2 aylık bir ilişkim olan kız şuanda hamile. ben onu çok seviyodum çok üstüne düşüyodum fakat ona göre onu çok bunaltıyomuşum mutlu edemicekmişim hep üzüyomuşum bu yüzden benden ayrıldı ve beni bitirdi resmen. çünkü ben onu çok seviyodum ve ayrılırken yalvarmıştım resmen gitme diye. ama şuanda sadece öfkeliyim ve umursayasım gelmiyor onu. 2.5 hafta önce. ayrılmadan 1 gün önce ve bunun 1 hafta öncesinde ilişkiye girmiştik. 3 gün önce bana test aldığını ve hamile olduğunu söyledi ne yapayım sizce ne yapmam gerekiyor?
Cevabın nedir?
Bana bakın kendi zevkletiniz uğruna mine cana kıyın nede o çocuğu ortaya bırakın istersen esra erolun dün ve önceki bölümmünü seyir et iki tane çocuğu bırakmışlar yıllar sonra anne babakarını buldular... şu üç günlük dünyada başlarım sevmesine. Git iste bas nikahı çek git askerliğine oturdun oda anasının yanında dönünce ev bark halledilir önceden askerlik 2yılmış ebelerimiz beklermiş seni 12 ay bekleyemiyecekmi? Hiç kusura bakmayın aşırı bencilsiniz zevklrriniz uğruna sabi yavruların katili oluyorsunuz yazıkkk...
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılÖfkeyi falan boşver seviyo musun seviyosan evlen sevmiyosanda evlenmeden üzerine düşeni yap bide çocuk senden mi acaba 2 ay sonra soylemis 2 ay nasil farkina varmaz senden degil gibime geldi
17 Yorumla- +1 yıl
O zaman evlenme ama babalık vazifeni yap
- +1 yıl
Yani sev ilgi göster zaman geçir okula yolla falan
- +1 yıl
Dalga mı geciyosun kardesim
+1 yılSenı bır zamanlar seven bır ınsan sımdı sevmıyor olabılır fakat onunla tekrardan zaman gecırır ve anlayıslı olursan emınım kı senı tekrar sevıp sahıplenecektr. Cocuk olayı eger kız ısTıyorsa kesınlıkle yanında durmalısın asla pısman olmayacaksın , masum bır cana kıymanın bedelını omrun boyunca oduyemezsın aynı seylerrı bnde yasadım o kadar pısmanım kı hıc bır ısım rast gıtmıyor vıcdan azabı ınsanı yıyıp bıtırıyor. Hıc korkma malısın buda senın sınavın.
25 Yorumla- +1 yıl
abi hayırlı akşamlar yorumun için minnettarım. fakat kız üniversite 1. sınıfta okuyor ve benim mayısta askerliğim var şuana kadar bir birikimim yok tamam ailem askerden gelince iş kurma konusunda bana yardımcı olacaklar fakat kız ne yapıcak? okulu var.. ve annesi duysa benim yüzümden ne der belkide evlatlıktan reddeder.. kız zaten biraz aldırmaya meğilli.. bende depresyon hapı kullanıp düşük yapmasını söyledim ama bilmiyorum düşünemediğim tek bir an olmuyor acaba yanlışmı yapıyorum diye..
- +1 yıl
Brazcık cesareT lazım aılesı kızabılır bır muddet sonra kabullenır kımse evladından vazgecmez. ıkınız bır olduktan sonra asılmayacak engel yoktur askerlıgını ertele cok acelesı yok. Karsında kı kız sevdıgın asık oldugun kız. Su an gunler aklıma geldı o kadar korkak davranmısım kı.
- +1 yıl
Aılenden sana yakın bırıne anlat onun fıkrını alman daha dogru olur hakkında hayırlısı kardesım.
+1 yılKizin guvenini kazan eskiden yaptigin okuzlujleri azaltacagini soyle ve evlen delikanli adama yakismaz hamile kizi ortada birakmak hele bebegi aldir demek hic yakismaz.
44 Yorumla- +1 yıl
soyle şu an durum farkli brz daha dusunceli davranman gerek ortada bir bebek var tek basina napcan bu bebekle de yine tekrarla yapmayacagini eger ki kabul ederse evlenrsnz artik ama k herhalde anlayisli davranir davranmak zorunda bu durumda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
11Cevap
sahipsiz birakma ve o can a kıyma , bir can a kıymak çok basit geliyor ama ondan sonra bir daha işin gücün rast gitmiyor
212 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumluluk al kardes, git o kiza onu sevdigini soyle ve terar deneyelim iliskiyi de, eger sana hamile oldugunu soylemisse galiba senden bir beklentisi vardir
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak sana kucucuk olsada bir sans vermis o sansini akillica kullan ve kalbini geri kazan, gercekten seviyorsan zaten yaparsin
Cevap sahibi+1 yılHer zaman :) kolay gelsin, mutluluklar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2ayda bune hız. ben 2 aylık adama elimi bile tutturmuyom
35 Yorumla
+1 yılO bebeği aldırdiktan sonra ikinizinde hayatları çok fena olurr..
13 Yorumla- +1 yıl
O halde ailelere anlatıp ezilsenizde üzülsenizde dogru olanı yapın :(
Sevgililik döneminde yapıyorsanız korunmayı da bileceksiniz yani burada bencillik etmeye hiç gerek yok ya bas nikahı evlen kızla ki en mantıklısı o görünüyor sevdiğine göre. Ya da aldırın
13 YorumlaArkadaşım yorum istemişsin bütün yorumları terslemişsin. yapmicaktın ya da koruncaktınız bak başının caresine
11 YorumlaO işi yaparken bize mi sordunuz?
32 YorumlaAcilen evlenmelisin hem de çok acil
25 YorumlaGeniş değilseniz eğer evlenmeniz gerekiyor.
35 Yorumlasenden mi hamile acaba?
13 YorumlaDedeye sahip çıkalım.
11 Yorumlabence atıyorsun yok öyle bir şey
12 YorumlaEvlen onla :) turk mantigii
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan git konus.
11 Yorumla ne yapman gerektigini biliyosun bence.
11 Yorumla
+1 yılBidaha sig.. çocuğu içeride öldür..
110 Yorumla- +1 yıl
@Angelscry Onun için burdayım..
- +1 yıl
İğrencligide gecmis bu.
- +1 yıl
Pisliksin ✌
- +1 yıl
@busegulsen18 soran bu cevabı hak etti..
- +1 yıl
@besiktasasigikiz İltifat kabul ediyorum..
- +1 yıl
Ben sokarsam ölür..
- +1 yıl
Benim abazalığım senin hayal gücün yanında önemsiz kalır.
belkı senden degıldır cocuk
16 Yorumlakanka yak bir cigara
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni geri dondurmek için yalan soyluyor.
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana blof yapmıs, sen bilinçsizde olsa onun blofunu gormussun ve ayrılmıssın. Oda pas diyemedigi icin bu yola başvurmuş. :)
Cevap sahibi+1 yılYoo alakası yok, sadece tecrubeliyim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) Kolay gelsin.
+1 yılEğer doğru soyluyorsa sahip çıkıcan kank
11 Yorumla
+1 yılBaskasindan almış sana ittiriyor
15 Yorumla- +1 yıl
Oglum gitmiş birileri ittirmis sonra gitmis düşündu istismar edecegi enayi seni buldu yamancak sana.
- +1 yıl
Mk bu kizlar karkatersizdir. Gitmeseydi. Eger senden bile olsa surundur ayaklarina kapansin yalvarsin vur tekmeyi
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Babalık yap.
23 Yorumla
+1 yılBabalık yapıcaksın bebeğine
10 Yorumla
+1 yılEvlenin bence
21 YorumlaSahip çıkçan napcan
21 Yorumla
+1 yılÇocuk öldürmek günah
16 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda
- +1 yıl
hepimizden
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi düşen ağlamaz.
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhamile kalirsam emin ol tukurdugumu yalamam
Cevap sahibi+1 yılkendimi becertmeden önce düşünürüm sonrası aptallikta n baska sey degil
Cevap sahibi+1 yılzoruna mı gittii?
Cevap sahibi+1 yılyürü işine şizofren
Cevap sahibi+1 yılhaha guleyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiniz mi noldu yoksa aldırdı mı bebeği
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklere anlatıp fikir danış bence.
00 Yorumla
+1 yılEVLENİN
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri