kız iyi anlayişlida bana diş gorunuş olarak cekici gelmedi kalp kırmayi seven bir insan değilim
oldur demeyin geçmişte birine bunu yaptim kız daha beter oldu
bu kızda cok ısrar eti
kız iyi anlayişlida bana diş gorunuş olarak cekici gelmedi kalp kırmayi seven bir insan değilim
oldur demeyin geçmişte birine bunu yaptim kız daha beter oldu
bu kızda cok ısrar eti
kimsenin duygularıyla oynamaya gerek yok bencede bende yapmıştım bir ara boşuna ah almış oluyoruz o yüzden yapman gerek çok saygılı şekilde bitir ya da kendinden sogut ama etkilenmedigini söylemen daha mantıklı bu kalp kırmak degildir
Dürüst olayım, sadece 5 gün olmuşken fiziksel çekicilik sıfırsa uzun vadede seni zorlar canım 😕 Ama kızı da bir anda çöpe at der gibi davranmak da kalp kırar. Biraz daha tanımayı deneyebilirsin, belki enerjisi hoşuna gider. Ama his gelmiyorsa da uzatmadan, nazikçe “romantik anlamda bir şey hissetmiyorum” diye söylemen en doğrusu 💔 Peki onu görünce için kıpır kıpır oluyor mu, yoksa düz arkadaş hissi mi? 🧐
Cevap
4Cevap
tipe bakarak ilerleyemezsin zaten
Kızı nerden buldun ki , internetten tesadüfen mi denk geldi? Öyleyse yavaş yavaş uzaklaş ama tamamen kesme ihtiyaç halinde belki bir gün lazım olur
baştan bırak kızı mq bu erkekler böyle bağlayıp bağlayıp bırakıyorlar ya neyse
Kendin diyon olur demeyin diye, soru ne?
Bitir umutlandırma.
Bitirmelisin
Çekicilik her şeydir evet devam etme
sev yeter
knk biliyorum ama olmaz ben kendimi biliyorum 1 aydir ayriydim eski sevgilimden girenler gram his bağlatmadi bana
eskisi bundan iyii mi
evet
eskiler daima hasret bırakır gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?