16 yaşımdan beri birlikteyim, evlilik teklifi aldım ama ailem ve sülalem karşı çıkıyor ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşınla 16 yaşından beri beraberiz şu an 20 yaşındayım ve evlilik teklifi aldım Fakat ailem ve sülalem erkek arkadaşım sevmiyor kuzenimle fiziksel bir şekilde kavga ettiği için fakat konuda Onlara göre kuzenim bana göre erkek arkadaşım haklı Çünkü erkek Arkadaşımın annesine sövüp onu konum atıp çağırmıştı erkek arkadaşın da gitmişti kavga etmişlerdi ve ben evlilik teklifi aldığımda herkes bana saçma sapan kötü yorumlar yaptı Moralim çok bozuldu gerçekten hepsinden nefret ediyorum inşallah evlendiğine pişman olmazsın Daha yaşın çok erken şu anda gerek var mıydı gibi şeyler söylüyorlar hepsine Cevabını veriyorum ama artık cevap vermekten çok yoruldum zaten şu anda evlenmiyorum Daha evlenmeme bir iki sene var 22 yaşında evlenmeyi düşünüyorum zaten 16 yaşından beri beraberiz

Güncellemeler
4 ay
Erkek arkadaşım her zaman yanımda onun ailesi de her zaman yanımda ve kötü yorumları aldırış etmemem gerektiğini benim her zaman yanımda olduğunu söylüyor
16 yaşımdan beri birlikteyim, evlilik teklifi aldım ama ailem ve sülalem karşı çıkıyor ne yapmalıyım?