Arkadaşlar benim 5 yıllık bir sevgilim var ve 3 gün önce evlenme teklifi aldım. Ben 23 yaşındayım o 25 yaşında. Anneme söyledim ama karşı geldi. Daha erken, çalışmıyosun işin gücün yok vs dedi. Erkek arkadaşımin aile tanışmak istiyor. Annem şu an dursun olmaz diyor. Babam da çok sert ters bir insan. Gidip ona anlatsam evde kıyamet kopar yani. Anneme erkek arkadaşımin annesiyle tanış diyorum ben şimdi ne diye gidip tanışayım diyo. Erkek arkadaşım tanışmaya gelsin diyorum ne diye gelcek gelmesin diyor. Ben kendim gidip babama söylemeye çekiniyorum babamla öyle baba kız ilişkimiz yok. Annemin de bu aralar babamla arası pek iyi değil. Daha geçen gün kavga ettiler. Aile durumum şu an çok kopuk. Üstüne bı de bu tanışma mevzusu çıktı. Kimse söyleyemiyor babama. Babama da bişey söylesen ters cevap veren insanlardan. Hemen bağıran tiplerden. Dinlemez yani. Erkek arkadaşımda israr ediyor. Bu iş çocuk oyuncagina donecek diyor. Ben ne yapıyım. Kafayı yicem artık. Nolur bana bir akıl verin.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
23 yaş normal tanışmak için. Annen yavaştan almak istiyorsa aralara 1 er sene koyarsınız tamam işte.
Ya hemen nisanlanalim, evlenelim demiyoruz zaten ama işte yok yok diyip duruyo.
Çocuğunda sana karşı anlayışlı olması lazım eğer hemen evlenelim diye bir niyetiniz yoksa. uzun zamandır hayatındaymış sonuçta tanıyordur seni. Anneni ikna etmeden kendi başına hareket etmen zor gibi en azından çocuk sana destek olup seni darlamasa kafan rahat eder.
Çalışıp napacsn ya ilerde de çalışırsın eve mi kitleyecekler seni, bak söyleyim bunu sonra ağlama bir kadın 25’e kadar evlendi evlendi. Sonra vay efendim bilmiyordum demeyin
23 yaşında kendi kararlarını verebilirsin. İzin alma bilgi ver. 5 senelik ilişki diyorsun.
Bence erkek arkadaşının işi gücü iyide kendine güveniyorsa annenle konuşma fırsatı yakalasın bir yerde filan annenin ondan güven alması lazım
Annem tanıyor zaten. Annem babamın laf yapmayacağını bilse yarın gelsinler tanissinlar der ama en büyük sorun babam maalesef onu da asamiyorum
Yani anneni babanla konuşması lazim
5yil koskoca 5yil. Ailen neden bukadr mutlulugunu göremiyor anlamiyorum.. seni evlendirsinler sonra kavgaya devam etsinler
Hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar 😊
Sigortalı bir işin yok mu :(
Yok 😔
Ailenin karşı çıkması normal :(( ben üniversiteyi bitirdim işe başladım güzel bir iş.. birkaç ay sonra kendi evime çıktım gık diyemediler ki benim ailem öyle baskıcı öyle muhafazar ki... şu an çok şükür maddi gücüm var kimse müdahale olamıyor. Bir an önce işe girmeye bak kendi paranı kazandıktan sonra kim ne demiş umursamıyorsun
Şuanlik ertelesin erkek arkadaşın
O da çok beklemek istemiyor. Adı konsun işte beni ailemi tanısın ailen bilsin diyor. O da ailesine daha bir cevap vermedi benim ona tamam veya hayır olmaz dememi bekliyor. Olmaz dersem de muhtemelen ayrılırız yani.
Konuş öyleyse
İşte babam çok ters bir insan öyle karşısına geçip de rahat rahat benim hayatımda birisi var ailesi seninle tanışmak istiyo vs diyemem yani.
Hem sütüm. dokulmesin hem kaşım incilmesin maşallah 😏😄
Hayırlı olsun
Bunu normal bir şekilde söylemen lazım
Aile önemli