Ona açılmam için her şeyi yaptı ve sonrasında reddetti?

Merhaba, yaklaşık 2 ay önce bakışmalarla başlayan, zamanla gülüşmeler ve kısa konuşmalar sonrasında hafif flörtöz bir havada devam eden ve geçen hafta açılmam için çeşitli imalarda (seni bekliyorumu imalı söylemeler, arkadaşının bizi yalnız bırakmaya çalışması ve onu sorduğumda imalı konuşması vs.) bulunan kıza dün açıldım. Planım daha uygun bir yerde güzel bir şekilde hislerimi anlatmak ve kahve teklif etmekti ancak önceden haber vermeme rağmen istediğim yere gelmedi ve pek de müsait olmayan bir yerde ayak üstü söyletti, tek diyebildiğim senden hoşlanıyorum oldu. Onun cevabıysa biraz gözlerime bakıp biraz gülümseyerek, yok şeklinde oldu. Bu söyleyiş sanki düşündüm de olmaz ya tarzı bir söyleyişti ve konu orada kapandı.

Sizce daha geçen haftaya kadar açılmam için her türlü girişimi yapan kız neden şimdi reddediyor? Bu arada şu detayı da eklemek istiyorum bu seni bekliyorum tarzı imalar sonrasında ben konuşamamıştım ve bir sonraki günlerde biraz surat yapmıştı.

Güncellemeler
4 ay
hayır demesi gülümseyerek ve biraz da istemem ama yan cebime koy tarzıydı. Emin misin dedim evet dedi ama çok sert bir şekilde reddetmedi, açık kapı bıraktı da diyemem ama böyle ayaküstü geçiştirdi gibi bir reddedişti.
Ona açılmam için her şeyi yaptı ve sonrasında reddetti?