Hoşlandığım çocuğa açıldım reddetti sonra da engelledi?

2 aydır arkadaşça konuşuyorduk. Son zamanlarda ben daha çok arayıp yazıyordum. Ben biraz şüpheci biri olduğumdan ona yalancısın güvenilmezsin dedikoducusun yalan yere yemin ediyorsun Allah korkun yok demiştim. O da öyle miyim peki demişti. Baktım ki o istemiyor gibi ona iki gün yazmayı aramayı bıraktım. Ona da söylemiştim şakayla karışık ben artık yazmıcam sen yazarsın istersen diye. Ertesi gün günaydın mesajı atmıştı cevaplamadım sonra aradı yazdı birkaç kez akşam 11 de bile aradı cevaplamadım, ertesi sabah yine aradı cevap vermeme nedenin nedir diye sordu, onu instada da çıkarmıştım. En sonunda kendim dönüş yaptım. Neden açmadın bu aralar yoğunum biraz dedim hm tamam işim var şu an dedi sonra yine soğuk davranmaya başladı. En son yine yalanını yüzüne vurunca bana bi daha yazma dedi. Engelledi. Ben arkadaşımdan ulaştım engeli kaldırdı. Ben soğudum söylediklerinle beni bu raddeye getirdin kalbimi paramparça ettin konuşasım yok artık arkadaş olamam ilgisiz davranırım dedi. Ben ağladım niye ağlıyorsun dedi pek umursamadı. Sonra senden hoşlanıyorum dedim, bi durdu ben hoşlanmadım hiç dedi. Ben dedim ki bir ay önce söyleseydim bunu ne olurdu bilmiyorum dedi. Peki benden hoşlanmamanın söylediklerimle ilgisi var mı yoksa genel anlamda mı hoşlanmıyorsun dedim, genel anlamda hoşlanmıyorum dedi. Hoşlandığım üniden bi kız var askeri eğitimim bitince karşısına çıkıcam ama sen böyle moralimi bozarak toparlanmamı engelliyorsun dedi, halbuki önceden aklımda eski sevgilim var onun acısı var demişti, şimdi ünideki kızdan hoşlanıyorum diyor. Sonra da beni engelledi. Sizce benden söylediklerimden dolayı intikam almak için mi bunları söyledi yoksa zaten hiç istemiyor muydu?
Hoşlandığım çocuğa açıldım reddetti sonra da engelledi?