Ona açıldım beni çok kötü reddetti?

Kendisiyle tanışıyoruz ayni sınıftayız.
Kendisini anonim bi uygulamada görüp yazdım ona, 1 ay konuştuk kim olduğumu soruyordu söylemiyordum. Bir gün uygulamayı neden kullandığını anlamak için ona yem attım o da yedi. Sonra benim yaptığımı öğrendi.
Kim olduğunu bilmeden konuşmamız sağlıklı değil diyordu. Konuşma bitti gibiydi artık.
Bi gün arkadaşımla onu gizliden aradık arkadaşım konuştu sonra ben bir şey söyledim benimle konuşmak istediğini kendisine kendi numaramdan yazmamı söyledi
Instadan faketen yazdım gece 12den 3e kadar konuştuk kim olduğumu sen bul dedim bir sürü ipucu verdim. Tahmin etti ama kesin diyemedi, ertesi gün bana kim olduğunu söyledi.
Onu işleten arkadaşımla aramız bozulmuştu kız bunu arayıp sevgilim var numaramı sil vs demiş. Çocuk demiş ki arkadaşının adı e ile mi başlıyor kız bilmiyorum demiş. Sonra da ben onu üzerim ahını almak istemiyorum eskiden hoşlantı var gibiydi şimdi aynı değilim değiştim demiş.
Neyse bir gün ona o uygulamadan yazanın ben olduğumu söyledim. Öfkelendi ben böyle biriyle olmak istemiyorum sürekli yazıyor arıyorsun vs dedi. Beni reddettiğini açık açık söyle dedim bu reddetmek değil dedi ama bağırıyordu küfredicem şimdi vs dedi.
Şimdi ben bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum reddetmek normal ama neler neler söyledi. Bi şekilde pişman olur mu? Napmam gerek
Ona açıldım beni çok kötü reddetti?