Kendisiyle tanışıyoruz ayni sınıftayız.
Kendisini anonim bi uygulamada görüp yazdım ona, 1 ay konuştuk kim olduğumu soruyordu söylemiyordum. Bir gün uygulamayı neden kullandığını anlamak için ona yem attım o da yedi. Sonra benim yaptığımı öğrendi.
Kim olduğunu bilmeden konuşmamız sağlıklı değil diyordu. Konuşma bitti gibiydi artık.
Bi gün arkadaşımla onu gizliden aradık arkadaşım konuştu sonra ben bir şey söyledim benimle konuşmak istediğini kendisine kendi numaramdan yazmamı söyledi
Instadan faketen yazdım gece 12den 3e kadar konuştuk kim olduğumu sen bul dedim bir sürü ipucu verdim. Tahmin etti ama kesin diyemedi, ertesi gün bana kim olduğunu söyledi.
Onu işleten arkadaşımla aramız bozulmuştu kız bunu arayıp sevgilim var numaramı sil vs demiş. Çocuk demiş ki arkadaşının adı e ile mi başlıyor kız bilmiyorum demiş. Sonra da ben onu üzerim ahını almak istemiyorum eskiden hoşlantı var gibiydi şimdi aynı değilim değiştim demiş.
Neyse bir gün ona o uygulamadan yazanın ben olduğumu söyledim. Öfkelendi ben böyle biriyle olmak istemiyorum sürekli yazıyor arıyorsun vs dedi. Beni reddettiğini açık açık söyle dedim bu reddetmek değil dedi ama bağırıyordu küfredicem şimdi vs dedi.
Şimdi ben bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum reddetmek normal ama neler neler söyledi. Bi şekilde pişman olur mu? Napmam gerek
Kendisini anonim bi uygulamada görüp yazdım ona, 1 ay konuştuk kim olduğumu soruyordu söylemiyordum. Bir gün uygulamayı neden kullandığını anlamak için ona yem attım o da yedi. Sonra benim yaptığımı öğrendi.
Kim olduğunu bilmeden konuşmamız sağlıklı değil diyordu. Konuşma bitti gibiydi artık.
Bi gün arkadaşımla onu gizliden aradık arkadaşım konuştu sonra ben bir şey söyledim benimle konuşmak istediğini kendisine kendi numaramdan yazmamı söyledi
Instadan faketen yazdım gece 12den 3e kadar konuştuk kim olduğumu sen bul dedim bir sürü ipucu verdim. Tahmin etti ama kesin diyemedi, ertesi gün bana kim olduğunu söyledi.
Onu işleten arkadaşımla aramız bozulmuştu kız bunu arayıp sevgilim var numaramı sil vs demiş. Çocuk demiş ki arkadaşının adı e ile mi başlıyor kız bilmiyorum demiş. Sonra da ben onu üzerim ahını almak istemiyorum eskiden hoşlantı var gibiydi şimdi aynı değilim değiştim demiş.
Neyse bir gün ona o uygulamadan yazanın ben olduğumu söyledim. Öfkelendi ben böyle biriyle olmak istemiyorum sürekli yazıyor arıyorsun vs dedi. Beni reddettiğini açık açık söyle dedim bu reddetmek değil dedi ama bağırıyordu küfredicem şimdi vs dedi.
Şimdi ben bana bu yaptıklarını kaldıramıyorum reddetmek normal ama neler neler söyledi. Bi şekilde pişman olur mu? Napmam gerek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yoluna bakman gerek sana neler demis mal misin
ayrica bidaha onunla konusmaman yoluna cikmaman gerek
ikinizde velet misiniz nesiniz yani bu ne sacma bi durum
ayrica bidaha erkeklere hislerini açma
erkeklerin egosunu sonra indiremezsin
Bana seni kabul etmiyorum dedi iki kez. Bana yaptıklarını başkalarına anlatsam neler neler derlerdi sana dedi.
Defol git diyememek ağzının payını verememek zoruma gitti
Agzinin payini versen ne olacak ki?
cocuk seni takmiyor ve senden iğreniyor ki bu kadar yükselmiş
ve takilmayan birinin küfrü bile komik gelir. Sadece kendini daha çok kötü hissetmene neden olur o yüzden onu boş ver ve yoluna bak. Iyi ki olmamış zaten nekadar cirkin bir insanla beraber olacakmissin az kalsin..
Benden iğrenmesi dış görünüşümle vs de alakalı olabilir mi? Bi de sence benim hatalarım onu kısmen de olsa haklı kılar mı?
Ben kendime baksam işime gücüme başarılarıma sosyalliğime odaklansam pişman olur mu sence
tipini görmedim ama erkekler begendigi kizlarla böyle konuşmuyor
şimdi sevgili olamasalar bile yinede o kizi yedege aliyor lazim olur diye nazikce reddediyor
ama bu sana tüm yollari kapatiyorsa yüksek ihtimal dış görünüşünü hiç begenmemistir
tipi standartlara uymayan tüm arkadaslarim böyle acimasizca reddedildi
o yüzden bu erkeklere hislerini asla belli etmeyeceksin egolari 1500 oluyor
Sen kendine baksan işine gücüne odaklansan bile pişman olmaz zaten sen o zamana onu unutur gecersin
olay yeni olduğu için sinirlisin sadece
bu hayatta kimse kimsenin umrunda degil
o yüzden ne yapiyorsan hep kendin icin yapacaksin
Mesaj atabilir miyim? Haklısın beğenseydi asla böyle yapmazdı.
Sevgili Sertaç , ne istiyosun bu Esra dan?
Dalga geçme bi akıl ver
Sen çocuğu oynat, sonra dönmesini bekle!
Oynatmak mı bu sizce? Bi tek ben gördüm onun yazdıklarını arkadaşım sonradan dahil oldu. Bu kadar ağır bi muameleyi hak etmiyordum ben. Bana takıntılı dalga geçen biri olarak bakıyor.
O bir şekilde yaptıklarından pişman olmaz mı
Bence daha fazlasını yaptın, yoksa ağır konuşmaz
Sen ne yaparsan yap, yaptığın şeyleri asla unutmayacak. Dünyanın en ünlü insanı da olsan seni istemiyor. Bence durum bu, kendine yeni birini bul
Ya ona yem attım sapık gibi konuştu konuşacaktı gibi hani görüşmek vs istiyordu. Benim arkadaşımın sevgilisi bunu arayıp ayar verdi sil lan sevgilimle ne konuştunuz sil lan sevgilimin numarasını diye. Diyo ki beni başka insanlarla muhattap ettin dalga geçtin. Saplantılıydın vs
O denli kinli mi yani bana karşı? Her insan hata yapabilir hatalarından ders çıkarabilir. Her insan değişebilir
Dibine kadar haklı. Neden kendine başka birini bulmuyosun? Bence artık yeter
Beş yüz kişiyle birlikte olup, üstüne başka iğrenç şeyler yapıp birine hatasız olduğunu söyleyemezsin. Hata bir kere yapılır ve yapılanlar hata değil bence…Resmen rezalet, paçalarından kötülük akıyor senin
Beş yüz kişiyle birlikte olup derken? Ben ne zaman böyle bir şey yazdım acaba? Ben bi tek onunla konuşuyordum. Ne kötülüğü yapmışım yazdıklarıyla dalga mı geçmişim? Başkalarına mı okutmuşum? Ne yapmışım? Beni beğenseydi böyle konuşmazdı asla
Beş yüz kişiyle birlikte olmak bence diğer yapılanların yanında çok hafif kalır. Neden hayatına bakmıyosun sevgili çocuk? Bitir artık gerçekten bitir
Hiç zoruna gitmez mi bi gün? Pişman olmaz mı? Beni ağlattı bi özür dilemez mi? Bana sen hak ettin dedi. Ben isteseydim ona yalan da söylerdim dürüst olmak istedim artık her şeyi açıkladım. Beni anlamasını umdum ben ona sağlık problemlerimden bile bahsetmiştim yazık
Prostat sıkıntın mı var?
Komik mi? Kas hastalığım var.
Benim açımdan da bak. Bunu tolere edebilirdi ne yaptım ki ona? Beni ağlattı be
İyi olmuş ağla, bence prostatsın
Mesaj atabilir miyim
Prostatını mı anlatıcaksın, at
İstek gönderdim