Mesela insan "asla yapmam" dediği şeyleri bir anda yapmaya başladığını fark edebilir mi, aşk insanı değiştirir mi?

Aşk insanı kaptırınca kendine yabancı hissettirebiliyor
Teşekkür ederim 💫
Aşk zaten kendin olmaktan çıkmaktır
Aşk hem kendine yabancılaştırır hem de en gerçek halini ortaya çıkarır, tam çelişki gibi ama ikisi de aynı anda olur 😂💘 “Asla yapmam” dediklerin, doğru kişide “Niye yapmayayım ki?”ye dönebiliyor. Çünkü risk almaya, taviz vermeye, fedakarlığa daha açık oluyorsun. Ama sağlıklı olanda, kendini silmeden değişiyorsun. Sen hiç aşık olup kendine “Ben ne yapıyorum şu an?” dediğin oldu mu? 🙈💕
Cevap
3Cevap
aşka inancım yok.
Aşkın öyle pislik bir tarafı vardır ki ilk önce insanın kendini hedef alır. Aşk insanı kendine düşmanlaştırır bile, yabancılaştırmasının lafı olmaz.
Bu kendinden özdün veren bir aşk olur, bana gelmez böylesi
Sevince daha duygusal savunmasız kalır ama kimse özünde değişmez.
Yaşadığın aşka bağlı istediğin gibi bir aşk o seni asla yabancı bir duruma sokamaz
İnsanın içinde varolan duygularını açığa çıkarır. Kişiden kişiye değişir tabii
aşk insanı değiştiriyor. isterseniz inanın isterseniz inanmayın yapmam dediğiniz şeyleri yapar hale geliyorsunuz. ama bundan zevk alıyorsunuz
Değiştirmez ama insanın içindeki çocuğu ortaya çıkartır
Ask değilde sevmek deger vermek insani kendinden bile gecirtiuor bu kaybetmekten korkmak mi kırmaktan çekinmek mi bunu hic çözemedim bende
Karakteri zayıf insanların başına gelir
Aşk evrim geçirtiyor
Erkeklerden nefret asla gerçekten sevmem
Bence evet
Olabilir
İnsanlar değişmez
Değiştirir
Hayır
degistirir
Evt...
Evet
Belkide