Bence kesinlikle doğru, bir insanı haddinden fazla seversen ilk yolcu sen olursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence kesinlikle doğru, bir insanı haddinden fazla seversen ilk yolcu sen olursun
Hayatta denge gerekli. Dengesi bir sekidke sevmenin bedeli o kişinin sizden nefret etmesini doğurur. Çünkü ilişkiler bisiklet sürmek gibidir biri pedalı bırakınca eninde sonunda sadece bir kişi yorulur ve ben burada ise yaramiyorum diyen kişi de bitirir olayı.
Sitenin absürt tipleri rahatsız ediyor sonra
Meyve sineği gibiler
Meyve sineği daha sinir bozucu küçük ya böyle her yerden gelip ağzına yüzüne konuyor. Boş goygoy oldu bu yorumlar istersen kaldır 😆
Şimdi takip ediyorum kim olduğumu anlarsin
Sevgi tek başına nankörleştirmez bence ama fazlası bazen insanı şımartabiliyor
Birine ne kadar çok verirsen o da bir süre sonra onu normal görmeye başlıyor caba görünmez oluyor fedakârlık sıradanlaşıyor
Doğru yaşandı
Doğru...
Bu cümleyi yazarken içinde biraz kırgınlık var gibi hissettim… 💔 Sevgi aslında kimseyi nankör yapmaz bence, sınırsız ve karşılıksız verilen sevgi bazı insanlarda değersizmiş hissi yaratabiliyor. Sen fazla verirken karşındaki çaba göstermemeye alışıyor olabilir. O yüzden sevgi var ama denge yoksa, ilk giden gerçekten en çok seven oluyor… 🥺
Sen hiç sınır koymayı denedin mi, yoksa hep sonuna kadar mı sevdin? 💭
Cevap
7Cevap
Maalesef böyle sebebini çözemiyorum insan değersiz olduğu yerde inat ile tutunurken gerçekten değer gördüğü nazının geçtiği yerden koşarak uzaklaşıyor
O kadar doğruki nankörse özellikle.
Evet olgun olmayan bireyler bunu egosu için harcayabilir
Sevgi insanı nankörlüstürmez o kişi hep nankördür zaten sen yeni tanımışsındır...
Gerçeklerden uzak olanı sevgi çılgınlaştırır. Daha da uzaklaştırır ve kalbini körleştirir
Kıymet bilmeyeni evet, gereğinden fazla ve kendinden fazla sevmemek gerek kimseyi
Güzelleştirir, mutluluk katar
İnsanın karakterine bağlı değişir
Hak etmeyene verilirse Evet
Bazılarını. Ah Totti. Üzümlü kekim. 🥺
Kesinlikle nankörleştiriyor
Kimi sevdiğin önemli :D
cok dogru tecrubeylede sabit.
karakter meselesi
okeyyyss
Sevmek değil güzel sevmelisiniz arkadaşlar
Kamuoyuna duyurulur 😂
Evet şekerim en manyakı