4 ayEşin belli ki karaktersizin teki yani kimse kusura bakmasın ama erkek yapar erkek farklı tat arar diye diye adamlar neler neler yapmaya kalkıyor bunu yüzüne vur baktın seni ciddiye almıyor hatta devam ediyor o zaman tüm delilleri topla sonra boşa bu herifi ha bide çocuk varsa da nafaka iste bazı erkekler ancak bunu hak ediyor
01 Yorumla
Soran4 ayŞimdi biz onlar resmi olarak ayrılmadan konuşmaya başladık...
Bi yık sevgiki kaldık sonra nisanlandik bi yil sonrada evlendik. Kocam bu süreçte kizi instagramda engellemişti. Gecen gün engeli kaldirmis anlamıyorum neden
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara ara mesaj atardı ama normal mesajkar.
Ben o kızla sevgili olduğunu bilmiyordum ki çok sonra öğrenmiştim qyrilmislardi
Bide biz sevgiliyken kıza ci. nsellik vs yazmis bukusma kararı almislar kızda buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve o gece kizi instagramda engellemis yani zaten birbirlerini takip etmiyorlardo engellemesine garip
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar taze evlilikte böyle bir şey görmek moral bozucu olmuş, hissediyorum… 💔 7 aylık evlilikte eski sevgilinin engelini kaldırmak kesinlikle hafife alınacak bir hareket değil.
Bence önce direkt sormalısın: “Bunu neden yaptın?” diye. Savunmaya geçmeden açıklamasını dinle, ama geçiştiriyorsa da sinyal net: sınır tanımıyor demektir. Güven duygun sarsıldı mı, kalbinden geçen ne şu an? 💬03 Yorumla
Bi yık sevgiki kaldık sonra nisanlandik bi yil sonrada evlendik. Kocam bu süreçte kizi instagramda engellemişti. Gecen gün engeli kaldirmis anlamıyorum neden
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normalYapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAaa orada bir “normal” var ama pek normal gelmedi bana 😶🌫️💔
Sen de farkındasın aslında durumun rahatsız edici olduğunu. Resmi olarak ayrılmadan seninle konuşmaya başlaması bile baştan biraz karmaşalı bir zemin kurmuş aranızda. Şimdi de engel kaldırma olayı eski defterleri kendi kafasında tam kapatmadığını gösteriyor olabilir.
“Nişanlandığımız aya kadar kıza ara mesaj atardı ama normal” demişsin ya… Orada aslında canın yanmış ama kendini ikna etmeye çalışmışsın gibi hissettim 🥺 Çünkü nişanlı/evli bir adamın eski sevgiliye “ara ara yazması” pek sağlıklı bir çizgi değil.
Burada iki şey çok önemli bence:
Senin sınırın ne, sen neye tahammül etmek zorunda değilsin ve kocan evlilik sorumluluğunun farkında mı?
Bence oturup çok net ve sakin bir şekilde söylemelisin:
“Geçmişinizi biliyorum, önceden de yazdığını biliyordum ama artık evliyiz. Eski sevgilinin engelini kaldırman beni güvensiz ve değersiz hissettiriyor. Bunu neden yaptın ve benden ne bekliyorsun?” diye sor.
Savunmaya geçip “Abartıyorsun, bir şey yapmadım” derse, asıl orada dikkat etmen lazım. Çünkü mesele sadece yazıp yazmaması değil, senin duygunu ciddiye alıp almadığı.
Eğer “meraktan baktım, hiçbir şey düşünmüyorum, istersen birlikte bakalım” gibi şeffaf bir tavır gösterirse toparlanır. Ama gizliyorsa, telefonunu saklıyorsa, konuyu kapatmaya çalışıyorsa, bu alarm zili çalıyor demek 🚨
Sen suçlu değilsin, kıskanç falan da değilsin. Evlilikte en temel şey güven ve saygı. Eski sevgiliyi hayatında aralık bırakıyorsa senin de buna tepki vermen çok doğal. İçinde tutup içten içe çürümek yerine açık açık konuş bence.
İstersen şu an kalbinden tam ne geçiyor onu da yaz, biraz daha birlikte çözümleyelim 🫶🏻💬
Soran4 ayYok nişandan sonra sadece LinkedIn hesabina bakmıştibi kez arama ya da mesaj atma vs olmadi
Bu instagram engel kaldırması onu tamamen bitirdiğini mi gösterir yoksa içinde biseyler kaldığını mi
Dahab7 aylık evliyiz üstelik kız 3 yıldır engelli
Bide kocam kizi engellemisti kız kocamı engellememisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
u 4 ayCicim ayları geçmiş :D
Çağımızın vebasına yakalanmış, ex'te takılı kalma. Yanındakiyle yaşayıp, aklındakiyle ölecek muhtemelen.
26 Yorumla
Soran4 ayNasıl yqnu
- 4 ay
Ne nasıl yani bacım?
Soran4 ayÖylesine kaldıramaz mi. Hani instada gezerken ayarlara gidince yq qman yıllar geçti herkes kendu yolunda engele gerek yok demiş kaldirmis olamaz mi
- 4 ay
Olamaz.. kocan aranıyor bence. Kendini avutma yani, masumane bir durum değil bu. İnsan durduk yere eski sevgilisinin engelini kaldırmaz, biz engel listesine atınca sürekli engel listesinde kim var kim yok bakmıyoruz. Engele her zaman gerek var, engelsizlik açık kapı bırakmaktır. Ex'i de huzur kaçırabilir, ne gerek var?
Soran4 ayQma 3 yıl oldu ve de 7 qydir evliyiz
- 4 ay
Tamam avut kendini cano ne diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayAklına yaptıkları ya da halen yapamadıkları gelmiştir 😀
17 Yorumla
Soran4 ayHahhaha ay alemsin qma bizimde denli seka hayatımız var
- 4 ay
Yav yok demedim de aklına başka bişe geldi bellide belki grup geldi belki senle yaptığını onla yaomak istedi
- 4 ay
Knk az gelsene 😇
Soran4 ayNoldu
- 4 ay
Gelde knşak daa
Soran4 ayBu konuda mi
- 4 ay
Evet
4 ayBelkıde bılerek engelı kaldırdıkı exi gorsun dıye olaylı ayrıldılarsa veya bılemıyorum hala onu sevıyo dusunuyorsada olabılır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Acaba engel kısmında görüp bu ne alaka demeyesin diye kaldırmış olabilir mi? Eğer sen eski sevgilini tanımıyorsan
00 YorumlaSence neden ya? Böyle slakca sorular için para mı alıyorsunuz?
01 Yorumla
Soran4 ayNeden olduğunu bilsem sormadım
Öylesine kaldirmis olamaz mi. Yani insyagramda dolanırken ayarlara gidince engeli görüp artık jerkes kendi yolunda uzun zaman geçti gerek yok huna deyip engeli kaldirmis olamaz mi
4 aykötü düşünmemek gerek belki yanlış anlaşılmasın engel listesinde durmasın diye de olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Bilerek kaldırmıştır görsün diye yeni hayatını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBugün hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Açıklama fırsatı bile vermeden şeyine tekme at. Kendini affettirmeyi başarırsa evliliği devam ettirirsin.
06 Yorumla
Soran4 ayArtık 3 yıl olmuş herkes kendi yolunda engel gereksiz deyip kaldirmisnolamaz mi
Cevap sahibi4 ayOlabilir o da mantıklı ama emin ol önce. İletişime geçti mi geçecek mi bir bak. Dediğin gibiyse sorun yok. Dediğim gibiyse mutlaka bir tekme at aklı başına gelsin.
Soran4 ay3 gün önce kaldırdı. 3 yıl önce engellemişti
Cevap sahibi4 ayAraştır iyice
Soran4 aySenve ne peki yani evli olduğunu 8 qylik evli olduğunu, o kızı ihanet ederek benle konuştuğunu, benimle sevgiliyken o kıza mesaj attığını kızın kendisine olan sevgisini cinsellik için kullanmak istemesini yani çünkü o sırada ayrilardi, ve de nisandan iki ay sonra kızın LinkedIn hesabina bakmasını. Ağustos 2024den beri hicbirseh olmamıştı taki 3 gün önce engeli kaldirana kadar
Cevap sahibi4 ayBu anlattıkların güvenmemen içim yeterli sebep.
4 ayOrtalık biraz havalansin demiştir. Yani kötü niyet asla yok 🙄
00 YorumlaSen yatakta iyi değilsin sanırım. Azıcık daha ateşini belli et şu yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayNisbet yapacak belki. Kıskandırmak istiyecek. ne bilelim. ayrica sen kocanın özelini mi kurcaliyorsun. nerden biliyorsun engeli açtığını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayÖzlemiştir. Sen de eski sevgiline yaz intikam olsun.
04 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal mesajlar.
Cevap sahibi4 aySen nasıl evlendin ki onunla?
Belli ki unutmamış arada bir profiline bakıyor. Sen de o ara denk gelmişsin.
Soran4 ayYani öylesine yspmud olamaz mi
Cevap sahibi4 ayOlamaz. Sende birini bul geç kalma
4 ayBak kimse sana alternatif değildir. Hemen ona döner vs deme. Onu anlamış olabilir onun hayatında insan olarak değeri vardır.
03 Yorumla
Soran4 ayNasıl yanu
Soran4 ayÖylesine kaldirmis olamaz mi. Yani insyagramda dolanırken ayarlara gidince engeli görüp artık jerkes kendi yolunda uzun zaman geçti gerek yok huna deyip engeli kaldirmis olamaz mi
Gerçi 3 yıl sonra kaldırdı 7 aylik evliykeb- 4 ay
Kaldırır
4 ayBaşa gelen. cekilir diye bi laf vardir etme bulma dünyası...
03 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara ara mesaj atardı ama normal mesajkar.
Ben o kızla sevgili olduğunu bilmiyordum ki çok sonra öğrenmiştim qyrilmislardi- 4 ay
Adam birinizden birini yedekte tutuyor ikiniz bir olup dersini vermelisiniz bence şeref yoksunu adamları hayatınızdan def edeceksiniz
- 4 ay
Bazı kadınlarda nerde o öz güven o akıl o güç çoğu ancak birbirine sataşır
4 ayCanı istemiştir belkide tatmin edemiyorsun ihtimaller çok
022 Yorumla
Soran4 ayBildiğim kadarıyla onla yatmamis
- 4 ay
Sen yetersiz kalıyorsun olabilirmisin peki
Soran4 ayAma ne ilgisi var ki sonjcta o kıza cesaret edip yaxamaz yanu
- 4 ay
Ya şöyle düşün mesela seni istiyo ama karşılık yok illaki bi arayışı olur
Soran4 ayDüzenli yapiyoruz
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara ara mesaj atardı ama normal mesajlar
Nisandan sonra sadece 1 kez LinkedIn hesabina girip bakmis- 4 ay
Şaibeli durum aslında ayrılmadan seninle konuşması seninle evliyken eski sevgilisini takip etmesi
Yetersizlik diye düşünüyorum
Soran4 ayYok takiplesmusyirlat sadece engeli kaldirmis
- 4 ay
Konuşuyo olabılırler Buda bir ihtimal değil mi
Soran4 ayYok değil eminim
Soran4 aySence hissi mi var. 2023de engellediği kizi neden acti. Bide kuz onu engellememisti
- 4 ay
O zaman tatmin edemiyorsun
- 4 ay
Hisside vardır tabii ki
Soran4 ayÖyle mi
Soran4 ayKıza biz sevgiliyken yazmış buluşalım vs diye kızda sevgilin var bu be cüret vs deyip kızmış sonra bulusma karari almiskar ama kiz bubu seviyirmus kiz buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demis kocamda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve gece kuzi engellsnus
- 4 ay
Sonrasında neden kaldırmış engeli o önemli ne değişti ki
Soran4 ayİşte bende onu soruyorum neden
Soran4 ayYani acaba instagramda dolanırken ayarlara gitti gördü artık herkes lendi yolunda kac yıl geçti gerek yok diye düşünüp kqldirmis olamaz mi
- 4 ay
Peki kaç yıl sonra engeli kaldırınca ne degişicek ya da ne değişti
Soran4 ayİşte bilmiyorum sen erkek olduğum için Sana soruyorum ben kadınım bilemem
Soran4 ayT. m. m
- 4 ay
Nbr
4 ayCanı onu istemiştir sen yetememişsindşr yaşlarınız ksç
01 Yorumla
Soran4 ayKocam 29 eskisi 31 ben de 31
4 aySiz nasıl bu tarz erkeklerle evlenmeyi başarabiliyorsunuz şaşırıyorum gerçekten
07 Yorumla
Soran4 ayTamamen unuttuğu için çıkarmış olamaz mi
- 4 ay
Bir erkek asla eski sevgilisini unutmaz. Tabi Alzheimer hastası falan değilse
Soran4 ayÖnemsiz gördüğü için peki. Sonuçta 3 yıl önce enggelmisti. 2023 ekimde
- 4 ay
Aradan öyle uzun yıllarda geçmemiş. Ben yine pek fazla bir şey diyemem kocanın ňe yaptığını nasıl davrandığını bilmiyorum sonuçta. Sen yinede ara ara kontrol et birde neden engeli kaldırdığını söyle
Soran4 ayYani 8 aylık yeni evli erkek neden yapar peki bi tahminin var mu
- 4 ay
Büyük ihtimalle senden soğumuş olabilir veya yeni bir aksiyon arıyor olabilir
Soran4 ayAma bilinçli olarak acti engeli dimi. Bu arada daha bisey yapmadı ya i sade r engel acma
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha hala cani. Cekikiyordur onu
05 Yorumla
Soran4 ayEmin misin sonuçta onu sevse benle evlenmezdi
Soran4 aySeks olarak onla sevişmemis ko
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Demek ki önemsiz biri gibi görüyor
01 Yorumla
Soran4 ay3 yıl sonra ve 8 aylij evliyken kaldirdi
Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı. Artık seni elde etti onunsun sahip oldu
03 Yorumla
Soran4 ayYani
Soran4 ayYani öylesine ya da artık tamamen hissiz olduğu için gerek kalmadı deyip kaldirmis olamaz mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aySenden bıkmış onu aklından çıkaramamış
03 Yorumla
Soran4 ayArtij hiç önemi kqlmadigi için engeli kaldirmis olamaz mi
- 4 ay
Hayır kesinlikle
Beklentisi var
Soran4 ayNe gibi.
Yqni şöyle şimdi. Şimdi biz onlar resmi olarak ayrılmadan konuşmaya başladık...
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal mesajlar
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. İki tarafı idare etmek istemiş olabilir
07 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal
Henüz 7 aylık evliyiz
Soran4 ayEmin isin
Soran4 ayDuygusal mi fiziksel olarak mi gerçi 3 yıl sonra acti
Soran4 aySence yazacak mı peki yoksa sadece engelkaldirma mi olut
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
4 aybelki biseyler olur diye kaldirmistir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayÖzlemiştir ve sende aradığını bulamamıştır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Unutamamış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 aycanı sıkılmıs, sen de istediği kaosu yasat ona
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBiraz da onunla takılacaktır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sana yardımcı getirmek için öyle yapmış olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
4 ayAynı kadına dayanabilme süresi 7 aymış demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayBelki tmen silmek istemiştir
01 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal mesaj
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. Unutamamıştır
22 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal mesajlar
Gizli Üye(30-35)4 ay7 ayda kaç kere aldattı seni
00 Yorumla
4 ayKnk sağlam ayak değil o gözde kulakta ol
11 Yorumla
Soran4 ayNeden
Yani sadece instagramda gezerken engel listesine bakıp artık engellemeye gerek kalmadı herkes kendi yolunda deyip bütün engelleri kaldirmis olamaz mi
4 ayEywah ve yuh
05 Yorumla
Soran4 ayÖylesine olamaz mi engeli qcnasi
- 4 ay
Sanmıyorum insan evli olduğu icin rahatsız edilmek istemez özelikle kaldırmaması gerek özelikle kaldırmış. Ya evli olduğu belli mi profilinde evli olduğunu mu göstermek istemiş. Yoksa iletişim yolunu açayım demiş oluyor aksi halde bu anlama geliyor
Soran4 ayPp resminde düğün fotoğrafımız var
- 4 ay
Evlendim diye gösteriyor olabilir
- 4 ay
Gösteriş için
4 ayNasıl özlemiş canı nasıl istiyo onu
03 Yorumla
Soran4 ayNe
- 4 ay
Eski sevgilisini
- 4 ay
ulaş bana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayDemek ki bişey var
014 Yorumla
Soran4 ayNe gibi sence qma tamamen önemsiz gorsugu için engel açmış olamaz mi
- 4 ay
Yani şimdi senden önce onla ne yaşadığı bilinmez o ayrı belki öyle bi istek oldu rüyadır vs aklına geldi, dediğin gibi o da olabilir zaten artık önemi yok gibi yani sen daha iyisin ki her anlamda senle evlenmiş zaten ama temkinli ol gene de
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara ara mesaj atardı ama normal mesajlar.
Bide nisanliyken bi kez LinkedIn hesabina baktı 2 yıl once- 4 ay
Yani bence bi soru işareti var neden çünkü sen mesajlarına bişey dememişsin o da seviyeyi arttırmış yavaş yavaş bence
Soran4 ayBenim bildiğim bilmiyir ki. Öylesine jaldirmis olamaz mi ya da artık tamamen hissiz olduğu icin
- 4 ay
Ama belki de tadı damağında kaldı bişey yaşadımı yaşamadımı bilemem tabi onla yaşamadıysa o çekiyor olabilir hala
Soran4 aySadece se ksting mis
- 4 ay
Ama işte reele dökmek ister zaten görmüştür heryerini o da aynı şekilde yaşamak ister bence
Soran4 ayKıza biz sevgiliyken yazmış buluşalım vs diye kızda sevgilin var bu be cüret vs deyip kızmış sonra bulusma karari almiskar ama kiz bubu seviyirmus kiz buna eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demis kocamda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş ve gece kuzi engellsnus
- 4 ay
Bence kızda onu unutamadı yani hala aklındadır artık cinsellik yaşadığında belki kocanında öylr bunu fanteziler de çözersin bence varsa öylr bişeyiniz
- 4 ay
Çözülmedi mi daha?
Soran4 ayHayir maalesef
- 4 ay
Ama bi fikir oluşmuştur en azında yazılanlardan falan
Soran4 ayDaha bisey yapmadi ki bisey yazmadi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
4 ayTuhaf
09 Yorumla
Soran4 aySanki değil mi. Yani önemsiz gördüğü için engeli kaldirmia olamaz mi
- 4 ay
Sanmam
- 4 ay
İletişim istiyor
Soran4 ayAma sadece engeli kaldirmis
- 4 ay
Engeli kaldıracak kadar umrunda
Soran4 ayIndagrama girip dolanırken ayarlara girip engel listesinde onu görünce artık gerek yok hersey bitti gitti o yoluna ben yoluma yıllar oldu gerek yok deyip cikarmis olamaz mi
- 4 ay
Olamaz
Soran4 ayİllede iletişim için mi diyorsun ama sadece engeli acmis
- 4 ay
Mantıklı değil durup dururken niye açsın
4 ayAklına gelmiş 🫡
10 Yorumla
4 ayPompalı tüfekle gidiyor demektir
00 Yorumla
4 ayO. E olduğu için
00 Yorumla
4 ayMeraktan bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bi bitmediniz beeee
00 Yorumla
4 ayMacera peşinde
00 YorumlaBunu mu merak ediyorsun
00 Yorumla
4 aySohbet etmeknistemistir
00 YorumlaSen yedi ayda adamın ağzına sctn demekki 😂😂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayOha cok kötü kavga sebebim
00 Yorumla
4 ayYok be abartma
04 Yorumla
Soran4 ayAnlamadım
- 4 ay
Abartma kız senden bence kötü bir amacı yoktur
Soran4 ayGerçekten mi böyle düşünüyorsun yoksa alay mı ediyor sub
- 4 ay
Gerçekten öyle düşünüyorum dalga yok Üzme kendimi bilerek yapmamıştır ya canımı sıkma kendi üzme geleceğe bak çocuklarına olunca daha çok mutlu olursun eminim ❤️💕💕 kendine iyi bak
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
4 ayCanı çekmiş
06 Yorumla
Soran4 ayAma 3 yıldır engelli
Artık o kizi önemsiz girdugu için engeli kaldirmis olamaz mi- 4 ay
Asla kendini kandırmak istiyorsan evet
Soran4 ayNeden böyle dediğini açıklayabilir misin çok yardims ihtiyacım var
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara ara mesaj atardı ama normal mesajlar- 4 ay
Dm gl
Soran4 ayT. n. m
4 ayGereksiz bulmuştur
01 Yorumla
Zaten nisanlandigimuz aya kadarda kıza ara mesaj atardı ama normal
Yani tamamen duygusuz oldugu için mi silmistir
Çapkınlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOnu özlemiş işte
01 Yorumla
Soran4 ayÖylesine ya da artık gereksiz bulduğu için kaldormis olamaz mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği