Eşim durduk yere kavga çıkarıp sonra yalvarıyor, böyle bir evlilik düzelir mi 😔?

Merhabalar 1 buçuk yıllık evliyim yaklaşık ilk bir iki ayı belki iyi geçti gibi ama sonrasında eşim ne zaman normal olsa her şey huzur olsa o anı bozmak için veya negatif birşeylwe bulmak için elinden geleni yapıyor. Her konuyuda ayrılık muhabbeti ile sonlandırıyordu. Defalarca evden gittim sonra her seferindede inanılmaz yalvarıyor ben akıl erdiremedim. Hem durduk yere saçma sapan tartışma kaos çıkarıyor ama sonrasında köpek gibi pişman olup yalvarıyor. Çift karakterli gibi. En son evden tamamen ayrıldım birkaç ayı geçti hala olması için uğraşıyordu son bir şans verdim. Yine her şey normal ilerlerken umitlenmistim tamda gayet sıradan bir anda üç kere üst üste kıyafetlerimi beğenmeyip degistirmemi istedi sonrasında sen kocanın mutluluğunu önemsemiyorsun diyerek kavga çıkardı ve gitti. Bu karakterde biri düzelmez diye düşünüyorum artık sizce duzelirmi var mı böyle etrafinizda

Eşim durduk yere kavga çıkarıp sonra yalvarıyor, böyle bir evlilik düzelir mi 😔?