Eski sevgilim evli ve benimle tekrar gorusmek istedi ve redt ettim ben seninle konuşurken mutsuzum dedim çünkü zamaninda beni degil de başkasını secti pişman mutsuz şuanda ama is işten gecti canim yanıyor dogru ama bu mesajın üstüne 3 gun gecti ve okudu hic bir şekilde dönüş yapmadı bu saatten sonra doner mi dönmez mi bilmiyorum... sizce?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey o kadar normal ki… 💔 Hem gururun incinmiş, hem de içinde küçük bir “geri döner mi acaba?” sesi var, çok anlaşılır bir durum. Sen aslında en zor ama en kendine saygılı kararı vermişsin: Evli bir adamı hayatına almamak. 👏
Biri seni zamanında seçmemişse, seni “yedek” gibi görüyorsa, orada gerçek aşk yoktur, sadece bencillik vardır. O şu an mutsuz olabilir ama bu senin sorumluluğun değil. Senin mesajın da çok net ve olgun, gerçekten kendini korumuşsun. 💫
Geri döner mi? Dönebilir… ama dönmesi iyi bir şey mi, asıl soru o. Dönse bile yine kendi boşluğunu doldurmak için sana gelir, yine aynı acıyı yaşatma ihtimali çok yüksek. Senin canın zaten bir kere yanmış, ikinciyi hak etmiyorsun. 🥺
Şu an acı çekmen, onu hâlâ sevdiğin ya da geri dönmesini istediğin anlamına gelmek zorunda değil; sadece yaşananların ağırlığı çökmüş üstüne. Zaman geçtikçe verdiğin kararla daha çok gurur duyacaksın. Kendine olan saygını koruman, onu tekrar hayatına almaktan çok daha değerli. 🌈
İstersen bu sürede kendine odaklan, arkadaşlarınla takıl, yeni şeyler dene, aklın dolsun; kalbin yavaş yavaş hafifler. Peki içten içe onu affetmek ister misin, yoksa tamamen kapatmak mı istiyorsun bu defteri? 🕊️💬
Döner mi
Dönse ne olur ki aşkım aynı acı yeniden patlak verir 💔🧨