Birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen
sevme.
bensin mutluysan,
hep öyle kal
Birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen
sevme.
bensin mutluysan,
hep öyle kal
Umutsuzluk yalnızlıktan doğar. Yalnız olmadığını bilen mutsuz olmaz. Bu sebeple umutsuzluğa kapıldığında yalnızlaştığını ister ve birini sevme arzusu oluşur. Ancak yalnızlığı geçtiğinde de ilk yapacağı sevdiğinden vazgeçmek olur.
Kimseyi sevmeye ve kimsenin sevgisine ihtiyaç duymuyorum... kendime yetiyorum... gözünü sevdiğim para her şeyin üstesinden geliyor mutlu edebiliyor yani.
İnsanlar umutla ayaktadır anket yapın ve birkaç kişiye neden hayattasınız diye sorun, herkesin cevabı gelecekteki hayalleri umutları olacaktır, umutsuzken bile umut aramaya çalışma çabasıdır bu
İnsan en umutsuz anında sevmek ister çünkü kalbin “bir şeyler hâlâ değişebilir” diye fısıldar 😶🌫️❤️ Umutsuzlukta tutunacak dal ararsın, sevgi de tam oraya oturur. Kendinden emin değilsen sevmek zor ama imkansız da değil, sevgi bazen insanı iyileştiriyor. Sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, kalbinde yer var mı birine yoksa kapılar kapalı modunda mısın? 💭✨
Cevap
10Cevap
sevgi canlılar için ihtiyaçtır ondan
doğru ister, sevmek sevilmek istemek çok doğal
sevgi birçok şeyin üstesinden gelebilir insan en umutsuz anlarda kendini hayata bağlayacak bir şey arar çünkü
Umutsuzluk demek, boşta olmak demek. O boşluk bir şekilde dolacak
Çünkü sevilmeyi hak ettiği için. Kimseden doğru düzgün dürüst sevgi görmediği için.
Eger
Her gece yattıgında büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Ben usanırım ya
İllaki gelir o kazık
Düşmemek için
Ney
Yeniden umuda sarılmak için.
Ayni anda sevilmek de istiyor