Sevmek çok mu zor, arkadaş.. Neden ümit verip bırakıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılŞimdi bazı arkadaşlar kızacak belkide inanmayacak ama Bunu öncellikle Yalan olmadığı için gizlenmeyi düşünmedim. Öncellikle şu an 26 yaşındayım bundan 20, 21 yıl önce (Tam yaşımı hatırlamıyorum) 5,6,7 civarındayım o zamanlar bir arkadaşım vardı erkek O benim çok yakın bir arkadaşımı sevmiş ve bana demişti ki "Ben X'ten hoşlanıyorum" Bende o zamanlar desemya "Mutluluklar dilerim" felan diye çocuğa ümit veriyorum eni konu. Bende dedim "X'ten hoşlanma benden hoşlan Ben seni çok seviyorum sen çok tatlısın (Yakışıklısında demiş olabilirim düşük bir ihtimal)" bak o zamanlar ben nerden bileyim Onu Aşığım anlamında dediğini Arkadaş olarak senden daha çok seviyorum demek istedi sandım ben onu. Yanlış hatırlamıyorsam o Gün eve geldiğim de Babam anlattı bu olayı Annem de dedi "Y sen M*nyak mısın çocuğumun daha yaşı kaç başı kaç" felan bana döndü dedi "Çabuk Ona sevmediğini söylüyorsun, Hayır ben istemiyorum bu yaşta" felan filan diyor (Babamın anlattığı kadarıyla hatırlıyorum) Bende ertesi gün O "v" arkadaşım (Gerçek ismini vermiyim gizlenmedik ben olduğumu anlamasın 🤭🙂) Geldi bana Sarılmaya Bende ona sarıldım sonra oyun oynadık ama ne oynadık hatırlamıyorum o gün eve gittiğim de Babam yine anneme söylemiş annem yine bana kızdı "Kızım sen niye böylesin ya?" Babama döndü "Sen nasıl bir Babasın çocuk daha 10 yok be Bu yaşta neyin sevgisi bu?" felan bana döndü "Eğer A (Benim ismimi kullanarak) eğer o çocuk sana bir daha sarılırsa bir daha annen olmayacam senin" felan dedi. Ciddi ciddi Bende Çocuğum tabi şu an ki halim olsa yapmam belki ona bunu Beni gaza getirdi V benden 5, 6 ay kadar küçüktü birde. sonra Ertesi gün Sarılmak istedi yine sarıldı bana ittirdiğimi hatırlıyorum benimde Sonra bu bir 6 ay kadar 1. Sınıfa geçene kadar oldu Annemin "Okula başlicak artık hala Bırakmamış çocuğumu Salsın artık" felan dedi tabi bunun öncesinde parktaydık Kadının biri araya bile girmişti (Herhalde beni taciz ettiğini felan düşündü Tabi Bana Sarıldığın da parkı inlete inlete bağırdığım için Sarılmasın diye Çünkü annem sarılmasını istemedi diye) sonra Onun annesine mi birşeyiyle dalga geçmek değilde "Anne bile sevmemiş seni ben mi sevecem" diye bağırmıştım ona Nefretle baka baka birde O çocuk bu anları unutmaz dolduruşa geleceksen neden başta umut veriyorsun tabi kendi kendime 2 gün sürmüştü bu şey 2 günde neyin bağlanması bu felan diye düşünmüyor değilim demek ki kalbinde kötülük yok çocuğun bir kere babalarımız bankta otururken O v'nin babası ona tokat atmıştı benim babamda gülmüştü sonra Babam "Tamam tamam bir şey siz oynayın hadi" felan bir şey demişti diye hatırlıyorum işin tuhaf tarafı v tokat yiyince ağlamamıştı gram göz yaşı dökmemişti. Genelde çocuklar büyüklerinden dayak yiyince ağlarlar o ağlamazdı. öyle bir şeyim ki bende Şu an ki halim olsa "Annen bile sevmemiş seni ben mi sevecem" felan şu an ki halimde olsa demem normal gelir ama O an küçücüktüm ben ya Nerden aklıma gelmişte demişim. O günden sonra annesiyle o lafı yalanlamak için 3, 4 kere gelmişti bizim evimize Annem beni seviyor benim annem senin ağzında alay konusu yapmaz beni dermişçesine evimize gelmişlerdi 3,4 kere felan. Hani bir şarkıda diyorduya biliyor musunuz o şarkıyı bilmiyorum ama bir şarkı sözüdür bu "Sevmek yürek ister sen kimseyi sevemezsin" diye bir şarkı sözü işte o şarkı sözündeki kız benim tek kelimeyle. En son eve gittiğimde Annem bana bir erkek arkadaşım daha vardı zaten annemin o şeyleri aklıma öyle bir işlemiş ki v her geldiğinde "Hayır erkek O ben onunla oynamam" diyordum. Oda Babasıyla "Baba Bakkala gidelim mi?" Felan diyormuş Babası da tamam gidelim felan diyormuş bakkala gittiklerinde de v babasına "Sen bakkala gir alacaklarını al ben seni dışarda bekleyecem" felan diyormuş sanki 5,6 yaşlarında değilde daha büyük yaşlardaymış gibi. ama beklemezdi öyle sadıktı ki Beklemezdi Babası Benim yanıma gelmek istediğinde ittiriyorum diye Babası v'nin yanıma gelmesini istemezdi sırf benim yanıma gelebilmek için Babasını bakkalla işletirdi mübarek tamam saftık ama zeki çocuklardık o zamanlar yani lslsls 😊 hatta hiç unutmam bir gün salıncakta sallanıyorum v'nin elinde de karpuz var bana verdi Yemedim ıyyyy çok kötü sen bana bir şey verme kusacam felan dedim Attım onu önüne ama v bana öyle aşıktı ki o karpuzu aldı yemeye başladı ablası geldi aldı elinden attı çöpe ablasına bile vermiyor sırf benim elim değdi diye düşünün ya o zamanlar küçücüğüz inanabiliyor musunuz buna? En son eve gittiğim de annem benim bir erkek arkadaşım daha vardı (v ondan nefret ediyor artık belkide Ortaokulda Bu kadar zorbalığa uğramasının sebebi budur çünkü bu arkadaşım hastalığından dolayı tabiri caizse dışkı kokuyordu. Hatta sınıf arkadaşlarımızdan biri "Git temizle şu şeyini biz senin g*tünün kokusunu çekmek zorunda mıyız? Felan diye zorbalığa da uğradı çocuk benim yüzümden) neden mi benim yüzümden uğradı çünkü o gün annem bana "K'den hoşlandığını söyle hala daha peşini bırakmazsa artık polisi arayacam o kadar gurursuz değildir herhalde" tarzı bir şey söylemişti. Bende onun dediğini yaptım ertesi gün Yine bırakmayayım diye sarılmak için geldiğinde ittirip Parkın önünde "K'den hoşlanıyorum" diye bağırdım. O an baktı sadece bana sonra babası aldı onu gitti gözü dolmuştu ama v'nin. O bu yapılan kötülüğü unutmaz. 1. Sınıfta uğradığım zorbalıktan dolayı 2. Sınıfa müdürün kıyağıyla geçmiştim. Başka bir okulda nakil yaptırdılar bana tabi öncesinde baya nakil yaptırdık hiçbir okulu beğenmedim en son nakil yaptırdığım da v'yi hatırlamıyordum bile unutmuşum onu. Sanki seneler önce olmuş bir olaymış gibi. 2. Sınıfta v ile 3 yıl aynı okulda okuduk. O sınıftada benim yaptıklarımı anlatmış çocuktan bir helallik bile istemedim. 3. Sınıfta bana düşman olmuşlardı tüm sınıf yapmadığım şeyleri yapmışım gibi Ben diyordum öğretmenim yapmadım v diyordu "Yaptı öğretmenim saçını bile çekti p'nin" diye. Ama ne yaparsa yapsın ben bu muameleyi sonuna kadar hak ettim. Orta okulda yaşadığım zorbalığı hak etmemiştim ama anneme söylemiştim. Ama ilkokuldakini dibine kadar hak ettim hocamız başka yerde sinema izlemek için bizi götürdüğünde orada ki Roman (Çingene yani) bir kızla yakın olduğumu görünce hiç tanımadığı halde ona gidip yaptıklarımı anlatmıştı dam üstünde saksağan misali. Benimle arkadaş olmasın diye. Belkide daha çok kendi yaşadığını o kızın yaşamasını istemediği için "Dikkat et" anlamında demiştir.
İstediğiniz kadar kötü yorum yapın bu muameleyi ben hak ettim. Dibine kadar.
Pişman mıyım? Kesinlikle keşke yapmasaydım.
Buraya kadar okuyun okumayın ortalarda belirttiğim gibi Sevmek yürek ister ben cidden kimseyi sevemem ☹️🙁013 Yorumla- 1 yıl
Yemin ederim kurgu değil. VAlla çok kişinin hakkına girdim. Birde İlkokulda. Helallik istemekte yani ne bileyim hangi birinden isteyeyim tek bir kişiye değil ki herkese anlatmıştı bunu. Allah affetsin beni ne diyim. Küçüktüm o zaman belki ordan yırtarım hiç bilmiyorum 😮💨😔
- 1 yıl
Emoji farklı yerlere gitmesin yalnız
- 1 yıl
Ben sana anlatayım okursan.. bak şimdi kız olsun erkek olsun 12 yaşını geçtikten sonra 13 yaşına gelince ana girmiş oluyorsun ve o yaştan sonra bir şeyleri iyi kötüyü doğruyu yanlışı dürüst olmayı yalan söylemeyi her şeyi biliyorsun ve o yaştan sonra günah ve sevabın yazılması başlıyor O yüzden 13 yaşından önce hiçbir şeyden mesuliyet değilsin 13 yaşından sonra yaptıkların kötü niyetli olarak yaptıkların günah sayılır ama bilmeden yaptığın bir hata varsa bunların affedilir durumu var Allah katında
- 1 yıl
ama sen de 18 yaşını geçmiş 19-20 yaşında evlenme yaşına gelmiş ve aklın fikrin bir şeyler de artık oturmuş oturak boyu kalkmaya oturmayı bilen bir kız olmuşsun hele de harami yalanı dürüst olmayı Allah'i kitabı peygamberi iyiliğin merhametin ne olduğunu ve kötü bir insan olursan günah ve kötü olduğunu biliyorsan zaten merak etme Allah her zaman yardımcı olur... ama bu tür şeyler iyilikler olsun kötülükler olsun bile bile kötülük yapıyorsan asla Allah katında affedilmezsin ama merhametli iyi kalpli iyi niyetli dürüst her zaman iyi bir insan olmak için hep elinden geleni yapıyor insanlara karşı yardımsever ve tutumlu oluyorsam Allah yine elinden tutar dediğim gibi cennete gitmek de cehenneme gitmekte sadece senin elinde
- 1 yıl
ama asla kul hakkına girme en azından biri hata yapmazsın ve o hatalarını biliyorsun bundan sonra yapma benim sana diyeceğim bu kadar ve şimdi tekrar söylüyorum Her insanın gençlik çağında deli dolu yaşantısından cahillik döneminde iyi ya da kötü yaptığı şeyler olmuştur bunların hepsini bir telafisi olur tabii ki insanı yaşı geçtikçe böyle şeyler farkına varıyor ve olgunlaşıyor aynı hataları tekrar yapmamak için elinden geleni yapıyorsan yani insan Allah zaten ona yardım eder ve şöyle bir şey yazıyor bir mümin bir hatayı veya bilmediğin bir kusuru böyle değil de bilmeyerek yaptıysa ve o konu hakkında bilgi sahibi değilse ve o yaptığı şeyin doğru olmadığını sonradan öğrenmiş ise ve onu tekrarlamıyorsa Allah onu affeder çünkü hiçbir mümin bilmediği bir şeyden sorumlu değildir
- 1 yıl
ama aynı şeyi öğrendiğinde kötü olduğunu ne olduğunu bildiğinde tekrarlıyorsa o zaman Allah katında affi yoktur demiyor Sen de bundan sonraki hayatında iyi güzel ve merhametli güzel kalpli ve iyi düşünceli her zaman kendini şeytanın şerrinden koruyan bir insan olarak yaşamayı seçersen Allah sana o aklına girdiğin insanların hepsinden tek tek helallik almayı da onlara karşı iyi ve güzel bir dost olmayı da nasip eder zamanla sana
- 1 yıl
Rahatlattınız teşekür ederim 13 yaşından baya küçüktüm. Şu an ki halim olsa yapmazdım Allah affetsin yani bilmeden yaptığım hatalar vardır oluyor tabi
- 1 yıl
Sorun yok rahatlatmanız önemli olan :))))
- 1 yıl
Mümin müminin her zaman kardeşidir Senin için rahat olsun Allah bizleri imandan iyi niyetten merhametten annemizden babamızdan sevdiklerimizden vatanımızdan kur'an'ımızdan kitabımızdan peygamberlerimizden Rabbimiz kendine olan inancımızdan asla uzak tutmasın bizleri.. hiç merak etme bir müminin zerre kadar bir inancı bir sevabı varsa ve o mümin kul hakkı yemediyse Ben Müslüman olarak Müslüman topraklarında şehadet şerbeti geçtiyse ve 13 yaşından önceki yaptığı kötü şeyler olmuş olsa bile 13 yaşından sonra bazı şeylerden mesuliyet olduğu için ve akıl yaşına geçtiğinde 18 yaşına geçtiği zaman kötü şeylerden uzak durduysa Allah onu günahlarından arındırıldıktan sonra cennetiyle müjdeliyor O yüzden için rahat olsun şükürler olsun Rabbim Allah bizi bu topraklarda bu vatan'da yaşamayı nasip ettiği için ona binlerce şükürler olsun peygamber efendimizin şefaatinden şefaat nasip eylesin hepimize inşallah
- 1 yıl
Kimsin adını bilmiyorum neredesin bunların hiçbirini bilmiyorum ama iyi biri olduğunu hissettiriyorsun Allah her zaman yar ve yardımcın olsun bundan sonraki hayatında güzel likler mutluluklar ve huzur olsun.. hataların anlayıp da pişman olduğun için zaten şu an 1-0 öndesin 🙏🙏
- 1 yıl
Olur da bir gün seversen aşık olursan böyle bir saçma program vardı bir uygulama vardı orada Bahadır diye bir çocuk böyle söylemişti ama ben inanmamıştım deyip beni anımsa aklına gelirsem çünkü bir gün senin de gönlüne Allah öyle birine düşürür be o kadar çok sever aşık olursun ki hiç kimse koparıp atamaz Allah senn kalbinin güzeligi ve yüreğinin cesareti kadar kalenin de güzel eylesin İnşallah güzel bir yuva kurar ve mutlu olursun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Sevmek, kolay olmad1 hiçbir zaman. Ve tabi sevgililik de. Kapinizin önünde görmeyi istediginiz ayakkabilar, sizden uzaklaşan ayaklar1 kucaklad1ar. Ve kimi zaman, seytandan acimas1z, vedadan acizdiler. "Seni seviyorum"'daki harfler, önce biraz sürünüp tali yollara gömüldüler. Ölen aşklara selam olsun!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılYa ilgilerini yanlış yorumluyorsun ya da asıl niyetini anlamak da zorlanıyorsun. Amaçları ilgi o***puluğundan başka bir şey değil zaten. Tek kişiden gelen ilgi onların egosuna yetmiyor veya zamanla sıkılıyorlar çünkü aslında sevmiyorlar eğlence peşindeler.
00 Yorumla
Bunu sana anlatmaya kalsın bu sorunun cevabını sana vermiş olsam en az bir ayımı alır sevmek Çok Zor değil sevmek alışmak aşık olmak karşındaki insanın sana olan hissi duygusu yakınlığı samimiyetliği ve sana olan ilgisi ve sen onu ona karşı düşüncelerinizi tarzın bakış açın kalbinin ateşi ona olan kalp atışın bunların hepsi karşılık olduktan sonra çok zor değil hemen aşık olmak çok kolay göz ün İlk başlarda ondan başka bir şey görmediği için bazı şeyleri bazı detayları unutuyor insan iki taraftan bu hatayı yapıyor sadece seviyor aşık oluyor mu elini tuttuğunda onun sıcaklığına hissediyor ama bir zaman sonra iş ciddiye binince... Bazı olumsuzluklar ortaya çıkıyor ya uzak oluyorsun mesafeler el vermiyor seven için mesafelerin bir önemi yok ama yine de bir sekte uğratıyor sevgiye.. sonra maddi sorunlar ortaya çıkıyor bu sonra aile yapısı iki tarafının ailesinin beklentileri ilk başta hiç kimse olmuyor Sadece iki kişi olarak başlıyorsun çıkıyorsun bu yola ve hiçbir şeyi hesaplamadan apansızca sadece seviyorsun kalbini onun için atıyor ve sonra her şey tersiz oluyor bütün iki tarafında umutları birbirlerine verilen sözler sarılıp uyumak birlikte bir yuva olmak bir ömür boyu yaşamak gibi söylenen cümleler Ümit dolu o sözler.. her şey ciddiye binince iki kişi olarak çıktığın yola 100 kişi ilave edilince bütün her şey alt üst oluyor önce uzak isen mesafelerin sıkıntılarını çekiyorsun sonra maddeyi konularda yetersiz Sen onların sıkıntısını çekiyorsun sonra kız tarafı veya erkek tarafı ailesinde bir sorun çıkıyor onların sıkıntısını çekiyorsun ve zamanla iki tarafta birbirinden Bu sorunlar yüzünden uzak kalıyor araya kara kediler giriyor sana bir tartışma falan oluyor araya soğukluk giriyor ama bunu o iki kişiden başka kimse bilmiyor herkes görevini tamamlıyor bir kenara çekiliyor herkes her şeyi paramparça ediyor ve olan o iki kişiye oluyor bütün ümitler suya düşüyor ama ilk başta iki kişi çıkılan yola iki kişi devam edip kimseden habersiz böyle bir karar verildiyse gidip evlenmemesi daha mantıklı iki tane şahit bulup çünkü bazen Zaman her şeyin ilacı değil zaman her şeyi mahvediyor Her şeyin bir yeri bir zamanı var diye beklersen zaman alırken zamanı gelsin diye beklediğin şeyler zamanı geldiğinde seni beklemez O yüzden elinden tuttuğum o eli ve hissettiğin o sıcaklığı zamanı varken kaybetmeden gereken neyse onu yapacaksın sonra bütün ümitler suya düşüyor Ben bir kızı cok sevdim ama bir sürü sıkıntılar ortaya çıktı sonra ayrı kaldık çok üzücü bir durum ama insanin elinden bir şey gelmediği zaman çaresiz kalıyor 🥺
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım ya, anlıyorum seni. Sevmek zor değil aslında, ama doğru insanı bulmak bazen karmaşık olabilir. Ümit verip bırakmak ise bazı insanların kararsızlığından ya da kendi duygularını tam bilmemelerinden kaynaklanabiliyor. 😔 Ama unutma, gerçek aşk bir gün kapını çalacak! Sen yeter ki kalbini açık tut ve doğru kişiyi bulana kadar pes etme. 🌟✨
44 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılSevmek değil bir kadınla birlikte kalmak zor geliyor etraf bir sürü güzel kadın doluyken
40 Yorumla
1 yılBastan net kararli biri ile yola cikmak gerekiyor iste cikalim sevgili olalim birbirimizi 3 sene 5 sene taniyalim ondan sonra da karar verirsek evlenelim sozlerine lutfen itibar etmeyiniz... Bu surec boyle islemiyor hepsi hikaye sadece karsindaki kişi zamn kazaniyor nicin mi kendine daha iyi birini bulana kadar iste bu surecte de sen her anlamda kullanilan kisi oluyorsun isteyen net olan 1 sene de maximum tabii taniyip sonunu evlilikle taclandiriyor...
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun bir çok sebebi olabilir. Bunları düşünüp kendini daha fazla üzmek yerine, "demek ki hayırlısı değilmiş" diyerek yoluna bakabilmen. Bazı insanların görevi herkese güvenmemen gerektiğini öğretmek, bazılarının ise kime güvenmen gerektiğini öğretmek.
Hayat böyle bir şey. Konu ne olursa olsun, sen dersi alana kadar seni sınamaya devam edecektir.
31 Yorumla- 1 yıl
O sirada sürekli ask konusunda imtihan edilen ben 4 kişiydi hepsinde de aksilik yaşadım ama hiçbiri ile tanismadim
Herkes çöplük değil, unutma ki İnsnalar karaktersiz kişiliği bozuk olabilirken, kişiliği sağlam insanlarda var, genelikle bozuk ruhlular daha cesaretli o yüzden biraz etrafında utangac insanlara bak, kişilikleri daha sağlamdır..
Doğru insan çıkacaktır yeterli doğru yerde olun.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu zamana kadar bir çok kız arkadaşım oldu ama duygusal yaklaşmadım. Geçen hafta bir kızla tanıştım ve 1 hafta geçti. Hayatımda ilk defa bir kıza umut verdim ama ne umut anlatamam. Kıza dedim sen elimden tuttuğun sürece ben hayatında olmaya devam edecem dedim.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@bisolukk Ne alaka? Kız beni hayatında istediği sürece onunla olacam, kaçma ne alaka onu anlamadım
Cevap sahibi1 yılBeni tanımadığın için böyle düşünürsün tabi. Ben hayatımdaki kadını ömrümün sonuna kadad mutlu etmesini bilirim.
1 yılEvlenilecek erkeklerden hoşlanmıyor olabilirsin, sana seni taşıyacak katır gibi biri lazım olabilir, yakışıklı ise hiç ümitlenme derim, tipsizlere odaklan, ben 36 yaşıdayım, hiç sevgilim olmadı kızlar tipsiz sevmiyor diye
21 Yorumla- 1 yıl
Ben niye bir çok kızın yanında tipsiz kendine bakmayan sevgili görüyorum o zaman? " Yakışıklı bir erkeğin yanında güzel bir kız göremezsiniz elbet istisna vardır ama güzel kızın yanında çirkin bir erkek görmeniz daha mümkün" sözü vardı o cidden doğru çünkü kızlar daha duygusal. Bu örneğin aynısını dün birkaç sevgilide de gördüm.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılGayet tabi değil.
Zor olan bunu yapabilecek birini görebilmek.
Her insan sevilebilir,
Ancak sınırlı sayıda insan sevebilir.
Aynı her kişi insan görünüyor olabilir,
Fakat insan olmak görüldüğü kadar kolay bir şey değildir.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kalbine giden yer yatak odasından geçiyor şu zamanda
Kullanıp bırakmak tek amaçları bu32 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kolaylarına öyle geliyor gün sonunda herkes kendi canını düşünür ama gerçekten seven sadece sevdiğinin canını düşünür. Burada ki sorun artık kimse gerçekten sevemiyor...
10 Yorumla
1 yılBabalı tip/keko seviyorum diyorsunuz keko da baya sıkıntılı sonra diyorsunuz yanliş insana değer verdik. Ya da birini sevmeden önce uzun süreli tanişmiyorsunuz kişiliğine bakmıyorsunuz
11 Yorumla- 1 yıl
Belalı babali ne ya
Eğer ciddi düşünüyorsan işin sonu evlilik düşünen biriyle çıkman lazım. Öyle sevgililik işlerine bulaşmayacaksın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılIşte kendini sevmeyi bilsen başkası seni bıraksa da senle olsada sen mutlu kalırsın zaten ama başka bir insanın sevgisine egosal bağlılık olursa böyle üzülürsün
00 Yorumla Bence kızların beklentileri çok yüksek buna uygun erkeği bulduklarında ellerinde doğal olarak tutamıyorlar üstünede eşsiz bir sevgi bekliyorlar oysa ki az gözlerini açıp etraflarına baksalar bazı kriterlerini gözden geçirseler hem doğru kişiyi hemde mutluluğu bulacaklar
00 Yorumla
1 yılSevmek zor değil ama insanlar artık birer yamyam olduğundan sahtekar olduğundan kimse kimseyi sevemiyor ya da sevmiyor kimse kimseyi idare etmiyor tahammül edipte
00 Yorumla
1 yılÜmit verirken de sevmiyorlar. Sadece seviyorMUŞ GİBİ yapıyorlar.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Sevecek sevilecek olana denk gelince kolayda öbür türlüsü zor
Umut verip bırakanlar zaten sevmemiş demektir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. ya korkuyordur, ya zaten kısa süreli ilişki adamıdır
20 Yorumla
1 yılÖzellikle bu yaşlarda çok umutlanıyorsun artık olsun bitsin bu yalnızlık hop bir engel her şey kapkaranlık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında bu sorunun cevabı çok basit. Sadece siz kadınlar bildiğiniz bu şeyi kabul etmek istemiyorsunuz...
00 Yorumla
1 yılDüşünce olarak beklentilerini gelecekteki yasak istediğin hayatı olumlu yansıtma konusunu tam ifade edemiyirsundur belki bazende frekans tutmayabilir.
00 Yorumla
1 yılBide kadin tarafında ümit verip terketmekle kalmayıp o ümit veren kişiye sapık etiketi yapıştırması yok mu çok tilt oluyorum
00 Yorumla
1 yılSevmek zor değil de sevmeye devam etmek herkesin harcı değil. Ümit verip bırakanları da Allah görüyor. Onlar da yaşattıklarını yaşamadan ölmezler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılEvet sevmek zor, ama ümit vermek basitlik bence, Sıla'nın bir parçası var çok sevdiğim de değil, zor sevdiğimden 🍀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevmesini ve sevilmesini bilen için çok kolay, Sevmesini bilen sevilmesini bilmeyen ile karşılaşınca hayal kırıklığına neden oluyor
00 Yorumla
1 yılSevmek ve sevilmek geçmiş yıllara özgü bir durumdu ama şimdiki nesil maymun iştahlı elde etmek kolay şimdiki zamanda bence bundan kaynaklanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. maalesef öyle bi cağa gelmşsiz ki insanlar insanların duygularıyla oynuyor Allah bizi halden anlayanla rast getirsn🌸
00 Yorumla
1 yılBende sevmek istiyorum. ama iyi birisi olsamda bir kızda beni aynı böyle bıraktı hayatımda sadece bir kiz
00 YorumlaEvlenmek önce olan sevmek çoğu yalan ve çocuk oyuncak. En güzel sevmek ve aşık evlilikten sonra ya da evlilikten sonra büyüyen aşık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. insanlar bir ilişkiye başlar zamn içinde iyi ya da kötü yanlarını farkedrler ya da beklenti içine girerler bir sebepten de ilişkiyi yürütemeyeceğini anlayınca taraflardan biri ayrılmak ister ve buda normal birşeydir
010 Yorumla- 1 yıl
Burada arkadaşın dediği gibi gerçekten de bu konuda haklı iyi ya da kötü yönlerini fark ettiği zaman bir taraf Uzak kalıyor ayrılmak istiyor 3-4 tane kötü yanı olup da ona her koşulda yine de yardım eden seven onun yanında olan biri bütün çabalarının boşa olduğunu anladığı zaman 3-5 yılımı boşa harcamışım Ben bu kıza deyip de kötü yanları görüp de bırakıp gidenler de var Ümit vermiş olsalar çünkü ileride daha kötü şeyler yaşamak istemediği için uzaklaşmak istiyor o yüzden bu arkadaşın Bu mesajı da yani bir bakıma doğru ama eksik yönleri de var tabii ki tam olarak anlatmak istemediği için veya fazla zaman harcamadığı için tam anlamıyla burada bir şeyleri anlatmadığı için eksiklikler var
- 1 yıl
Bilmiyorum diyecek bir şey bulamıyorum burada çünkü ümit vermek sevmek öyle farklı bir şey ki içine girdiğin zaman içinden çıkamıyorsun bu kadın olsun erkek olsun kız olsun bir adam olsun bir kadın olsun bir bayan olsun fark etmiyor gözün hiçbir şeyi görmediğinde içine bir ateş düştüğünde kalbin atmaya başladığında elin kolun bağlanıyor.. acı veren can yakan da hüsran ile sonuclqnmasi kötü olması
- 1 yıl
@Bahadır08 canim coj yaniyor. Yara bandı olarak kullandi seviyormuş gibi yaptı. Unut verdi. Ayrildiktan bi hafta sonra sevgili yaptı. Bir yıl gecincede nosanlandi bu aralar da evlenir
- 1 yıl
Canını sıkma Allah senin için böylesini daha hayırlı görmüş ve kaderini kısmetini guzelliklerle vermek istemiş galiba zamanla sabırla zamanının gelmesi için sana sabırlı olmayı nasip etmiş zamanı geldiğinin de çok daha mutlu olacaksın.. rabbin böyle istiyor canını sıkma asla uzulme o seni kaybetmiş merhamet çünkü her insana misafir olmaaz allaha şükret böylesi daha iyi demekki daha çok acıda cekebilirdin ileride evli olduğunda dönüşü olmayan bir yola girdiğinde.. O yüzden her şeye de bir hayır vardır Allah'a şükret dua et o sana her şeyin en güzelini nasip eder bunda da vardır bir hayır
- 1 yıl
Seni tanımıyorum neredesin ismin ne bilmiyorum nerede yaşıyorsun onu da bilmiyorum gerçekten derdin ne onu da bilmiyorum ama canını sıkma canım benim yaşamak hayat her şeye değer Her şeyin hayırlısı deyip Allah'a dua et gün doğmadan neler doğar üzülme o seni kaybetmiş Sen koca yürekli merhametli birisin galiba o yüzden canını sıkma Allah korusun Her şeyin bir zamanı var Sen sabret
Gizli Üye(25-29)1 yılIyyy bıktım erkeklerden sana tavsiyem hiçbir erkeği çokta ciddiye alma Erkeklerin hayatı yalan sırf cinsellik için insan gibi davranıyolar sadece Üzülmeye değmezler bile
10 YorumlaKimse kimseyi sevmez sadece hoşlantı olur sevgi zamanla olur çabayla olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılYanlış kişilere ederinden fazla değer veriyorsunuz çünkü
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler sevse zaten peşinden koşar sevmiyorsa sever gibi yapar umut verir kullanır gider
10 Yorumla İnsanlar artık sevmeyi cinsellik gibi görmeye başladı , bu zamanda doğru aşkı bulmak çok zor sadece zamana bıtakmak gerek belkide ümit verip gidenler doğru kişi değildir zaten
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslında ümit veren yok karşıdan beklentisi olan çok.
00 Yorumla
1 yılSevmek sevilmek çok zor değil aslında siz bayanlar sizi çok sevene de kıymet vermiyor sunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılBunu kizlarda yapıyor yani bu sadece erkeklere özgü bisey degil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karakteri eksik olan bırakır tam olan yolun sonuna varır
00 Yorumla
1 yılTum junglı çaldiktan sonra rakibe ENAYİ yazan shacodan bi farki yok ümit verip sevmeyenin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda sevginin büyük kısmının gerçek olmadığına inanıyorum. En iyisi tek yaşamak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılZor değil aslında kişinin içsel durumuyla alakalı bazı insanlar yapamaz.
00 Yorumla
1 yılKimse kimseyi sevmiyor amaç sek.. yapmak, hayatınızı yaşayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılYapay zekanın paylaşımı harika olmuş. Yerinde olmuş.
07 Yorumla- 1 yıl
On 0
- 1 yıl
P ooo
- 1 yıl
@espressobey elin değdi galiba
- 1 yıl
Yo hayır ben iki gündür buraya girmiyorum hiç nasıl oldu bu?
- 1 yıl
@espressobey 😃. Öyleyse siteyle alakalı durum anladığım.
- 1 yıl
Umarım öyledir biri telefonumu karistirmamistir 😄
- 1 yıl
@espressobey ihtimaller dahilinde 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSevmek kolay değil aslında, herkes hevesi sevmek sanıyo
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılSevmek çok zor muş, sevmemek ço zor, sevilmememek çok zor demiş orhan baba
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılSevmek çok güzel bir şey ama bu zamanla olan bir duygu Ben içimi ısınmadığını Ümit vermiyorum
00 Yorumla Hep aldatma hep yarıda bırakma kesinlikle sevgi veya aşk işi bomboş bir şey evet seveni bulursan o kadar güzel ki peri masalında hissedersin bizde de o şans yok
10 Yorumla
1 yılcünkü olgunlasamamıslar hala cocuklar düsünceleri de bu yönde kendini kesinlikle bunun icin üzme sevmek zor degil sevmek isteyen seviyo sevgisini gösteriyo sevmek istemeyen ise ümit veriyo veriyo seni dımdızlak bırakıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirçok ilişki gelecek üzeri ve ciddi ilişki üzerine kurulmaz, sizinle olma sebebi farklıdır ve bunu sizde göremeyip uzaklaşmıştır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İsviçre bilim adamları bile çözemedim biz nasıl cozelim
00 YorumlaSevmiyorlar bence. Seviyorlarsa bile kısa süreli. Tac mahali yapan babilin asma bahçelerini yapanlar da muhakkak ki gösterişten veya başka bir durumdan dolayı ortaya koymuşlardır bunları.
20 Yorumla
1 yılsevgini hak etmediği içindir ama hak edene de kadınlar değer vermiyor kadinların çogu sevdikleri kişinin pesinden gidiyor ama onu sevenler den uzak duruyorlar belki gercej mutluluk sevilmek ten geciyor olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakıyoruz bu kız fena görünmüyor konuşuyoruz sonra bakıyoruz bir cacık yok ve başlamadan bitiriyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGünümüzde kimse sevme zahmetinde bulunmuyor maalesef
10 Yorumla
1 yılAynı şeyi bende yaşadım onların karakteriyle alakalı bizimle değil. Demek ki bizim için iyi ya da hayırlı kişiler değilmiş. Ama başkasına iyi ve hayırlı gelebilir. Bunu bilemeyiz
10 YorumlaSevmek aslında hem çok zor hemde çok basit ama birine hak ettiğinden fazla değer veriyorsan ve sen hak ettiğin değeri alamıyosan maalesef ortada kalıyorsun
04 YorumlaAslinda olur mu diye bakiolar olmayacagino anlayinca gidiyorlar siz kizlar neden hemen baglaniyonuz cok duygusal oldugunuz icin mi kendiniz9 yalniz ve boslukta hissettiginiz icin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGözleri doymuyo neslimizdeki insanlarin her şey bolluk seçenek çok tek bir dalda kalma ağır geliyo
00 Yorumla
1 yılBana zor geliyor tamamen sevebileceğim insan karşıma çıkmıyor. Kriterlerim karşılanmayınca da sevemiyorum. Zeka, diksiyon, statü, merhamet, orta tip çok mu zor. Bende olmayan bir şeyi istemiyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayatın olağan akışında olan şeyler çok takılmamak gerek,
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri