Sizinde düzgün birini bulacağınıza dair inancınız bitti mi?

Ciddi ilişki ve evlilik için soruyorum.

Yaşım 24. Az önce düzgün birini buldum galiba dedim tanıştım, karşılıklı gecikmeden yazışırken sordum ona, nasıl ilişki arıyorsun dedim. İlişki aramıyorum dedi 😒 o zaman neden bana yazdı?

Bende doğru insan karşıma çıkarsa ciddi düşünürüm dedim ona. Bu kadar. O oldu zaten.

Yani beğendi bana yazdı , konu oraya gelince ortadan kayboldu. İşte bu kadar günümüz erkekleri. Bir kızın güzel düzgün meslek sahibi ve evlenilecek bir kız olması onlar için hiçbir şey ifade etmiyor.

Yaşı 28, mesleği elinde, hayatı oturmuş. Daha ne istiyor mesela?

İddia ediyorum hem meslektaş olupta hemde benim gibi düzgün bir kızı ileride mikroskopla dahi arasa bulamayacak. Birazcık bile akıl yok bunlarda. Çok değil bak biraz.

Hiçbiri demiyorki ya bak bu devirde düzgün kız zor bulunuyor ben bu kızı kaçırmayayım, anca yatıp kalksınlar onlar. Hepsi ergen gibi yaşıyor yaş 30 mesela ama bir rakamdan ibaret, kafa 15 olduktan sonra ne anlamı var?

Sorumluluktan kaçan, korkak tembel ve prenses erkekler doldu taştı günümüzde.

İşin kötüsü tek bu şahıs böyle değil, hemen her konuşmayı ve tanışmayı denediğim erkek böyle çıkıyor. Gerçekten inancım bitti. Düzgün normal erkek yok.
Sizinde düzgün birini bulacağınıza dair inancınız bitti mi?