Sen kalbini ferah tut allaha tevekkül et sen gibi insanlar sana muhakkak denk gelecektir allah kalbine göre versin gerçek aşkı bulmak gerçekten zor ama imkansız değil umarım seni incitmeyen senin ruhuna hitap edebilen insanı sana Allah sana nasip eder teşekkürler #
Herkes yüzde yüz uyumla yaşayabileceği biri olduğunu düşünüyor. Kim vaadetti bunu size? Neredeyse kimse bir ömrünü aynı insanla geçirebilecek karaktere sahip değil şu an. İlişiki bakımından seçeneklerin bol oluşu bunu kıymetsizleştirdi.
Doğru kişi bulmak diye bir şey yoktur, doğru kişi olmak vardır. Siz ilişkinizde doğru kişi olmaya çabalayın. Fedakarlık yapın, iltifat edin, affedici ve hoşgörülü olun. Kıymetini bilen çıkarsa mutlu olursunuz..
Bol şans :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgi karşılıklı olduğu zaman güzeldir. Herkesin doğru kişisi farklıdır. Uyuşuyorsanız, düşünce yapınız, fikirleriniz, hayata bakış açınız uyuşuyorsa o dogru kişidir.
Diziyi hiç izlememiştim önceden. Eskiden millet deli gibi izlerken bilmiyorum, bizim evde hiç izlenmezdi. Geçen haftalarda başladım izlemeye. 44. yü daha demin bitirdim. 45. bölüme geçeceğim. Bu gidişle biz de mafyaya karışacaz herhalde, aşktan, meşkten hayır geleceği yok. 😂😂
İzle bence, güzel dizi. Çok önceden mafyalı, silahlı bir dizi diye önyargılı bakıyordum, hiç izlemiyordum, sevmiyordum. Türk tarihinin en kaliteli dizisiymiş meğersem. Bir bu, bir de Leyla ile Mecnun, bir de Ezel 😂😂
Bak ben onu da izlemedim ama izler miyim bilmiyorum. Sultanlı, multanlı bir diziyi çekemem galiba. 😂😂😂 Kurtlar vadisini bitirmeye çalışıyorum. Bittikten sonra bakacam artık ne izlerim diye. Dizi değil de film izlemeye başlarım belki. Bazı bölümlerdeki bazı olaylara ayar oluyorum, çok mantıksız şeyler dönebiliyor. 😂😂 Bu diziden sonra İstanbula gelip akşam vakti kız kulesini izleyebileceğim bir Elife ihtiyacım var bir de. 😂😂😂
Bilmiyorum, bi' bakarım olmadı. 1-2 bölüm izlerim hiç yoksa, belki dediğin gibi beğenirim, ona göre izlemeye devam ederim. Şu kurtlar vadisini bi' bitireyim de.