Doğru insan kavramına pek inanan biri değilim. Olsada milyarlarca insan arasından beni bulma ihtimali asla bana ümit falan vermez. İnansaydım da inancım olmazdı yani.
Güzel sevdiğim kişiler oldu bence kalp kime atıyorsa o an için tek insan odur doğru veya yanlış süzgeci yok kalbin.
Benim inancım var. Umut varolduğu sürece inancım da olacaktır. Allah umutsuz olanları sevmez, sevmediği bir şeyi yapıp ona aykırı gelmek te olmaz. Sonuçta kalpler Allah’ın elinde. Dileyin benden ne dilerseniz diyen bir varlığın yarattığı aciz kullarız, ona muhtacız. Vereceği hiç bir şey ona ağır gelmez, imkansız da değildir. Umutsuzluğa düşmek onun büyüklüğüne olan inancı zedeler asıl.
Sadece bu konu için değil, genel anlamda ben umutsuzluğa düşmeye karşıyım. Biliyorum ki o yolumu çizmiştir zaten. O halde yaşayacağım günleri beklemek düşer bana sadece.
İnsanı buldum da doğrusu kaldı hahahahaj
oda doğru bak 😅😅
Uzunca bir yok diyim anla 🙃
Anladım ))
Bu yorumunla eigi kazandın : )) ✌️
Katılıyorum sana 🤞 Rica ederim..
Cevap
34Cevap
Umut her zaman olmalı insanın içinde. Aşka küsmek olmaz. O var olcak ki seni seveni sevebilesin.
Eminim ki o doğru kişiyi bulacağım. Ya şimdi ya 5 - 10 sene sonra ama bulacağım. Aşkla ilgili her ne yaşanırsa yaşansın vazgeçmek olmaz.
Bu soruyu şu güzel şarkıyla bitireyim.
Aklıma bu şarki geldi 😀 imkansız..
Şarkıyı dinliyeyim bari 😅
Çok zekiyim ben emin ol anlarım 😅😅
Evet tabi ki var. Ben kendim için doğru insan olduğuma inanıyorum. Anlaşabileceğim, eğlenebileceğim, sevgisinden emin olabileceğim birisini bulacağıma inanıyorum. Daha önce buldum ama belli bir yerde yürümedi ama belki ilerleyen zamanlarda daha ileri götüreceğim bir ilişkim olur. Güzel şeylere inancı kaybetmemek gerek. Hayatın güzelliklerini kaçırmamak için bunlar gerekli oluyor bro. 😀
Doğru insan mı o da ne?
Şu devirde doğru insanı aramak samanlıkta iğne aramaya benzer.
Doğru insanı arayan kişinin öncelikle şunu kendisine sorması gerek;
Acaba ben Doğru muyum?
Kendisini iyi tanıyanlar bu soruya samimi cevap verecektir.
Evet inancım var zaten hayatta her şey bir inanç meselesidir ben ruh eşimi bulamam bana hep böyleleri rastlar bunlar yanlış bir bilinçaltı kodudur herkes kendi layığıyla buluşur bu hayatta neden doğru insanı hiç bulamayacakmş gibi gereksiz bir korkuya kapılaym ki
Ben bu kafayla doğru insani falan bulamam.
Önce benim doğrulmam lazim fnldkdfk
insanlar dogru degil ki doğru insanı bulma inancım olsun.
Sende haklısın
keske doğru insan olsaydı da ben haksız olsamda olurdu))
Doğru insan diye bişey yok ki. Sen seversin o da seni severse doğru insan odur işte bu illa 1 kişi olmak zorunda değil. Doğru insan bulmaktan çok doğru insan olmaya önem vermekte fayda var.
O inancımı gitgide yitiriyorum ama içimde bir yerlerde hâlâ o umudu taşıyorum. Şu zamana kadar doğru insanı bulamamış olmamız, bundan sonra da bulamayacağımız anlamına gelmiyor.
İnanıyorum ya irem derici gibi şey diycem yakında🤦🏼♀️
"Yıldızlar yanında sönük
Aşkı kalbi kadar büyük
Bir gün kapımı çalacak biliyorum
Elinde tektaş bi' yüzük🥳🥳" sjsjsj
bazen aşka inanıyorum gerçek aşk bir gün beni bulur diyorum
geçmişe bakıyorum sonra aşk meşk yalan diyorum bu konuda kafam karışık kimseye güvenmediğim için aşka pek inancım yok
Doğru insanı bulacağıma inancım tamda o insanı elimde tutabileceğime olan inancım kocaman bir muamma.
Artık kalmadı.. Yaaa ben anlatamıyorum ya da onlar anlamak istemiyor, ugracak ne tahammül nede sabır kaldı.
Hayır yok, aramıyorumda, aranarak bulunan bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Nasıl olduğunu, olacağını da bilmiyorum…
Tabiki de doğru insanı bulacağıma inancım yok. Buna ihtimal bile vermem mümkün değil. Asla bulamam, benim için imkansız bir şeydir.
Benim inancım var fakat doğru insanı bulmaya yönelik değil. Hayallerime yönelik.
Hep içimde biyerlerde var ama şu ana kadar karşıma çıkmadı
Doğru insanlar buldum dost olarak ama bir insandan bahsediyorsak burada o iş işte zor o iş imkansız.
Doğru insanın olduğuna inancım yok, dolayısıyla olmayan birisiyle karşılaşamam.
Hayatımın merkezinde kendisi şükürler olsun varlığına. 🙏🧿
Doğru insan? Nasıl yani doğru insan diye bir şey var mı ki 🙄
Benim yok hep nerde sorunlular onlari paratoner gibi cekiyorum ya
Bi kere buldum elimin tersi ile 8ttim kalbini kırdım onun ahı yeter bana her iki dünyada da
Ünlü birinin bir sözü geldi aklıma: benim aşka inancım kalmadı hiç sorma sormaa😂
Her bulduğun doğru insandır zaten. Bulmadıkların yanlış insanlar. Böyle düşün))
Sanırım,
Benim yanlış gelen insanı doğrultmaya ihtiyacım var !
#Just
Benden Ne köy olur ne kasaba çok zor yeniden sevebilme ihtimali
Bulduğumuzu düşünüyoruz ama sadece anlamsiz kaliyor.
Herkes doğru insanı bulmak ister ama kimse doğru insan olmak için çabalamaz.
Hayır yok, aşka olan inancımıda kaybettim doğru insan da yoktur , kime göre doğru, herkes , her şey , hepimiz... yanlış
Hayır yok. Ruh eşim tarafından bile defalarca kez aldatıldım çünkü. Doğru insanın bile size yanlış yapmayacağının garantisi yok.
Doğru insan ne la😂😂😂😂🙈
öğrenmeye çalışıyorum bende 😂😂
Bana da anlat ha öğrenirsen o nedir yav 😂😂odun desen tamam da 😂😂😂
odunu bende çok iyi bilirim doğru insanı öğrenebilirsem sanada anlatırım 😅😂😂
İmkansız 😂😂
Deme öyle benim daha öğrenmek için umudum var 😂😂
Vay umudunu sevdiğim vay 😂😂😂😂🙈
yok sana anlatmak filan öğrenme hayallerimi yıktın 😂😂
😂😂😂😂🙈
Çaldılar inançlarımı bi kişide aramıştım o kişide inandırıp yalan olduğuna inandırdı sonrasında gelde bunu ne yap
Doğru insanı bulmak sorun değilde ne kadar süre doğru olabileceğine bakıyorum ben🙈
hayir birinin beni sevecegine inanmiyorum ozellikle karsilikli sevgi
herkes doğru inanı arar ama kimse doğru insan olmaya çalışmaz.
Nerede yanlış insan varsa mıknatıs gibi çekmesem buna inanırdım
Kimseyi beğenmiyorum ilerideki doğru insanı da çok merak ediyorum kim acaba
Bulsamda kavuşmayacağım
TR de parası olanı doğrular bulur
geçti o zamanlar çoktan
Her zaman var
Günden güne olan inancım azalıyor.
bugün itibarı ile kalmadı
İnancım kalmamıştı artık ama bulduk birbirimizi
hayir yok evlensemde yurutemem aldatilirim kesin.
Doğru insanı aramıyorum
Inancimi hic kaybetmedim'ki.
tabıkı onunda zawanı gelınce karşılaşacağız
Çoktan kaybettim ben inancımı
Doğru insan mı? O da ne 😋
İnancım yok.
Evet inaniyorum. Ve hasretle bekliyorum. ❤️
Evet inancım tam doğru adam, doğru aşk...🦄🍀❤️
Doğru insan mı varmış 😄
Doğru insan falan yok
Hayır yok, insanlar film üstüne film çeviriyor.
Varr , ama insallah çok uzun sürmez 🤲🏻
Bu yaştan sonra eğrisi doğrusu fark etmez
ölene kadar bu ümidimi koruyacağım..
Birgün bulacağım kendime bir İngiliz atı ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?