Norveçli sevgilimle evlenip Norveç’e taşınmak istiyorum ama ailemi bırakmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?

Merhabalar günaydın arkadaşlar

Norveçli Sevgilimle 2 buçuk yıldır beraberiz bana 2 hafta önce evlenme teklifi etti ailelerimiz ile tanıştık Norveçe gittim o da geldi Türkiye'ye gemi mühendisiyim o da çok mutluyum onunla beraber 2 ülke gezdik gerçekten hayalimdeki erkek o ve sürekli beni arar sırf benim için üniversite okurken Türkiye'ye gelip burada kaldı 1 ay boyunca beraber zaman geçirdik çok mutluyum onunla hem iyi bir baba olucak biri hem de bana karşı çok iyi biri en onemlisi ikimiz de birbimize aşığız kendisi de yazılım mühendisi ailem çok seviyor özellikle babam beraber okey oynmaya gidiyorlar 😂 burada sorun yok ama evlenince daha iyi bir hayat için Norveçe gitmeyi düşünüyoruz ama ailemi birakmak istemiyorum korkuyorum ama abim de var abim bakar ve her ay Türkiye'ye gelmeyi de düşünüyoruz sevgilimle ama yine de bu korku var

Güncellemeler
4 ay
Sadece bunlar da değil doğum günümü kimse hatırlamazken üniversitedeyken çalıştığım iş yerinin önünde gelip orada benim doğum günümü kutlanmıştı patronla konuşup izinli yapmıştı beni ve beraber gezdik gerçekten çok çok iyi biri...
Norveçli sevgilimle evlenip Norveç’e taşınmak istiyorum ama ailemi bırakmaktan korkuyorum, ne yapmalıyım?