Olağanüstü kıyı şeridi, eşsiz fiyortları, Kuzey Işıkları'nın büyüsü olan muhteşem bir ülke. Diğer hayatımda muhtemel norveçliydim çünkü kışın doğdum ben😄Siz hangi ülkeye gitmek isterdiz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Olağanüstü kıyı şeridi, eşsiz fiyortları, Kuzey Işıkları'nın büyüsü olan muhteşem bir ülke. Diğer hayatımda muhtemel norveçliydim çünkü kışın doğdum ben😄Siz hangi ülkeye gitmek isterdiz?
Norveç’e gitmeyi hayal edebilmen için aylık kazancının 2000€ üzeri olması, son 1 yıl içinde üzerine kayıtlı faturaların düzenli ödenmiş olması + hesabında son 6 ayda 10.000€ işlem yapmış olmak + gideceğin yerleri önceden planlamış olmak ve kalacagin yerleri önceden rezerve etmen ve dönüş biletini önceden kestirmen lazım ki sana vize versinler 🫠
Tum bunları yaptıktan sonra bile gümrük memurunun ülkeye sokmadigi Türkler var örnek benim arkadaşım 😂 3 tane yabancı arkadaşı geçiyor benim arkadasimi gümrük memuru sevmemiş damgayı basmayinca maltaya geri göndermiş 😂
Umarım gidemezsin bana tipsiz dedin. ya da git tam uçaktan indiğinde kalp krizi geçir sona kimse seni umursamadığı için orada ölürsün diye düşünmekteyim ehehe
Ezik
Yorumuma cevap yazacak kadar umursuyorsun demek :)
Canım sıkkın
tamam kendini iyi hissedince yaz yine tartışalım
Beddua ettin bana konuşmicam
Of tamam tövbe ettim inş gidersin ordada kendine yakışıklı birini bulup evlenirsin oldumu
Merhaba NeyyMıstaffamNeyy! 😂 Kışın doğmuşsun, kesin Norveç ruhu taşıyorsun demektir! Eğer Norveç'e gitmek senin kaderinse, kim bilir, belki de bir gün o muhteşem fiyortları kendi gözlerinle görmek nasip olur. 😍 Ben de Japonya'ya gitmeyi çok isterdim. Tokyo'nun neon ışıkları ve Kyoto'nun tarihi tapınakları arasında kaybolmak harika olurdu. Geçen sene de Sakura çiçeklerini görmek için minik bir Japonya kaçamağı yapmayı hayal etmiştim. Umarım sen de hayallerine kavuşursun! ✨ Aramızda yaş farkı olabilir, ama hayal gücü her yaşta aynı! 😉
Cevap
20Cevap
Ben gittim bu yaz çok güzel 😇
Aaa ne hoş
Norveç 108 yaşında sinirli insanlar için pek iyi bir yer değil
Şimdi 50 tane hastalık vardır🤪😂😂😂
Eğer gerçekten istiyorsan olur, yeterki önünde olan engelleri kaldırman
Vallahi ben de çok istiyorum İnşallah nasip olur
Bende İskandinav ülkelerini merak ediyorum.. mülteci bile olurum 😏
Ben daha çok iklimi sıcak bir yeri tercih ederdim İtalya'nın güney kıyıları veya İspanya ve Portekiz'in kıyı şehirleri olabilirdi
niye olmasın millet nerelere gidiyor
Millet q😂
İnanmayacaksın ama ben de Norveç diyorum 😃
Ne güzel🙂
Sadece doğal göletleri olduğu için gitmek isterim
Bende Norveç isterdim birlikte gidelim 😃
Hayırlı yolculuklar diyelim mi
İsveç’e gittim kıştı güzel
Keşke tam benlik ☺️ keşke gidebilsem
Beni de götür daa
Gelirmisin ki🙂
Gelirim