Norveç Oslo'da okuyan bi tanıdık varmış. Kız 19 yaşında burada tanıştık. Kız beni davet ediyor evine ve kira fatura hicbir şey istemiyor sadece ev arkadaşı olmamı istiyor. Oslo gayet güzel bir şehire benziyor 😶 mardinin köyünden gelen benim Oslo'yu begenmeme lüksüm yok 😂 eniştesinin çalıştığı şirkete kahve uzmanı yani barista ve temizlik işçisi olarak çalışabileceğimi söyledi. Saatlik 125 nok ücret veriyorlarmış.
Tlye çevirince saatlik 220tl ediyor ama evden kmlerce uzağa gitmek biraz korkutucu gibi 🙁
O zaman git poncik Ama ilk başta uzun soluklu gitme 3 aylığına git en fazla Bakma buradan sevimli gözüktüğüne Güneş olmayan yerde yaşamak kolay değil Hele Mardin gibi güneşli bir yerde büyüyen birisi için
Ceske sende ucuz olsan. Ucuzdan ziyade çöpsün! Hayatın boş yapmakla geçmiş anlaşılan. Yalanı bile savunur duruma gelmişsin. Ortalık yangın yeri olmuş sen yaz geldi diyorsun. ALLAH ıslah etsin!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kimse kimseye böyle yardım etmez. Dikatli ol derim
Git reis git kaç kurtul
Guvenebılecek misin
Beni dolandırma gibi bi hali yok.
Eger olursa cok guzel olur hayatın kurtulur. Bende gunluk 8 dolara suruneyım fabrıkada
gitti böbrekler
😂😂😂 napsın benim böbrekleri.
Turkiyede yaşamak mantıksız!
Biletimi gönder geleyim dedin mi ona
Zaten biletimi o alıcak sağolsun 😊
O zaman git poncik
Ama ilk başta uzun soluklu gitme
3 aylığına git en fazla
Bakma buradan sevimli gözüktüğüne
Güneş olmayan yerde yaşamak kolay değil
Hele Mardin gibi güneşli bir yerde büyüyen birisi için
Yaw boş ver güneşi. Bizim güneşimizi söndürdü bu iktidar! Gelecekten tek umudum norveçe gitmek. Başka hiçbir beklentim yok...
Sen ruh hastasisin çocuğum
Bu ülkeye hiçbir şey vermeyen mankurtlar
Sadece şikayet eder
Çek git buradan
Beyni burada olmayanın
Dölü de burada olmasin
Ne kadar para veriyorlar sana 😂 torpille işe mi yerleştirdiler? Zaten torpil olmadan imam bile aranamıyor bu ülkede sorduğum soru mu şimdi?
Uçuşsun ucuz
Çek git yavrum
Git de gör
Diğer ülkelerde çimlerin daha yeşil olmadığını...
Ceske sende ucuz olsan. Ucuzdan ziyade çöpsün! Hayatın boş yapmakla geçmiş anlaşılan. Yalanı bile savunur duruma gelmişsin. Ortalık yangın yeri olmuş sen yaz geldi diyorsun. ALLAH ıslah etsin!
Havla ezik ruhlu mankurt havla...
İçinde yaşadığı ülkeye hiçbir şey veremeyen
Ancak şikayet sıçan ezik ruhlu yaratık...
Kacirma bu fırsatı derim 😶
Durdugun kabahat! Turkiyede öğretmene yer yok! 😕
selam. sizi takip ediyorum da bir konu hakkında fikir alabilir miyim ne zaman müsait olursan buradayım.
Nasil guvenceksin
Böbreğimi mi alacak 😂
Kaçırma git kesin.
Gidilir
Mantıklı
Keşke gidebilsem