Aşık olduğum adamla aramda toksik bir ilişki şey 😕 bağ var ama hep aldatıldım. Asla öğrenmeyecek benden yana ama onun sevgisi yüzünden başıma gelmedik kalmadı çünkü çok toksik bir adamdı hala öyle.. Hep başka sebep aradım ama sanırım başka kızlar hep onu daha çok ilgilendiriyordu:/ derken onu hep içimde öldürmek istedim, başkalarına şans vermek istedim ama elime yüzme bulaştırdım başlamadan hepsi başlamadı ve devamı da gelmedi çünkü başlamayan şeylerdi elime yüzüme bulaştırdım derken beni hala istiyor bu, hala özlüyor gibi hissediyorum ama bu sevgi beni benden aldı:/ hep ulaşmak isteyen bendim ama hep kendini geri çeken oydu, hep hamle yapan bendim, hep adım attım bekledim sonunda hesap yapıyorum sanırım 2007den2026ya 19 sene olmuş? Kim bekler birini 19 sene? Kim kendinden ödün verir? En güzel yıllarım bom 💩 geçti, kendimi eve kapattım evden çıkmadım unutmak istedim kendimi parçaladım ama olmadı hep başa döndüm.. Derken beni sevdiğini hissediyorum ama ona karşı yoğun bir sevgim olsa bile hiç mutluluk duygusu hissetmiyorum ama en çok istediğim hayalim de o? Narist veya mazoşist gibiyim yani öyle sanıyor belki ama alakam olmadığını da biliyor çünkü benim bir gram suçum bile yok düşününce :((
Onun eşi olmak hayalim ama en kötü günlerimde onu başka kızlar la hep izledim? Onu sefil halde , kilolu, berduş, yıpranmış, tükenmiş, mutsuz 😞 iken yani her zaman hep sevdim ama onu hepte başka kızlarla gördüm ettim:(( Ondan bana koca olur mu sizce ideallerime kavuşmak istiyorum ama onunla da olmak hayalim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer