Böyle ayrılıp barışmalar, normal konuşurken birden kavgaların çıkması, en ufak şeyleri ciddiye alma, sizi strese sokması vs... Yani bir nevi ilişkinin " yalama " olması demektir toksik ilişki.
Toksik bir ilişkiye ne kadar dayanabilirsiniz?

Böyle ayrılıp barışmalar, normal konuşurken birden kavgaların çıkması, en ufak şeyleri ciddiye alma, sizi strese sokması vs... Yani bir nevi ilişkinin " yalama " olması demektir toksik ilişki.
Toksik bir ilişkiye ne kadar dayanabilirsiniz?
Vallahi doğruyu söyleyeyim hiçbir şekilde katlanamam Ben öyle gel git ilişkiler yaşamayı sevmem her şeye düzenli gidecek ya olmuyorsa olmayacak hatta bundan birkaç ay önce eskiden görüştüğüm bir kız vardı İnternet üzerinden mesaj attı hiç görmedim
Detaydaki gibi toksiklige maksimum 1 hafta. Ciddi dayanamam. Öyle ayrıl barış durumlarina ise hiç girebilen biri değilim ben. Karşımdaki ile kavga etmeyi de seven biri değilim bir ilişkim olduğunda. İki medeni insan gibi konuşur, hallederiz. Veya birbirimize zaman tanır, o ân konuşmak yerine bir süre sonra konuşuruz bir mesele varsa.
Ama mantığım bitir diyor da hâla seviyorsam,-bu da ayrı bir toksiklik benim için- o konuda süresi daha uzun olurdu maalesef.
Aman aman öyleleri uzak olsun bize
Bunu 1 kere yaşadım çok çok önce ve yok ben gelemiyorum böyle şeylere :D
Hiç yaşamadım o dediğinden de, ciddi sinir yıpratır. Allah korusun. 😂
Asla demeyi sevmem ama bu konuda gönül rahatlığıyla asla diyebilirim. Hayatımda ne toksik bir ilişkiye, ne de toksik insanlara yer yok. Zaten tahammülsüz biriyim, böylelerine hiç dayanamam.
Dayanmam tabi ki de toksik ilişkiyi hemen bitiririm.. zaten toksik olan ilişkiye de baştan hiç başlamam.. ben sadece gerçekten mutlu olacağım kişiyle ilişki yaşarım
Cevap
3Cevap
Duygular devam ettikçe toksik toksik devam edebilir :D etmem şikayet
Celladına aşık olmuş gidiyorsun yani… 😂
Aşkın gözü kör :D
hiç dayanmamak gerekir. bir ilişkinin toksik oldugunu farkedince hemen bırakmak gerekir. milyonlarca başka insan var. başka ilişkilere yelken açılabilir
Öyle bir ilişkide aşk ölmüş zaten, saygı bitmiş, anlayış tükenmiş.. dayanma gücü kalmaz sürüklenir kişi sadece.
Çok uzun süre dayanamam sağlığımı etkilemeye başladığı anda bitiririm.
Dayanamam. Sağlıklı olmayan bir ilişki ne kadar devam edebilir zaten...
Ben ilkine 3 yıl diğerinde ise 1 yıl dayandım daha sevgilim olmadı
Fazla dayanmam eğer gideri yoksa direkt bitirmek en iyisidir
Normal ilişkiye de tahammül edemiyorum ki ben :/
Kendini havalı, bir şey sana ve gereksiz kız ve erkeklerden bence uzak durulmalı 1,2,3 dayanamam ben
1 buçuk sene dayandım. Benim enayilik seviyesi
asla dayanamam 1 saniye bile
1 saniye bile işkencede duramam.
Bu tür şeylere alerjim var.
seviyorsam sonsuza kadar dayanirim
Asla dayanamam ya kanser eder adamı
2 yıldır ömrümü yedi resmen
Uzatmam
Bir yıl dayandım🥲
3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?