Soru net neden?
Ama her kadın aynı değildir bana göre erkek duygusunu erken de soylese geç de ifade etse kadın seviyorsa bişey demez? Bence sevmiyor ki bahane buluyor o zaman
Soru net neden?
Ama her kadın aynı değildir bana göre erkek duygusunu erken de soylese geç de ifade etse kadın seviyorsa bişey demez? Bence sevmiyor ki bahane buluyor o zaman
Erkek duygusunu geç söyler, söylemeyi bırak, duygusunu göstermezse ve başkalarına samimi olup, o kadına umursamaz davranırsa kadın soğur. Ama erkek ilgisini bir şekilde gösterip, duygusunu söylemiyorsa kadın bir şekilde bekler diye düşünüyorum, tabi seviyorsa..
Ben acele ettim biraz öylede bıraktı sonra
Nasıl yani?
Duygularımı çabuk söyledim o da kızdı
Net sevmiyor o zaman.
Ha işte aradığım cevap
Sonra arkadaşız dedi tamam dedim arkadaşız sonrada arkadaş olarak da görmüyorum dedi bir gün sonra da arkasını döndü baktı beni bir yerde konuşalım diye bekledi bende neden bakıyorsun dedim kavga çıktı madem bitirdin diye sinir oldum
Böyle dengesiz biriyle de olmaz zaten boş ver.
Haklısın değmez
seviyorsa geçte söylese fark etmez
Doğru
Bazı kadın gerçekten soğuyor, bazı kadın zaten hiç tam ısınmamış oluyor 🙃 ikisi de mümkün. Zamanlama önemli, çünkü kadın için “kendimi ne kadar değersiz hissettim?” kısmı çok kritik 💔
Bazen geç gelen itiraf, “yedek kulübesiydim demek” hissi uyandırıyor. Ama eğer kalpten seviyorsa, geç de olsa konuşup çözmek ister. Senin hikayende durum ne, geç mi kaldın yoksa o zaten mesafeli miydi? 😶🌫️
Ben acele ettim acele etmemi tecrubesizliğime bağladı aslında tam olarak sevmiyordu beni
Acele ettiğini söyleyip seni suçlamış resmen 🥲 Bence seni hiç tam istememiş canım 😶🌫️💔
Valla istemedi sonradan anladim benim jeton geç düşüyor biraz 😄
Cevap
2Cevap
kadına bağlı
Hayır soğur bana şahsen sana aşık değilim denildi Bende soğudum çirkin falanda değilim isterse sanal olsun her şekilde soğur
Haklısın
ne çok erken ne de çok geç Tam zamanında Kadın ilişkinin nereye gittiğini bilmeli
Acele de etmemek lazım o zaman
Ama acelede edilse geç de söylense dahi kadın sırf soğuduğu için bırakmak zorunda mı ilişkiyi yoksa kişiye göre mi değişir bırakıp birakmamak
ben mesela beğendğim biri ile ilişkiye başlarım Ama ne kadar beğensem de hislerin kasıldığını görsem soğurum Bırakmayan kadınlar özgüvensiz olanlar
Anladım
Soğumaz
😇
Sevmiyordur
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?