34 yaşında sevgilinin en küçük tartışmada soğuması normal mi?

Sevgilim 34 yaşındaydı ama en küçük bi tartışma olduğunda ben gonul almaya çalışsam da hemen soğudum diyor ben soğursam bir daha ısınamam diyor tamam ama en küçük tartışmada bile hemen soğudum demesi normal mi yani bi de bir an önce evlenelim diyen biri ısrar eden biri. Evlendiğimde de sorunlar olacak ozamanda mi soguyacak yani. En kötü doğum günü vardı benim o tarihte yurt dışından ablam gelecekti çocuklarıyla ben ona hediye aldığım tişörtün fotosunu gönderdim aşkım bak güzel mi sana doğum günü hediyesi olarak aldım dedim doğum gününü erken kutlamak istedim çünkü ablam gelecekti onlara ayıp olurdu sevgilimle buluşmaya gitmek onlar geldiğinde bunu ona da söyledim bana doğum günümde nasıl gelmişsin işte falan diye trip atti sonra soğudum falan dedi normal mi sizce? i

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela seni çok seviyorum diyor sonra Bi an önce nişan yapalım yüzük takalım diyor ama en küçük tartışmada da konuşmaya çalışırken ayrılıyor şak diye soğudum diyor daha dün gece seni seviyorum evlenelim diyordu yani soğumak bu kadar kolay mi?
34 yaşında sevgilinin en küçük tartışmada soğuması normal mi?