Uzun süreli ilişkinizde sevgiliniz sürekli olarak soğuk yapmaya başlarsa tepkiniz ne olur?

sevgilimle üç yıldır beraberiz Bir çok kez ayrılıp barıştık fakat birbirimize olan uyumumuz Ve aradaki sevgi bizi tekrar bir araya getirdi diye umuyorum fakat erkek arkadaşım biraz soğuk biri fakat en tanıdığım soğuk insanın bile dilinden bir aşk sözcüğü falan dökülüyor mesela bu sabah ona fotoğrafımı attım altına da Öpücük attım bana kalp ve 😉 Bu emoji göndermiş hiçbir şey yazmamış ben de Bu emoji hiç sevmiyorum yetkim olsa kaldırırım falan dedim gülücük attım Banane vallahi yazmış Alakasız alakasız cevaplar vermiş ben de sinirlendim yeter artık dedim üç senedir senin ilgisizliğini ve soğukluğun çekiyorum sana katlanmak zorunda değilim kapıma geliyorsun her seferinde barışmak için affettirıyorsun sonra da üç gün geçmeden yine aynı hareketlerini geri yapıyorsun dedim sinirlendim çünkü bir insana sevgi sana fotoğraf attığımda ya aşkım çok tatlısın ve ya yerim seni bir şeyler yazar yani çocukta gram ipleme yok ama ayrıldığında da kapıma gelip ağlayıp zırlıyor çok sinirliyim annemle konuştum ve annem yüz verdiğin için böyle oluyor falan dedi ne yapmalıyım bilmiyorum

Uzun süreli ilişkinizde sevgiliniz sürekli olarak soğuk yapmaya başlarsa tepkiniz ne olur?