Tekrar ısıtmak için elinizden geleni yapar mısınız yoksa çok sevdiğiniz halde gurur yapıp bir köşede akışına mı bırakırsınız? Üzerine gittikçe daha da soğuma ihtimalini göz önünde bulundurur musunuz?
Ben şahsi olarak kesinlikle akışına bırakmam.
Sevgilinizin sizden soğuduğunu hissettiğiniz zaman ne yaparsınız?
Her insan ilişkisi elbette farklı. Ama benim taktiğim böyle.
Benim pozitif desteğim olmadığı sürece, mutsuzluğa kapılacağını bildiğimden; egosunu okşarım genelde ilk olarak. Keyfi yerine gelince de, ayak masajı yaparken (yükselen balık), kırıcı olmadan yapıcı bir konuşmayla içine atıp benimle paylaşmadığı sıkıntılarını dilinden almaya çalışırım. Zaten dökülünce bir miktar kendisi de rahatlar. Ardından da gerginliği çözmek için, iki taraf içinde uygun olabilecek 2-3 alternatif çözüm yolları sunarım. Bir karar vermesini beklerim. Kararını verdikten sonra ise, pozitif geleceğe dair güzel şeyler söyleyip güzelce sarılırım.
Elimden geleni yaparım baktım olmuyor zorlamam. Cünkü, bu sefer hem ben yıpranırım hem karşımda ki kişi.. Eğer benim cabalarıma karşilık vermiyorsa zaten bitmistir.
Cok sevmekte bu dediklerime dahil eğer üzerine fazla gidersem daha çok soğur kendi haline bırakırsam başkasına gider bir insan senden soguduysa ne yaparsan yap bir daha eskisi gibi olmaz tecrübeyle sabit karşinda fenomen var lutfen😂
Eğer bende bir problem varsa eskisi gibi değilsem bu yüzden soğumuşsa kesinlikle kendime çeki düzen veririm. Amaaa sorun bende değilse yeni heyecanlar arıyorsa kendini başka birinin kucağına atmaya hazır biri için kendimi yormam. Eğer bunu bir kere yaparsam ömür boyu bununla mücadele etmek zorunda kalırım.
Stres bütün yaşamınızı ve ilişkilerinizi etkiliyorsa bu başka. Kendimize hakim olmadığınız tek konu dışarda olan gözünüz ise o ise bambaşka bir mesele. 😇
"Bugün seni seviyorum. Yarın da bir neden bulur severim. Daha sonra yeniden keşfeder yeniden severim. Benim sevmekten başka işim yok ki…” der Cemal süreyya katılıyorum.. soğumama neden olacak sebep şayet tahammül sınırlarımı aşan bir durum değilse bir sebep bulur tekrar severim sevdiririm :)
Uğraşmam, " Soğuduysan ayrılalım, elimden bir şey gelmez" dendiği zaman, ters etki yapıyor insanlarda. "Vay be, bu kadar basitmiş demek ki" düşüncesine kapılıyor insan. O an, soğuduğunu unutup, karşı tarafın aslında dünden razı olduğuna dair psikoloji oluşuyor. Anlatılmaz, yaşanır. 😏
Ayrilmak istiyorum bitti der aramam. Kaçan kovalanır o yüzden tekrar tekrar barışmak hatasının ne olduğunu öğrenmek ister. Kurallar koyarak barismayi kabul edersin Basit bir hatasını hatırlarısın Bidaha yapmayacağını söyler... Sogukluk diye birsey kalmaz 😏 Arada kaçacaksın ki değerini anlasın...
Bnde akisina birakmayi tercih etmiyorummm yine de elimden geleni yapiyorummm ama soguyunca bir dha isinamiyor insan o yuzden karsi tarafa da hak veriyorummm yanii ama soguklugunun nedenini mutlaka ogrenirimmm. benim oyle gururlu hallerim yoktur gurur yapmam hcc bsyde.
İlişkinin hangi evresine olduğum çık önemli ve tabi verdiğim değere bağlı.. Benden niye uzaklaştığı, soğuduğu , kaçtığı da önemli.. Hala sevdiğine inanıyorsam kesinlikle mücadele ederim ama sevgi kalmadıysa bana karşı Zorlamam yol verir giderim ☺️✌🏻️
Yorumlara baktımda kızlar daha çok çaba gösterme taraftarı erkeklerse daha umursamaz evet soğuyan bişey tekrar eskisi gibi olmaz kendimizi kandırmayalım araya bir kere soğukluk girdiyse bitirmek en doğrusu tekrar ısındırmak için uğraşarak sadece kendimizi yıpratırız soğuduysa o ilişkide birşeyler bitmiş demektir iki tarafada yazık ayrılmak en doğrusu
Benden soguduysa ilk basta nedenini ogrenmeye calisirim mantikli birseyler demiyorsa surekli bahaneleri varsa mesajlarima falan gec cevap veriyorsa bir sure belirlerim atiyorum 3 gun o sure zarfinda duzeldi duzeldi eger duzelmezse akışına birakirim kendi yazar zaten yazmasada ayrilmak icin yapiyordur bunlari bosa uzulmeye degmez
Bende kendi haline bırakmayı denedim, onu soğutan sebepleri sordum öğrendim ve onları yapmamayı denedim, ilgi göstermeyi denedim. Her yolu denedim anlayacağın ama demek ki ayrılmayı kafaya koymuş ki bitmesini engelleyemedim :)
2-3 aydır tekrar ısıtmak için uğraşıyorum. Daha çok soğuma ihtimalini düşünüyorum ama avucumu açtığım an uçacağınıda biliyorum. Eğer çok seviyosam ki çok seviyorum kaybetme ihtimalini göze almamak için elimden geleni ardıma koymam. gittiği yere kadar götürürüm. aşkta gurur bir yerlere vurur yani 😇
ilkin düşünürüm acaba başka sorunları mı var diye.. Baktım ki keyfi yerinde, bir tek bana buz, o zaman sorarım hayırdır diye.. yok bişey yiaa diye geçiştirse de vazgeçmem sebebini öğrenene kadar.. Mantıklı sebeplerse yanında olurum. Ne bileyim hatalıysam kenime çeki düzen veririm ama yooookkk beyfendi sıkıldıysa, yeni heyecanlar arıyorsa hakkından gelirim sonra da yol veririm..
Gururum olmaz sevdiğim erkeğe.. Ne ise problem çözmeliyiz Olmuyo, susuyorsa beklerim onu Gelip bana anlatacağı günü O zamana kadar da severim o geldiğinde de devam ederim sevmeye. Her şekilde kabulüm olur çünki aşık olmuşumdur bir kere ondan vazgeçemem ki.
Soğudunu hissettiğimde bir köşeye çekilmem elbette. Benden soğuyan insan için bir çaba gösteririm. Çünkü göstermediğim taktirde git gide daha fazla soğumasına neden olurum. Göz göre göre elim kolum bağlı bir şekilde ilişkimizin bitmesini bekleyemem.
İnsanlarla gönül bağı kurmayı bıraktım, bu yüzden ne sevgili nede dostun benden soğuması durumu hasıl olamaz. Hiçbir şey için fazla uğraşmaya gerek yok, yaşamak için çırpınırken bile sonunda ölüyoruz. Soğuyan soğuyabilir, havalarda soğuk gidiyor zaten..
Ben sogudum ama sebebleri var çok yanlış yaptı bana ve simdi deli gibi cırpınıyo tekrar eskisi olmak icin ama ben istesemde eskisi gibi olamiyorum lanet olsunki cok acı bir durum.. .
Niye sogumuş acaba bir düşünürüm önce baktim sebepsiz yere hic üstüne gitmem akışına birakirim. sanirim hataliysamda akışına birakirim😀 cok pis bir gururum var Allah kahretsin.
Sevgilim yok amca. Ama en çok korktuğum şeylerden biriydi bu. Soğuduğunu anladığım zaman eskisi gibi düzeltmeye çalışıyorum. Sıvıyorum daha çok. Artık akışıja bıraktım. 😂 en iyisi sevgilinin olmaması
Davranisim neden soguduguna gore degisir. Bir hatamdan dolayi ise o zaman kesinlikle sonuna kadar ugrasirim elimden geleni yaparim. Ama eger benim ile alakali olmayan baska bir nedenden ise hic sorgulamadan sessizce giderim. Zaten bitmistir hersey :(
soğumuşsa ısıtmaya çalışmam belli ki biz olamayız... çünkü ben olduğum için yanımda değil... Beni tanıyınca soğudu... Şimdi ona tekrar kendimi sevdirmek için bambaşka biri olamam... Varsın gitsin yoluna bakalım benden daha iyisini bulacak mı?
O belki tekrardan ısınabilir ama ben soğuduktan sonra hiçbir şekilde ısınamam demek istedim. Bu durumda önemli olan benim soğumamam oluyor.😄 Hem soğumasa alev alacak, belki ikimiz için en iyisi budur.. Fazla şey yapmamak lazım.
Alıp karşıma düzgünce sorar konuşurum verdiği cevaplara göre (sıkıldım, soğudum eskiden şöyleydi şimdi böyle gibi ) beni istemediğini hissedersem muhattabımı keserim istemiyorum demesine gerek bile yok o durumda. Ne de olsa beyni gönlü sende olmayınca hiç bişeyin anlamı yok
Çok ısrarcı olduğum için akışına bırakmam muhtemelen ben bir şey yapmışımdır sürdürmeye çalışırım baktım olmuyor yine oldurmaya çalışırım baktım yine olmuyor daha da uzatmam herkes kendi yoluna 😂😎 asıl fenomen benim burada haksızlık 😂
Telaşlanırım korkarım içimde büyük bir tedirginlik olur hemen sevdiği şeylerin listesini çıkarır ve daha önce yapmadığımız şeylerin arayışına başlarım çünkü onunkaybetmek istemem.
Akışına bırakmam ama bu durumu düzeltmek için de ozel bir caba gosterip sıkmam onu. Sadece biraz suyuna giderim. Tartismamaya çalışırım. Duzelmezse bir sure sonra, karsima alir ben boyle hissediyorum bir sorun mu var, derim.
Sevgilimin benden soğuduğunu hissedersem önce alır karşıma konuşurum. Neden böyle oldu diye. Hatalarımız var ise düzeltme yoluna giderim ama baktım her türlü olmuyor onu da kendimi de serbest bırakırım :) :)
Alır karşıma konuşurum, onun gözünden bakmaya çalışır ve eğer eksikliğim varda haklı olduğu düzeltmeye çalışırım. Ama baktım olmuyor o kadar çabaya karşı yine aynı. Silip atarım herşeyi, vereceğim en güzel cevap susmak olur.
Ya yok böyle konuştuğuma bakma ne dönemi 1,5 yıl oldu neyse bozıyım anlaşılamayan kız modumu 😂😂 Geçmişte bir kişiyi çok sevdim ve çok sevildim ama elde avuçta kalan koca bir hiçlik gereksiz yani 😄
Sogumus ola bilir ama bana sogumasina ragmen nasil davrandiu cok önemli🙃 eger davranislari kabul edemicegim sekildeyse ayrilirim. Ama sogumus ola bilir ona ragmen yine beni kirmayaip üzmeyip insan gibi davraniyorsa toparlamaya calisirm😊
Eger ona karşı cok yoğun hissediyorsam ve bu ilişkiye emek verdiğime inanıyorsam birazda uğraşmama değeceğime inanmışsam alır karşıma konuşur ilişki adına eksiklerimizi konuşur onun düşüncelerine göre yön veririm ilişkiyi
bazen insanlar biribirini cokta sevse olmuyo iste gecinemiyorlar, anlasamiyorlar... Ayrildiktan sonrada cok aci cekiyolar hep biribirini dusunuyorlar ama yinede beraber olamiyorlar.. demem o ki ztn eger sizden sogduysa bir kere 2. ye isinmiyor
Önce onunla konuşurum, zaman isterse beklerim sanırım fakat küçük jestler de yaparım onu unutmadığıma dair. Bir müddet sabreder beklerim sonrası onun davranışlarına bağlı kalır açıkcası
bir kere soğumaya başlayınca durdurmak zor oluyor kızdan hoşlanıyorsan belki ilginc gelicek ama daha fazla soğumadan cinsel ilişkiye gir vicdanlı biri ise daha eski sıcaklığı geri dönecektir. ters tepersede üzülme zaten soğuyup gidicekti her 2 denemedede işlemi hızlandırmış olucaksın zamandan tasaruf :D
çok kötü olurum ve neden bana öyle davrandığını sorarım. eğer bana olan sevgisi azalmışsa araya mesafe koyalım derim. belki zamanla düzelir. ya boyle düşününce kötü oldum şimdi
Zorlama olmaz bende. Gururum herseyin başında gelir. ve bu noktada gururum devreye girer. Istenilmeyen biri olmak yipratir bence. Bu sekilde devam etmem
Aynen kanka zaten ne mod ne editör ne de fenomen yani umrumda değil bir uğraşımda yok bunun için, masterlik bana yetiyorda fenomen yazıyor ya yanlarında o çok hoş duruyor banada süs amaçlı verseler çok tatlı 😂😂😂😂😂
İlişkiler iki tarafında isteğiyle olur tek taraflı ilişki olmaz olsa olsa platonik olur o yüzden karşı taraf soğuduysa bende direk soğuyorum beni istemeyen birisini ben asla istemem bu yaşıma kadar hiç kimsenin peşinden koşmadım.
Soğuk davrandığı zaman hayırdır ne bu havalar derim. Sorun benden ya da başka bişeyden kaynaklıysa onu çözene kadar arkasında dururum. Ama bana yok bişey, boşver felan der kendini naza çekerse hiç uğraşamam direk ayrılırım.
neden soğuduğuna bağlı, hiç bir sebep yoksa ben de kendimi kötü hissedip uzaklaşabilirim. ama benim bir hatamdan dolayı bir tavır aldıysa durumu izah etmeye ya da düzeltmeye çalışırım
En İyi Cevaplar