En yakın kız arkadaşımdan hoşlanıyor muyum yoksa sadece arkadaşlık mı istiyorum?

Merhaba benim bir arkadaşım vardi adı elif olsun ve ben ondan hoşlanıyordum ve bunu 5 sene boyunca gizledim (arkadaşlarımdan bile) ama 4. senede en yakin kiz arkadaşıma sòyledim falan oda okulun pop kizlarından galiba beni yakın arkadaşı olarak görmüyir bence ama birgün ona mesaj ile açılmaya karar verdim ve şöyle oldu👇

ben. ben sana bir şey diyecektim

elif. ne

ben. ... ya da vazgeçtim

o. sen benden mi hhoslanion

ben. hee

o. Ama ben seni arkadaş olarak görüyorum sen benim için çok degerli bir arkadaşsın falan

Bir gün sonra

okulda bunu arkadaşıma anlattım

ve oda elifile arkadaştı ve konuştular ve ben bunu dediğimde çok heycanlanmıs vb. ama yaşimiz küuçük vb diyip geçiştirdi falan

bundan bir sana sonra o okuldan Başka okula gitti ve artık ben ondan hoşlanmıyordum niye ise sanki yakın arkadaşımdan hoşlanıyordum ama hoşlanıp hoşlanmadım Ben emin değilim artık ondan herkes hoşlanıyor okulum popüler kızı gibi Ve o bana bütün sevgililerini falan anlatıyor falan daha önce yaşadığım şeyi tekrar yaşamamak adına ona açılmayacağım ama arkadaş kalmak istiyor gibiyim ama arkadaşları bizim hakkımızda yapıyor imalar yapıyor ve ben buna üzülüyorum ama Niyeyse arkadaşlarımızı da bırakmak istedi ne yapsam bilemiyorum uzun süredir kıskanmaya çalışıyorum ama Niyeyse bazı şeyler buna engel oluyor ve benim neredeyse hiç erkek arkadaşım yok onlar benle takılmıyor genelde ve o okulun popüler kısmından hoşlanan çocuk ama okulun popüler kızının ondan hoşlanmıyor beni sürekli derliyor bilmem git arkasından öpüş falan sevgilimin yanına git falan o tarz saçma sapan cümleler kuruyor ben bunları duymak istemediğim için arkadaşlığımı zayıflatmaya çalışıyorum ama o sanki bunu istemiyor gibi ne yapsam bilemiyorum önerilerinizi alabilirim Sevip sevmediğimden de emin değilim yani böyle hoşlantı gibi sadece aynı şeylerin başıma gelmesinden çok korkuyorum ve ilk baştaki Elif olan arkadaşım benle şu anda iletişimi tamamen kesti Hani sözde onun için çok değerli bir arkadaştım ya kesin öyleymiş

git, açıl
sus arkadaşlığını kaybedersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
En yakın kız arkadaşımdan hoşlanıyor muyum yoksa sadece arkadaşlık mı istiyorum?