En yakın kız arkadaşımdan hoşlanıyorum?

Benim ortaokuldan bir kız arkadaşım var. Ortaokulu bilirsiniz daha ergenliğe yeni gireriz çok bir şeyi farketmeyiz. O da öyleydi, onu sevdiğimi farketmemiştim. Liseye geçince ayrı okullara düştük. Fakat görüşmeyi sürdürdük. Benim kız arkadaşlarımdan duyduğum, onların erkekler için hissettiklerini ona hissetmeye başladım. En başta bunun farkına varmadım. ''Sadece çok sevdiğim bir arkadaşım olduğu içindir.'' dedim. Lise sonda görüşmeyi iyice kestik. Arada sırada WhatsApp'den ona yürüyen bir erkeği anlatıyordu. Bende ona karşı doldurmak için elimden geleni yapıyordum. Ve daha kötüsü bunun farkında bile değildim. Şimdi üniversitedeyim. Burada erkek arkadaşlarım oldu, onu unutmaya çalıştım, yapamadım. Hissetmedim hiçbir şey. Hep özür dileyerek sebepsizce bitirdim birliktelikleri. Biliyorum belki acımasızlık dersiniz ama belki erkeklerle de yakınlaşmalıyım diye düşündüm. Olmadı, işe yaramadı. Bugün Snapchat'de onun snaplerini gördüm. Ne kadar özlediğim bugün tekrar kafama dank etti. Bugün ona tüm hislerimi söylemeye karar verdim. Fakat zaten uzak kalmış arkadaşlığmızı bitirmekten, onu tamamen kaybetmekten korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kısacası; uzun süredir görüşmediğim kız arkadaşımı sevdiğim tekrar aklıma geldi, unutamadığımı hatırladım ve açılmak istiyorum fakat onu kaybetmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım?
En yakın kız arkadaşımdan hoşlanıyorum?