Aldattıktan sonra en yakın arkadaşım ilişkimi sabote etti, sizce bizi kıskandığı için mi böyle yaptı?

Sey ben 10 gün önce bir hata yaptım sevgilimi aldattım bunun cok yanlıs olduğunu biliyorum empati duygularım açık merak etmeyin sevgilim ile barıştık ben evinin önüne gittim yalvardım yakardım sürekli aradım güvenini az az toparladım ki bir daha yapmayacağım yapmıyorum da böyle devam ediyor her neyse aldattığımı ben en yakın arkadasıma söyledim benim önceden takıntılı olduğum bir erkek vardı beni sevmiyordu sadece kullanıyordu elinin tersi ile itiyodu falan ama onun içinde uğraştım bi sene neyse işte o da beni bi gün aradı ben de hislerime yenik düşüp aklınıza ne gelirse yasadık işte bunu arkadasıma söyledim söyledikten 2 saat sonra sevgilime yazmıs böyle böyle olmus diye arkadasım ne var ne yok anlatmış hani o önceden takıntılı olduğum tek bir kişiyi değil herkesi gecmisimi abarta abarta anlatmıs ki ben olsam kardes böyle böyle bu var bunu yapmıs aha buda kanıtı der hadi eyvallah derim mesela ama o her seyi anlatmıs sevgilimle konuştuk biraz sevgilimde psikoloji okuyor her konuya sahiptir bundan öncesinde psikoloji okuyan daha da bi kariyerinde yükselmis arkadası ile konuşmus ve arkadasının bizi içten içe kıskanacağını söylemis ve her türlü önümüze bir engel çıkarabilirmis herhangi bişey olmadı fazla sevgilimle benim rüyalarımda sürekli arkadasımda vardı bakın ben hatamın farkındayım normallestirmek istemem izinde vermem fakat bir daha yapmayacağımın garantisi var çünkü sevgilimi çok seviyorum lütfen sizde yapmayın cok kötü bişey anlık duygular

Aldattıktan sonra en yakın arkadaşım ilişkimi sabote etti, sizce bizi kıskandığı için mi böyle yaptı?