Onun konusu açıldığında aynı ortamda olamayı istediğini söylüyor komik bir insana benzediğini onu çok eğlendireceğini söylüyor ne bileyim sizce kıskanmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabii ki haklısınız. Sevgilisi olan her insan arasına her kim olursa olsun mesafe koymak zorundadır. Aksi takdirde görüldüğü üzere bölge tatsız olaylar yaşanabilir. İnanın bana aynı olayı sevgilinize yaşasa daha ağır bir tepki ile verirdi. Kadınların kıskançlığı daha ağır oluyor. Bence sevgilinizi karşınıza alıp etraflıca konuşmalısınız. Ona neden bundan rahatsız olduğunuzu onun anlayacağı dille anlatmayı denemelisiniz. Bir de ondan empati yapmasını isteyiniz. Muhtemelen anı kurtarmak adına yalan söyleyip rahatsız olmayacağı söyleyecektir. Fakat içten içe de size hak verecektir ve sizi gerçekten seviyorsa ise arkadaşınız ile arasına mesafe koyacaktır. Aksi bir şekilde davranır ise direkt ayrılmanız gerektiğini üzülerek söylemek durumundayım. Yoksa bu ilişkinin sonunda üzülen taraf siz olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurada yazdıklarına bakılırsa Evet kıskanılacak bir durum var ortada hatta bana kalırsa böyle insanları kıskanmaya falan da gerek yok direkt olarak yol vermek lazım çünkü onunla eğlenmek onunla beraber olmak istiyormuş yani aynı ortamda olmak istiyormuş mesela ben sevgilim varken hiç kimseye ihtiyaç duymuyorum sevgilim varken derken yani hayatımda şu an bir sevgilim var onunla kendine başka erkeklerin beni güldürmesine ihtiyacım var ne eğlendirmesine ne de onlarla aynı ortamda bulunmaya insan bence biraz yerini haddini bilmeli başkalarına bu kadar meraklı olmamalı Bir de gerçekten art niyeti yoktur söylediklerinde arkadaşça bir gözle bakıyordur o zaman da çok üzerine gitme ama yine de bence arada mesafe tutmaya bak Sen ikisini çok bir araya getirme
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel konuşmuşsun
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben ortada çok ciddi bir sorun göremedim. sevgilin arkadaşının kafa dengi biri olduğundan bahsetmiş, ayrıca bu arkadaş senin yakın arkadaşın ve sevgilin bundan dolayı senin ortamlarına, arkadaş çevrene yayılmak istiyor olabilir. her sevgililikte olur bu, çift birbirinin arkadaş çevresiyle kaynaşmak ister sizden dolayı. kızın farklı bir amacı olsa samimiyetle bunu sana anlatmazdı diye düşünüyorum, bence tek derdi senin sosyal ortamına uyum sağlamak. yakın arkadaşınla da bu uyumu yakalamış görünüyor ki sana anlatıyor.
00 Yorumla
Evet, bence kıskanman gerek. Bunlar çok masumane gelmedi bana. Başlarda komik, eğlenceli geliyor der; sonra senden gizli onunla buluşmaya başlar, en sonra da biz sevgili olduk der.. Bu durumda kalmamak için adımlarını ona göre atmalısın..
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadaşın çok komik bir insana benziyor aynı ortamda olmak isterim felan dedi
Soran+1 yılBaya garip geldi zaten bana
Soran+1 yılAradım ama yolculuk yapacak müsait değil büyük ihtimal bu gece konuşuruz açıklamasını merak ediyorum
Soran+1 yılHayır yok numarası
Soran+1 yılSen rest mi çekerdin yoksa bekleyip ne olacağına mı bakardın
Soran+1 yılDoğru kardeşim bakalım konusunu açacak mı bir süre bekleyeceğim
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılTamam kardeşim teşekkür ettim görüşün için
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani bana çok normal gelmedi. Aynı ortamda olmak istemek ve eğlendireceğini söylemek çokta normal değil.
Ben olsam sorardım "ne alaka" diye. Yanii dikkatli ol derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım be kanka no sıkıntı
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bunlar hoşlanma belirtisi
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin beni aradığında aşkım bunlara takılma seni çok seviyorum diyor
Soran+1 yılYarın buluşmak felan istedi benimle
+1 yılDostum herkes sevdiği kişiyi kıskanır Kim kıskanmaz ki Hem bir kere kıskançlık duygusu bizim fıtratımızda var Hayvanlar dahi kıskançlık duygusuna sahip (bir tanesi hariç ) Biz insanoğlu da kıskanır Lakin mühim olan ileriye kacmamak herşeyin fazlası zarar biliyorsun Fazla kıskançlık sergilersen sevdiğin kişiyi elinden kaçırmış da olursun Sonra kara kara düşünürsün ne yaptım da böyle oldu diye. Bu berbat bir duygu. Kıskançlık duygusunu ileri boyuta goturmemek gerekiyor.. Arkadaşlarına da dikkat etmen gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kanka ama sevgilinden soğuyorum bu konuşmalarından
- +1 yıl
İleri boyuta taşımak lazım Fazlası zarar Ayrıca güven duygunuz sarsılmış mi bundan bunu anlıyorum malesed
+1 yılSevgilinin yaptığı çok iğrenç bir davranış. Bunlar resmen hoşlanma belirtisi. Bir insanın en yakın arkadaşından hoşlanmak da nedir? Kıskanmana gerek yok çıldırman küplere binmen lazım. Bence sen sevgilini çek konuş ama cidden sağlam karakterli birine benzemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım dün akşam kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. O yönlü dusunmemelsin insanlar farklı farklıdır
Seni tercih etti biliyorsun ki oda senden ötürü arkadaşını eğlenceli bulmuş
Takipte kalırsan kuruntu yaparsın bu durumu
İlerde baktn çok rahatsız oluyorsun mesafe koyarsn.
Kötü enerjinle hersey yaşanır kendine iyi yönde degerlendir.06 Yorumla
Soran+1 yılSence bu konu üzerinde fazla durmamalı mıyım?
- +1 yıl
Arkadşın sonuçta kiz Arkadşına güvensizlik duyuyorsun
Normal bir durm yani abartmamalsn bu durumu
Gizli beğenecek olsa kadin zaten bunu gizli yapar.
Kuruntun var ve bu sende nefes egzersizi yap ve geriden herseyin ne kadsrnomal olduğunu bir düşün.
Paronoyaklk...
Senle iletişim herzmaan ki gibi doğalsa anormali sen üretirsn.
İlerde mesafe koyarsn
şu an kiz Arkadşın bunu bilirsr rahatsız olur karpuz kabuğu sokma şimdiden.
Soran+1 yılÇoktan biliyor bunun tartışmasını yaptım arkadaşıma güveniyorum
Soran+1 yılKarpuz kabuğu girdiyse ayrılmalı mıyım sence?
Soran+1 yılNasıl benim?
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yakın arkadaşın sevgilinle olan mesafesini ayarlamıyor mu? Kıskanmaktan ziyade bunu dile getirmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka kız diyor bunları erkek değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bilemedim. Kiz arkadasin kafa bir kizsa ayni ortamda olmak istemesi normal. Bende neseli, esprili biriyim bu yuzden yanimda olmak, sohbete katilmak, ortamda olmak isteyen kisiler oluyor. Guzel, keyifli bir ortam oluyor. Tabi diger arkadaslarda fikirleriyle, esprileriyle katilinca. Arkadasinda eglenceli, esprili biriyse iyi uyusur, sohbet ederiz tarzinda düşünmüş olabilir bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılSen takılır mıydın böyle bir duruma?
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadın bir değil. Mesela ben erkek arkadaslarima olan mesafemi biliyorum. Ama erkek kiza karsi mesafesini bilmeyebilir. Kadinlar erkekler gibi zirt pirt yok meme ucu, bilmem ne dekoltesi seklinde etkilenebilecek varliklar degil. Simdi benim erkek arladasim bir kizla samimi sekilde sohnet etse kıskanırım ve zoruma gider. Erkegin dusunceleri farkli çünkü, kafasından gecenler farkli. Ben ise bir kadin olarak aklimdan bir sey gecmeden sohbet ediyorum. Bu erkek arkadaşıma zarar vermez, sadakatimi de zorlamaz. (Istemezse karsi cins arkadaslarla bulusmam sorun degil) ama burada erkek ve kadin farkliligi var. Senin sevgilin gayet guzel ve seviyeli bir sekilde sohbet edebilir kadin olarak. Ama erkek arkadaşının aklindan neler gececegini bilemezsin. O yüzden kendi erkek arkadasimda olsa karsi cinsle sanimi olsun istemem. Erkek beyni, cinsellihi farkli. Kiz orada sacini geriye atsa, parfum kokusunu hissettirse etkilenecek tiplersiniz erkekler olarak. Yani sevgilin acısından pek sorun olmaz gibi ama arkadasin erkek oldugu icin bilemeyecegim
Soran+1 yılİstemesem oda görüşmez
Soran+1 yılEmin ol erkek arkadaşıma güveniyorum öyle bir şey yapmaz
Soran+1 yılAma kız arkadaşım bilmiyorum kafamı karıştırıyor
Bız kadınlar gulduren erkrklerı severız aynı ortama bır kere sok halını tavrını konusmakatına bak baktın mesafesı yok ayrıl kım olsa kıskanır haklısın
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım kanka bitti
Soran+1 yılBunu bildiğim için hemen ayrıldım 😂😂
+1 yılaynı ortama bir sok bunları. kız arkadaşını gözlemle farklı niyeti varsa illa ki kendini belli eder. sonra da yol ver gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığım cevap çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ama çok kafana takma kızın karakteri arkadaşına yan gözle bakacak gibiyse zaten olmasın hayatında kardeşim sal gitsin
Soran+1 yılBir soru sorucam
Soran+1 yılBiz konuşurken ereksiyon olmuştu bir anda grup sever misin felan dedi sence amaç ne?
- +1 yıl
sence ne?
Soran+1 yılBen aklımdan geçenleri söyleyemiyorum ayrılmam gerekiyor gibi
Soran+1 yılSen ne yaparsın?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kıskan tabiki dostum hiç mantıklı değil söylediği
021 Yorumla
Soran+1 yılDevam etsi bakalım böyle takmamaya karar verdim
Soran+1 yılUmarım büyük ihtimal ben ayrılırım zaten soğuttu bu yaptığı benimle kalması için bir çaba göstermek istemiyorum kendisi istesin istiyorum
Soran+1 yıl19 benim onun 18
Soran+1 yılDoğru diyorsun eğer çok samimi olursa bakarım gitmiyor böyle
Soran+1 yılBırakırım diye düşünüyorum
Soran+1 yılBuluştuğum zaman acaba baş başa bırakıp ne yaptıklarını gözlemlesem mi?
Soran+1 yılYok genellikle deniz kenarı felan
Soran+1 yılSevgilim kafede sana sayılamıyorum diyor
Soran+1 yılSarılamıyorum
Soran+1 yılHiç yatmadık
Soran+1 yılAma istiyoruz
Soran+1 yılEvlendiğimizde birlikte olmak istiyoruz
Soran+1 yılYani öyle konuştuk sonuçta ilerde ne olacağı belli değil ayrıla biliriz
+1 yılKıskanmam normal bence sevgilinle arkadasini ayni ortama getirmemeye calis
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de arkadaşım onlarla çalışmak istiyordu sevgilim ben konuşurum senin için seni de getiririz felan diye konuştu ama baya hararetliydi
- +1 yıl
Sadece arkadasina degil sevgiline de dikkat et
Soran+1 yılZaten arkadaşımla hiç sevgilim hakkında konuşmuyoruz sadece sevgilimde seziyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanman normal. Bu ikisini uzak tutman da normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak tutmaya çalışıcam
Kızı evir çevir senden başkasını gözü görmesin. Hakkını ver. Haa bir aman zaman der iki aman zaman der sen de o zaman hoslanmiyosun burada işin ne der ceketini alır gidersin. Böyle sadece seversen daha çok s... lirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılSevme mi diyorsun yani
Soran+1 yılHe kendine bağla
Soran+1 yılTabi efendim 😂
+1 yılYakinligin dozu onemli, kardeşim dedigin adamdan kiskaniyosan sapkin bi zihniyetin var. Ha oyle yakin degilse esinle olan iliskisi belli bir boyutu aştiysa haklisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBak kardeşim arkadaşıma sonuna kadar güveniyorum ama benim taktığım kızın düşünceleri
- +1 yıl
Ne gibi davranislari varki
+1 yılhaklı mısın değil misin hiç bilmiyorum ama yalnız değilsin. ben de en yakın arkadaşımla ne zaman ben yokken samimi bir şekilde konuştuklarını görsem deliriyordum. karakter meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyorum ama sende oluyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle böyle bir şey konuşsa ayrılırdı m kral en kötü sağlam tartışırdim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de garipsedim telefonu kapattım bi bahane buldum kavga etmemek için
Cevap sahibi+1 yılAga kaçma aç konuş sen ne demek istedin diye hayrola a. yav bunu nasıl kurabiliyorsun yanımda de ya da sende şu arkadaşı getirsene de onun yakin arkadaşlarından birisi varsa de ki onu getir onunla çok iyi anlaşıyorum de
+1 yılHaklısın gerçekten ben bile kıskanıyorum sevgilimi o da aynı şekilde beni her kim olursa olsun birbirimizi kıskanıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım kıskanıyorum ne demeliyim?
- +1 yıl
Açık açık söyle ben seni kıskanıyorum sevgilimsin doğal olarak kıskanıcam de, durumu anlat ve bu durumdan hoşnut değilim de
+1 yılKıskan tabi. Yakin arkadaşinla da tek birakma. Arkadaşina da de gel beni guldureyim kanka sevgilim bi tek beni gulduruyor daaa.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma güvenmeyeceksem neden hayatımda ki problemin bende olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılAyrılasın geliyor
- +1 yıl
Valla kardeşim ben de oyleyim ama emin ol insanlik bittigi icin artik kimseye guvenmee şahsen arkadaşima neymiş kac senelik olursa olsun benim sevgilimden.
Soran+1 yılSevgilimle bu konu hakkında tartıştım sence hiç bir şey olmamış gibi devam etmeli miyim yoksa ne yapayım aklım çok karışık 😭
- +1 yıl
Ya sevgilinle neden tartisiyorsun. En sevmedigim sey başkalarinin yüzünden sevilen insanla tartismak araya sogukluk girmesi. Kizcagizin suçu ne? O arkadaşin denen adama sen de bakalim onun dediğini sevgilisi hakkinda ne diyecek. Yerinde olsam sevgilimin adını andirmam ona. Secgilinke de hadsizler yüzünden aramı bozmam. Git arani duzelt kizla boyle sebeplerle de tartişmayin sakın ilişkinize yazik vallahi yaa
Soran+1 yılKanka sevgilim dedi beni eğlendirir felan diye
Soran+1 yılArkadaşım değil
- +1 yıl
Sevgiliye bak sen. Besle kargayi oysun gozunu. Git de eğlensin senle de o zaman.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklısın benimde yakın arkadaşım flörtüm ile samimiydi kız resmen flört gibi konuşmuş çocukla bende sonradan öğrendim konuştuklarını kimseye güven olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılsevgilini uzak tutsan iyi olur kimseye belli olmuyor millet neler neler yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSevgilin boşboğalık etmiş.. Öyle şey mi olur..
00 YorumlaHaklısın onunla aynı ortamda olmak istiyorsa kuş kafesten kaçmak üzere, geç bile kalmışsın
00 Yorumla
+1 yılhayır
12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmamalı mıyım?
- +1 yıl
evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam ortalığı yıkarım.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂
Cevap sahibi+1 yılNe işi varmış sevgilim olacak kişinin başka erkeklerle aynı ortamı paylaşmaya. Sevgilime fena ayar veririm.
Soran+1 yılDaha kanka emin ol kavga edesim bile gelmiyor aşırı soğuttu bu davranışı
boynuzlaniyosun diye yorumladim
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldımmm
Kıskanmak cok sacma birsey bence rahat olun
12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmak genel anlamda saçma bir şey değil buna katılmıyorum ama bu durumda görüşlerin farklı ola bilir
+1 yılYoo bence bjsey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
canım misin niye kıskanıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin?
Haklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kıskanır mıydın?
kadınlar da cok fena kıskanmakta haklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiç hoşuma gitmedi öyle bir şey demesi
+1 yılyaw he
04 Yorumla
Soran+1 yılYaw he ne kanka
- +1 yıl
arkadaşın sevgiline aşık birader.
Soran+1 yılBunu nerden çıkardın?
- +1 yıl
ona neymiş onu eğlendirecek. sen eğlendiremiyon mu?
Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Haklısın bence
00 Yorumla
+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal mısın niye kıskaniyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye kıskanmayayım kanka
Cevap sahibi+1 yılInsan en yakın arkadasindan kiskanmaz da ondan
Soran+1 yılYa ne olursa olsun en yakın arkadaşın olsun sonuç olarak bu bir erkek ya
Cevap sahibi+1 yılOlabilir sonuçta bu kiskanmani gerektirmez benimde en yakın arkadaşım erkek sevgilimde biliyor ne var bunda senin gibi kıskançlık triplerine girmiyo en azından
Soran+1 yılGörüşün için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Kıskanmalısın
015 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum ama daha takmak istemiyorum
Soran+1 yılArkadaşıma ne anlatayım kanka kız diyor bunları çocuğun haberi yok
Soran+1 yılEvet bana garip geldiğini söyledim ve saçma saçma şeyler düşünmememi söyledi
Soran+1 yılDoğru dostum her zaman bu olayları görüyoruz
Soran+1 yılİnşallah böyle bir şey yaşamam kardeşim ya
Soran+1 yılKanka o gibi durumlarda ben kimseyle kavga etmem yol veririm
Soran+1 yılTeşekkür ettim görüşün için kardeşim
Olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim reis 👍🏽
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın 👍🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında