Sevgilimi yakın arkadaşımdan kıskanıyorum?

Öncelikle sevgilim önceden daha ilgiliydi benimle geç yazmamı sorun ederdi birileri ile takiplesmemi sorun ederdi üzerime baya düşüyordu aynı yerde otelde çalışıyorduk falan sonra sezon kapandi. Birdahaki yıl sakin otelde çalışma falan dedi çünkü yazan konuşmak isteyen çok oluyodu, daha sonra zaman geçti otelden çağırdılar tekrar başta gitmemi istemedi benden haber bekle dedi oda farklı bir otele gidicekti. Biraz daha zaman geçti tekrar çağırdılar gidiyosan git falan dedi umuramaz bir şekilde. aramıza mesafe girdi sanki eski ilgisi yok değer vermiyor gibi hissediyorum. birileri ile takiplestigimde ya da geç yazdığımda sorun etmiyor. Moralim bozuk olduğunda veya sorunlarımı anlattığımda anladım diyip geçebiliyor umursamaz gibi sanki ona bunları söylediğimde seni çok seviyorum kavga çıkarma seninle mutlu ilerlemek istiyorum vs diyor. En başta ben bunu istemiyordum çünkü çok çirkin geliyodu gözüme kız arkasimda baya kötüledi bunu mesajlarda sevgilim yakaladı mesajları çok özür diledim çünkü o zaman gerçekten sevgisine inanıyordum beni affetmesi için kız arkadaşımla konuşmamı kesmemi istedi. Olmaz falan dedim kız arkadaşımda özür diledi baya ters davrandı sonra zaman geçti aradan arkadaşımla tanıştırmak istiyodum. Sevgilimde eninde sonunda bir araya gelicez ilerde tanıştır vs dedi. Ben sevindim buna sonra buluşacaktık kız arkadaşım O gün gelemedi bana bağırıp çağırdı o yüzden nasıl sessiz kaliyosun böyle birseye falan diye beni baya doldurdu daha sonra akşam kız arkasına gidip ben doldurdum birdaha nasıl telafi edersin bilmiyorum tarzı şeyler konuşmuş bende o sırada arkadaşımla tartışıyorum çok sinirlendim. Sürekli bir arkadaş muhabbeti vs geçtiğin de sadece o arkadaşımdan bahsediyor diğer arkadaşlarımın hiç konusunu açmıyor bende ona karşı ilgisinin olduğunu düşünmeye başladım sizce normal mi bunlar ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
Sevgilimi yakın arkadaşımdan kıskanıyorum?