1.90 boyunda yakışıklı, kaslı bir çocuk neden kısa boylu benden hoşlanıyor olabilir?

Boyu neredeyse 1.90 vücut calışam kaslı kalıplı birisi yakışıklı da hoşlanması gelip geçici bir şey değil bu baya belli oluyor çocuğun bana karşı bakışlarıyla duruşuyla belli oluyor utanıyor çekiniyor heycanlanıyor beni gördüğünde erkeklerin her kızı gördüğünde öylesine baktığı eğlencesine baktığı gibi bakmıyor sapıksı bir şey hiç hissetmedim sadece henüz net olamıyor çekiniyor bu belli oluyor cekindiği için yaklaşamıyor ne zaman dışarda karşılaşsak bana bakıyor ben onu yeni tanıdığım için ona pek yakın durmuyorum uzak duruyorum onunla ilgilenmiyor muş gibi duruyorum o beni gördüğünde benim onu fark etmeden bana bakmaya calışıyor ben onu fark ediyorum ama görmezden geliyorum rahatsız olmasın diye bu arada ben de 1.60 boyundayım onun gibi birinin benden hoşlanması garip geliyor ben hiç 1.90 birisi düşünmedim hayatım da beklemedim

1.90 boyunda yakışıklı, kaslı bir çocuk neden kısa boylu benden hoşlanıyor olabilir?