Aşk için herkes silinir mi, sevgilimin ailesini hayatından çıkarmasını istemek bencillik mi 🙁?

Merhaba ben 8 aydır bir ilişkinin içerisindeyim onunla olduğumdan beri kimseyle konuşmak istemiyorum ondan başka kimseyle vakit geçirmek istemiyorum kör kütük aşık oldum anlayacağınız küçükken de çok şiddet görerek büyüdüğüm ve aile sevgisi almadığım için sevgilimin ailesiyle vakit geçirmesini kıskanıyorum istemiyorum bide annesi bana ilişkinin başında benim duymadığımı sanarak küfür etti ve sonrasında da ben konuşmak istediğimde bana ters konuştu hepsi birikti sevgilimin ailesiyle zaman geçirmesini istemedim hiç dün yine kavga ettik bu mesele yüzünden sevgilim bana ben ailemi tam olarak silemem hayatımın merkezinde hep sen olacaksın çoğu zamanım seninle geçecek ama ailem de hep bir yerlerde olacak dedi kabul ediyorsan et etmiyorsan devam etmeyelim dedi bende üzüldüm ben onunla kaçarak evlenecektim ben onun için ailemi her şeyi silecekken o bana bunu söyledi demek ki aşkı sevgi herkesi silecek kadar büyük değilmiş sizce ben yanlış mı düşünüyorum benim birlikte olacağım insanın ailesiyle vakit geçirip sevmesini istemiyorum kendimden dolayı kıskanıyorum hayattaki tek varlığının ben olmasını istiyorum benim uğruma herkesi silsin istiyorum ama olmadı öyle bir kez olsun birisi hayatta beni seçsin istedim olmadı siz ne düşünüyorsunuz ayrıldık dün

Aşk için herkes silinir mi, sevgilimin ailesini hayatından çıkarmasını istemek bencillik mi 🙁?