Evet gün geçmeyeki bencilliğe bir kurban daha vermesin güzelim ilişkiler, egonun hüküm sürdüğü beyinlerde bizcilik olmazmış. Bencillikten biz olmaya geçiş yapamayan biriyle ilişkine devam edebilir misin?

Evet gün geçmeyeki bencilliğe bir kurban daha vermesin güzelim ilişkiler, egonun hüküm sürdüğü beyinlerde bizcilik olmazmış. Bencillikten biz olmaya geçiş yapamayan biriyle ilişkine devam edebilir misin?
Karşımızdaki insanı çabuk etkiletliyoruz bu kolayımıza ya da işimize geliyor. Konu kendimize gelince dönüp bakmıyoruz belki hata sorun bendedir diye. Kendini üstun gören her şeye ben odaklı yaklaşan birinden hayir gelmez. Beni neden istemiyor diye de bir düşunmekte fayda var. Zira kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Bilemiyorum hiç bencil ve egoist biri olmadım hep yapıcı, olumlu empati yapabilen kendindenden çook başkalarını düşünen biri oldum. Diyebilseydim keşke ama maalesef biraz bencillik mevcut ama biz olmayı da becerebiliyorum, sevdiğimde aşırı bizcil bir adamımdır aksi takdirde sadece kendimi düşünür ona göre de hareket ederim. Herkes de öyle olmalı sadece sevdiğine verici olmalısın. 😊
Kritik bir yöndür bu ilişkilerdeki. Bence gelmez.
Cevap
1Cevap
Bence gelmez
Gelmez. Bencil insan hiç sevmem sevemedim yol verdim.
Sadece kendini düşünenden hayır gelmez.
Gelmez hemen ayrıl
Benle ilgisi yok ben bencil ve egoist insanı severim 2 yanlış 1 doğru yapar bazen 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar