Sadece sinirliyken ve kavga esnasında isimle hitap edilir aksi halde kabul edemem ajsjsjs

Hani sevgilim eşim olsun da ya bana seslenirse nasıl sesin sessizsin ya benim koynuma girip uyuyan bir kadın Bana sahip çıkan Benim ona sahip çıkmam Ya ne bileyim istediği gibi konuşabilir ya ben onun kocasıyım mı kocası kocası sıcacık yatağımda kadınım yanımda eşim Lanet olsun bir kadının sesini bile muhtacım ya
Hitap şekli bence de aşırı önemliii 😌💕 Sevgilim bana sürekli sadece adımla seslense kesin bozulurum, içim içim yer yani 😂 Benim için araya bir tane bile “aşkım, hayatım, bebeğim” serpiştirmeli, yoksa ilişki çok düz geliyor. Kavga anında isim tamam da, normalde romantiklik şart bence 😏 Senin favori sevgi sözcüğün ne, nasıl hitap edilince eriyorsun? 💘✨
Cevap
20Cevap
Sevmiyorum arkadaş gibi ismim ile hitap edilmesini sevgilim varsa bana sevgi sözcükleri söylemeli ne o öyle buz gibi
Hep adımla süslenmesi hoşuma gitmez tabikide
Evet önemli, sadece adımla seslenmesini istemem
Benim için önemli ama birbirimizi sevdiğimiz sürece sevgilimin bana nasıl seslendiği pek önemli değil. küfür hakaret etmesin yeterli
her şeyi boş verin Allah hiç kimseyi yola çıktığı kişi tarafından çaresizce yolda bırakmasın…
Amin
İsimle hitap etmemeli adımı çok söylemek duymak istiyorsa sonuna m harfi ekleyerek çözebilir bu durumu diye düşünüyorum 😂
Ederim ama beni sevdiğini icten ice biliyorsam sorun etmem kaldiki onunla aramda genelde kendi dilimiz oluşmuşizdur:))
Adım onun dudaklarında ayrı güzel ama tabi ki sevgilim sözcükleri olmalı 😂
Sinirliyken bile miiiiii ahahshs
Sinirliyken olmayabilir tabi ya olmuyır o sinirliyken ahahah
Darkkk dicem hep
Sana yasak 😀
Yasaklar daha çok ilgimi çeker bilirsin 😂
Her yasağa ilgi çekilmez bilirsin 😂
Aaa ben bilmem 😂😂🙈🙉🙊
Öğretirim 😂😂
Benim bir adım var. Adımla seslenmeli, tuhaf hitap şekilleriyle değil.
Olmaz ben sevgi pıtırcığıyım soğukluk donukluk sevmemmm sevmem😂
Ortalıkta aşkım aşkım gezinenlerden hiç haz etmiyorum.
Adımla seslenirse sorun ederim. Eşimle birbirimize sadece aramoz açıkken isimle hitap ederiz.
Ben biraz saygılı hitap etmek isterim, isminin yanında hanım gibi.
Sorun etmezdim
Senin amacın ne amacın ne istiyorsun bizden 😅
Ne dedim ya😂😂
Aşkım cicim diyen en tehlikelidir.
E ne desin? Bacanak mı desin?
Yok yok ismimle hitap etsin razıyım. En büyük kazığı aşkım cicim diyen biri atınca istemsiz gıcık oluyorum o lafa
Hayatım'' demesin mi 😂😂
Aman aman yok sonra hayattan soğuyorum. İlla bir şey diyecekse deliliğimi psikopatlığımı övsün 4999 sene sonra ama 😂😂
Niye o kadar sene?
Çünkü aşık olamıyorum 🤦🏻🤦🏻
Aşk acıtır, kanatır boş ver olup ne yapacaksın sanki 🙄
Aynen işte bu yüzden aşık olmuyorum ya 😅😅
Kadının bana 'bebeğim' diye hitap etmesi kadın şefkatinin tatlılığını mükemmel bir şekilde hissettiriyor
Hitap şekli önemli hoş olmaz heralde ismimi söylemesi
ederim güzelimle aşkımı desin birde bitanem en çok bunları sevioom
Sevgisini zaten gösteriyorsa gerek görmem
Bi sorun olduğunu düşünürüm😀
Benve bu tür şeyler çok önemli
Hitap muhattaba verilen kıymettir
İsim kullanmaya bayılırım.
Etmem her zaman aşkım diyeni samimi bulmuyorum
Önemli ya balım tatlım şekerparem falan
sorun ederdim ne demek sadece ismimle seslenicek😡
bana sevgi sözcüğüyle seslense sorun olmaz ama sevgi sözcüğü kullanılması ilişkiyi daha romantik yapar diye düşünüyorum
Sorun ederim evet
Etmem
Etmem.
Sorun etmem
Etmem sorun
Adımla seslensin istemem
Ederdim
Iyelik ekleriyle kullanirsa sorun olmzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?