Sultanım, sarı papatyam, minnoşum, tontonum, aşk böceğim, kadife tenlim pamuk şekerim öküzüm odunum danam maymunu 😀 ve benzeri hitap şekilleri kullanmadan Sadece düz bir şekilde adınızla sürekli size hitap etse bunu ilişkide bir sorun haline getirir misiniz?birlikte çay içtikten sonra :) bu şekil şeylere takılmamak lazım
Sevgiliniz size sadece adınızla hitap etse bunu sorun eder misiniz?
Sürekli vıcık vıcık hitaplar kullanılması da hoşuma gitmiyor ama her zaman sadece adımla hitap etmesi de tuhaf olur. Hiç samimiyeti olmadığı okul arkadaşından, bakkalın çırağından bir farkımız olsun mümkünse.
Sevgili yapmak oyle faso fiso degil yani evet birisini severim o da beni sever karşılıklı olur bu durumda halk arasında sevgili olarak nitelendiriliriz ama ben bana aşkım canım falan demesini istemem
@TunaveDicle hayir. Bende cok kisiye derim canim falan. Ama insanlarin bunu ‘seni csnim Givi seviyorum’ diye algilamadiklarinida biliyorum. Gercekten o manayla söyledigimde ‘nasilsin canim’ daki ‘canim’ gibi demiyorum zaten İcten geliyor ozaman. Karsimdakide bunun farkinda. Fark tonlamada 😂
En İyi Cevaplar