Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç kullanmıyorsa üzülürüm tabi ki. Ama hiç bir anlamı olmayan bir insanın kullanması da hoşuma gitmiyor. Gerçekten içten gelerek, hayatımda bir süre bulunmuş, mesela bir kaç aydır beraber olduğum bir insanın sevgi sözcükleri kullanmasını isterim. Görüşmenin yoğunluğuna göre bir kaç hafta da olabilir. Kullanmiyorsa da demek ki sadece arkadaşım olmayı düşünüyordur.. en önemlisi de ilişkileri akışına bırakmak gerekiyor. Ne kadar deneyim kazanırsam kazanayım sürekli ilişkiler hakkında yeni şeyler öğreniyorum. Birincisi her şey değişiyor ikincisi de uzun ilişkilerim olduğu için flortlerim az oldu. Şimdiki aklım olsa ilişkilerimi bu kadar uzatmazdim. İnceldiği yerden kopsun derdim. Narsist malın tekiyle uzun ilişki yaşamak için deneyim kazanamadım yani. Geçmişe baktığımda iyi ki ilişkim bu kadar uzun sürmüş dediğim bir kişi var sadece. Diğerleri çöp keşke daha önce bitirseydim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılYani hayatımdaki adamın romantik olmasını isterim ama kesinlikle aşkım canım bu tür şeyler söylemesin aşko kuşko kelimelerden Hiç haz almıyorum çok itici buluyorum bana aramızda bize Has olan sadece bende kullanmak istediği ben de anlam kazanan bir şeyler söyleyebilir ama herkesin ağzında sakız olmuş şeyleri söylemesin bunları söyleyecekse adımla seslensin çok daha iyi adımı da seviyorum zaten bir sahiplik eki eklesin tamamdır
311 Yorumla- 1 yıl
Sahiplik ekide çok güzel. Malefizim gibi mesela🌸
- 1 yıl
Aynen knk ismim de buna benziyor zaten ❤️
- 1 yıl
Hahahah sende knk görmek çok farklı geldi. Hiç görmemiştim.😅😅🩷
- 1 yıl
Galiba ilk defa kullandım 😂😂
- 1 yıl
Evet hiç görmedim.😅😅
- 1 yıl
Ya ordan ciddi durduğuma bakma malefizin de kankası olur sıkılırım yoksa😂😂❤️🦋
- 1 yıl
Ben seni ilk gördüğümde ciddi sert sanıyordum görüşlerde birde böyle kedili cadılı bir temsili pp vardı simsiyat ahahah o da etkiliydi belki. Tabi zaman içinden tanıdıkça fark ettim samimi bir kadınsın🩷🩷🍫🌸
- 1 yıl
Simsiyah*
- 1 yıl
Teşekkür ederim bilmukabele sen de öylesin evet Malefiz vardı geçtiğimiz günlerde değiştirdim 2-3 yıldır sürekli o vardı sıkıldım biraz👍🏻 sert bir karakter değilim aslında Pamuk gibiyimdir bu övgü değil sevmediğim bir huyumdur 😂 sevdiğim samimi içten bulduğum insanlara samimi ve içten yaklaşırım tanımadığım itici bulduğum haddini aşan insanlara da sert ve tepkili burada Zaman geçtikçe birbirimizi tanıyoruz sorularla görüşlerle artık kimin ne olduğunu az çok anlayabiliyoruz böyle düşünmen beni çok mutlu etti)) ben bazen gerçekten cadıyım bazen de uysal bir kedi gibiyim))😂😂❤️🦋
- 1 yıl
Ahahaha bende de var arada cadılıklar ya bakma sen😝😅
Ama kaoslara girmem burada. Çünkü zaten kendi hayatımızda zihnimiz doluyor burayla birlikte yenilerine yenisini eklemek istemem. Kafa dağıtmak için güzel burası ve çok samimi olmadıkça yorumlarda kaldıkça güzel. Mesajda suistimal edilebiliyor maalesef.🌸🌸🩷 - 1 yıl
Katılıyorum.. 🦋
Sonuçta aramızda duygusal bir bağ var o yüzden sevgi sözcüklerini hiç kullanmaması hem beni üzer hem de duygularını tam olarak ifade etmekten kaçındığını düşünmeme sebep olur, söyleyiversin bir zahmet sevgilimizden ilgi beklemiycez de kimden bekliycez 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ya kesinlikle denmeli. Kırılırım ben😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılKızmazdim ama ruhum da oksanmazdı çünkü samimiyet içeren hitaplar özellikle kadınlar için ayrı bir anlam ifade ediyor ve bu hoşumuza gidiyor şimdi dümdüz Songül demesiyle hatunum ya da hayatım demesi aynı şey mi 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Evet bunu diyorum bende. Sözler önemli değil diyenlere de inanmıyorum açıkçası😅
- 1 yıl
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum 👍😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSorun değil keşke adımla seslense bebeğim vs diyor bende ona demek zorundaymışım gibi geliyor içimden gelmiyor bazen
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır, çocuk muyuz alınacağız.
18 Yorumla- 1 yıl
Hiç sevgi sözcükleri yoksa bence düşündürücü.
- 1 yıl
O başka benim dediğim hiç demeyenler için😌
- 1 yıl
Bence kötü hiç sevgi sözcüğü olmaması ilişkide @LastGuest😏
- 1 yıl
Evet aynen o😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Böyle şeylere takılacak biri değilim 😅
14 Yorumla- 1 yıl
Hep isminle dese tuhaf değil mi arkadaş gibi?😄
- 1 yıl
Tamam o normal zaten. Ben devamlı isimle demesini diyorum o garip.😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılben alınmazdım hayır.
13 Yorumla- 1 yıl
Arada isimle dese neyse de hep ismimle dese kırılırdım ben😅
- 1 yıl
😂 doğrudur komşu
- 1 yıl
😅😅
1 yılAslinda bazen ismimle hitap etmesi konusurken benim hosuma gider cunku sonucta o benim adım. Bence daha cok saygi gostergesi, ama surekli yapmadigi surece.
Benim hic ama hic ismimi kullanmayan ama surekli lakap kullananlari daha sacma geliyor bana
10 YorumlaOlsaydı eğer ve adımla seslenseydi sorun etmezdim ya ama arada bir içinden gelerek kullansa fena olmazdı. Zaten sürekli kullanıp samimi olmamasındansa arada bir aniden söylenmesi içimi daha hoş ederdi :D
11 Yorumla- 1 yıl
Evet hiç dememesi daha kötü😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKızınca bir kaç sefer yaptı onu çok sinir oldum ama adımı çok şirin söyledi köpek yavrusu bakışlım kıyamadım 😂😂😂😂💞💞💞💞
22 Yorumla- 1 yıl
Hahahah köpek yavrusu bakışlım alem kadın 😅😅💜💜💜
- 1 yıl
Yaaaa ama öyle kaşlar aşagı düşmüş ağlamak lı adımı söylüyor ahhh çok sevimli 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır, sorun etmem. Sözlere güven olmuyor zaten, sahte sözler yerine gerçekçi davranışlar daha tat verir
26 Yorumla- 1 yıl
Bana hep ismimi dese bozulurdum ben😬
- 1 yıl
İçi dolu olması elbet önemli. Ama sürekli isimle bence çoğu insan kırılır. Bence sende düşün sürekli isimle hitap edilse ne olurdu şeklinde kendine👈🏻😅
- 1 yıl
Hahahaha ne güzel 😅😅😅🤣🤣🤣😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılAlınmak için yer arıyor insanlar cidden. İlla bal porsuğum falan mı demeli manitler birbirine ahsh Ben takılmam böyle şeylere.
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle lafları bende sevmemki😂
Hatırlandığımızü hissettiren sevgi sözcükleri iyi hissettirir diye düşünüyorum. Sürekli isimle seslenmek arkadaş gibi😌 - 1 yıl
Hatırlandığımızı*
- 1 yıl
Ben kelimelerden ziyade davranışlara odaklı yaşıyorum. Tabi ki güzel sözler de söylenir ama adıyla seslenmesinden çok daha önemli meseleler olduğunu düşünüyorum. Bana değerli hissettirmesi çok daha önemli. 😄
- 1 yıl
Eylemler ve sözler tutmalı dediğin gibi👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılİki tatlı sözü güler yüzü olmayan biriyle mutlu olunmaz. Mıç mıç mıç yapışıp duran da bıktırır. Normal iyidir :)
11 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken👍🏻
1 yılBest friendim bilə "Güzəlim, yavrum, papatyam" falan diyor. O kadarını da yapabilecek kapasitede olsun bir zahmət.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet olmalı😀
- 1 yıl
😸
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yıladımı kullanmasi= ya kavga edeceğiz ya da ben bi 💩 yemişim
21 Yorumla- 1 yıl
Aynı kafadayım😅
Eğer o sevgi sözcükleri isme dönüştüyse kesin birşeyler oldu derim😅
Adımla sesleniyorsa bende hitap şeklimi ona göre ayarlarım😀
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabi. Yarasalık devam ediyor mu yine?😂
- 1 yıl
😂😂🩷
- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
1 yılHiç sevgi cümlesi kurmuyorsa bozulurum sevgisinden şüphe de ederim hadi seviyor yapısı öyle diyelim cx yine de istemem sevgi dediğin şey sunulmadan bir halte yaramıyor devamlı müneccimlik yapıp beni sevip sevmediğinin düşüncesinde gezinenem
10 Yorumla
1 yılAdıyla seslenmem daha mantıklı sonuç olarak bir adı var
11 Yorumla- 1 yıl
Her zaman olan kısımdan bahsediyorum. Arada isim söylemekte bir şey yok. Açıklamada da belirtmişim. Hiç ifademle.
1 yılismimle seslenmesi hoşuma gider bunun dışında kullandığı sevgi sözcüklerinden çok hissettirdiği duyguya bakarım, mesela samimiyetsiz bi sekilde güzelim demesinden çok tatlı bi şekilde şapşal demesi daha çok hoşuma gider.😄😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılArada sevgi saygı güven varsa isterse popiş diye seslensin nolcak 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Popiş😅😅
- 1 yıl
Site çevirdi işte sen anla ne demek istediğimi 😃
- 1 yıl
Anladım anladım hahahaa😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgili isimle hitap edince kesin bir sorun oldu diyorum içimden. Sjeje
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah aynen öyle bende😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBenimki hiç adımla hitap etmedi. Her defasında p. i. c diyordu
14 Yorumla- 1 yıl
Öyle hitap edilir mi ya?😏
- 1 yıl
Sağolsun hiç ismimle hitap etmezdi 😃
- 1 yıl
Saygı olmayınca sevgide olmuyor. Öyle demesi garip.🙄
- 1 yıl
Saygı da yoktu zaten. Şiddetten besleniyorduk
Alınmam bende aynısını yaparım bakalım o ne tepki verecek diye 🙃
13 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı👍🏻😄
- 1 yıl
😂😂
1 yılNormalde farklı şeyler söyleyip adımı söylemeye başlarsa bı noluyo derdim
20 Yorumla
1 yılAdımla seslenmesinden çok sevimli bir ses tonuyla sesleniyorsa sinirlenmem
Ama herkese hitap ettiği gibi söylerse tabi alınırım
Zaten ben çok yılışık sözcükleri çok sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl1 haftadır canım diyip duruyor hay sanada canına da diyeceğim ama bu kelimeden iğrendim
14 Yorumla- 1 yıl
Canım sevgili olunca çok sevmiyorum bende. Onu arkadaş çevreme diyorum ya ben.😅
Cevap sahibi1 yılAynen canım nedir arkadaş eskiden böyle değildi 1 haftadır soğuk yapıyor o yüzden böyle diyor
- 1 yıl
Gıcık niye soğuk yapıyorsun de sen ona. Sende şey yap canım de biraz anlasın. Daha da kısalt😅
- 1 yıl
Canımı kısaltıyorumda sistem çeviriyor a ve ı harfini çıkarıp yaz canımdan😁
sevgi sozcukleri kullanmayi seviyorum ama insanlara ismiyle hitap etmeyi de cok seviyorum, alınmasın ya askim bitanem de derim ismini de söylerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAlınmam ciddi bir konudan konuştuğu içindir seni dinliyorum derim boş boş trip atmaya gerek yok keyfinden demiyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece ismimle seslenmesini isterim. Aşkım canım gibi kelimeler bana çok sahte ve yapmacık geliyor
10 Yorumla
1 yılAlınırım tabi, asker arkadaşı değiliz sonuçta
11 Yorumla- 1 yıl
Eveett alınmak normalde😅
1 yılNormalde güzel hitaplar kullanmayan biriyse takılmam. Ama bir kez söyledikten sonra bir daha söylemiyorsa alınırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevgilim seslenişi yerine, ismimi duyduğumda, kendi ismimden nefret etmeme sebep olacak bir an olurdu galiba.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılCano nasıl istiyorsa öyle yapsın yazmayayım ki sonuçta hayat arkadaşım iyi günde kötü günde hep yanımda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılhayır alınmazdım ama sürekli derse ve aile içinde söylerse sıkıntı 🔪🐥☺️
10 Yorumla Tabikide alınırdım arada bir sevgi ifadeleri kullansın
10 YorumlaNasıl hitap ediyor ilişkimiz de ona göre bir şey ararım
10 Yorumla
1 yıl10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adım dışında başka bir şey kullanmasın herkes aşko kuşko olmuş katıştırabilirim🍒😅
10 YorumlaSevmiyorum aşko vs. İsmimle severim ismime ek severim lakap tarzı severim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır alınmazdım.
Bende onun ismini söylerdim..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim yok fakat diyelim var ve hiç sevgi sözcükleri kullanmıyor. O zaman bayağı bir alınırım. Yalan yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. ... bey diyecek.. Asker arkadaşı miyiz, haddini bilsin 😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAdımın yanına iyelik eki getirecek, olmaz öyle. Benim adımın yanına da iyelik eki ne çok yakışır
10 Yorumla O anki psikoloji me bağlı canim ne desem. yalan olur😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılAlınmam ama bebeği balı peteği gülü böceği tatlı belası değilseeemm neyiyimm bennn kahrr olurum 🤣
10 Yorumla
1 yılAlınmak değil de ondan güzel bir hitap duymak daha çok hoşuma giderdi
10 Yorumla
1 yılSadece ismimle sesleniyorsa henüz sevgili değilizdir, tanışma sürecinde ilerliyoruzdur.
10 YorumlaBen uygun bulmuyorum araya mesafe girmesine sebebiyet verir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. En sevmediğim şey o yüzden asla ismimle hitap etmesini istemem yanımızda bir aile bireyi yoksa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç alınmam cep telefonuma ad soyad kaydediyorum bende.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşkım canım cicim lafları her zaman kullanılınca ucuzluyor
10 YorumlaHayır alınmazdım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılneden alınayım ki geçerli bir sebep var mı yok
00 Yorumla
1 yılYoo aksine mutlu olurum bazı kızlar var hiç işim kullanmıyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ses tonuna bağlı bir hayırdır dönüşü yapabilirim
00 Yorumla
1 yılSadece adıyla seslenen kişinin ben sevdiğine inanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Seslensin, bu saatten sonra öyle şeylere takılmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bana resmi geliyor adımla seslenilmesi ürküyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Bana da öyle ve kesin bir şey oldu derim😄
- 1 yıl
Ahahaaha ay fikrini yesinler tam benden şeyler yazdın şu anda🌸😂
1 yılHayatta olsada keşke seslense
11 Yorumla- 1 yıl
🥺🥺
1 yılNeye sinirlendin derim? 😂🤷
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahah ay benimde aklıma direkt birşeye kesin sinirlendi gelir😅😅🌼
- 1 yıl
☺️🩷🎀
- 1 yıl
🩷🩷🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBelkide hayır sanmam
14 Yorumla- 1 yıl
Çılgın peri demeli sana oysaki😅😅🍫
- 1 yıl
😅😅 söylesin yaa sen kızmasın dimi 😂🍫🍫
- 1 yıl
Evet çılgın perim seni yerim. Uçma benden falan😅😅🍫🧚🏻♀️
- 1 yıl
Tamam yaa yapmam 😂😂🍫🌺
Ben isimle seslenilmesini tercih ediyorum zaten
14 Yorumla- 1 yıl
Farklı bakış açın varmış☺️