4 yıllık arkadaşlık bir anda bitti, icimi dokup ona yazmalı mıyım yoksa salıp takmamalı mıyım?

Bir arkadasim var Kavga etmiyoruz yani kafalarimiz uyusuyor hic kavgaya ihtiyac duymadik hep guluyoruz egleniyoruz dertlesiyoruz cok yakin arkadastik sorunsuz bir sekilde bir anda sohbetimiz azaldi konusmamaya basladik konusmadan gun gecmeyen biz aylar gecti tek bir mesaj atilmadi atinca da sohbet bitiyor hemen sevgili yapti uzaklastik biraz hep sevgilisi ile ilgleniyor bende rahatsiz etmedim sanirim sevgilisi ile ayrildilar yeni kizlar eklemis yeni arkadaslari sanirim ama beni hayrete dusuren sey her seyi anlatirken bana asik oldugunu sevgili yaptigini anlatmadi hatta bir ara laf arasinda hayatinda olup biteni kimseye anlatma ozellikle ask hayatin kotu gitsin iyi gitsin sakin kimseye anlatma herkes sana iyi seyler dilemiyor yok goz deger ne bilim sacma bir sey konustu bende ne alaka ben mi oyle yapicam yani dedim guldu ve sohbet bitti o zamandan beri hic konusmadik bende zorlamadim hikayelerimi goruyor artik begenmeden bile geciyor Şu an aklima geldi cok canim sıkıldı özledim kendimi yalniz hissedince o aklima geldi eski anilari ama gerceklerle yuzlestim. Anlamlandiramadigim bir sey var neden durduk yere insanlar konusmamayi bitiriyor? Biz 4 yillik arkadasiz bu kadar basit bir sekilde bitmesi cok uzucu sizce o umursamadigi gibi bende mi takmayayim yoksa icimi dokup yazayim mi?

4 yıllık arkadaşlık bir anda bitti, icimi dokup ona yazmalı mıyım yoksa salıp takmamalı mıyım?