Abilerim ablalarim yardim edin cok bunalmis haldeyim?

benim simdi gecen sene nisanda bi sevgilim oldu 1 ay kadar ciktik ve cocuk ilk haftalar muthis davrandi flort doneminde biz sevgili olduk cocuk yazmiyo 3 saat geciyo 4 saat geciyo yazmiyo ben ard ardina yaziyorum boyle her neyse yazdi iste cocuk soguk yapiyo boyle bu iki gun kadar devam etti bu cocuk dershaneden bu arada cumartesi gunleride dershane var sadece cocugu orada goruyorum ve hani ikimizde spor yapiyoruz spor yerlerimiz ayni ama branslarimiz farkli oldugu icin buyuk bi stadin icinde gormek mumkun olmuyodu bi kere dershanede otururken cocugun telefonuna elimi uzattim ve beni ani bi sekilde itti boyle benim amacim fotograf cekinmekti aslinda ama baya yanlis anlayinca guven konusunda sorunum yoktu ama bu davranisindan dolayi telefonunu kurcalamak istedim lafi baya dolandirdi guvenmiyomusun falan diye eninde sonunda baktim instagram sohbetlerinde sabitlenmis iki sohbet biri ben biride defne diye bi kiz dedim o kim yanyanayken arkadasimin eski sevgilisi cart curt dedi tamam dedim eve gleince tekrar yazdim cocuga kim bu biz bu kizla kavgaliyiz mesajlari gormemen icin engelledim seni cok kufur var dedi bu yalan oldugunu anladim max 1 hafta sonrada ayrildim iste sonra pisman oldum tekrar yazdim kufur ettim engelledim arkadas kalalim dedi bana bende saka misin dedim engelledim en son 2 ay once tekrar yazdim arkadas kalalim mi diye olur dedi kaldik iste 2 ay boyunce yazmadi bende cikardim gecende avmde gordum oda beni gordu uzulmus mudur ne dusunmustur yazar mi 😓

Abilerim ablalarim yardim edin cok bunalmis haldeyim?