Abilerim Ablalarım 2 Sene Önce Bir Kızla Tanıştık Yaklaşık 10 Ay Birlikteliğimiz Oldu, Kızla Baya Bir Geçmişimiz Var Ayrıldık Ben Hala Seviyorum Kız Köyümde Bende Senede 1 2 Kere Köye Gelirim Sırf Onu 1 Kere Daha Görebilmek İçin Buraya Geldim Yarın Gidicem Onu Görmek Istediğimi Söyledim Yok Dedi ama Çok Görmek Istiyorum Desek Gene Yok Der Belki Ama Demesem Içimde Kalıcak Ne Yapayım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşver hiç uğraşma üzülürsün belki ama 1 2 gün üzülürsün buluşalım göriyim diye üstüne gitikçe kendine olan saygını kaybedersin kız kendini bişey sanar o seni takmıyosa sen onı hiç takma üzüntünü içinde yaşa
Eyvallah abi sağolasın
daha 18 yaşındasın neler göreceksin neler ve bu muydu uğruna köye gittiğim kız diyeceksin skkdgkjg ayrıca yok demiş istemiyorsa ısrar etme
Ama çok içimde ukte kaldı be abla inan çok seviyorum
Desek bir dert demesek bir dert
biz de çok sevdik her gece ağladık başka kimseyle düşünemedik ama sonra o kadar pişman oldum ki hayatımda hiç yaşamamayı dilediğim 1 seneydi çok sevmiştim fos çıktı. seni sevenle ol ablam ısrar ettirenle olma tek tavsiyem budur
Abla senede 1 2 kez zor gelirim normalde köye bile gelmedim sırf onu 1 kez görürüm belki umuduyla geldim buraya onu görmeden de gidersem çok canım yanacak ısrar etmek istemiyorum ama bir yanımda da hep ukte kaldı gece buluşurduk zaten camının önüne gitsem mesaj atsam en azından cama çıkar bi görürüm diye düşünüyorum be abla
o zaman son kez göster yüzünü başka da hiç rahatsız etmeyeceğim ama bana bunu çok görme de. rahatsız etmeyeceğine yemin et inandır kızı umutlanmayacağım de. belki etkilenir ama asla olmaz falan derse kabul et :(
Deneyeceğim be abla şimdi atayım mesajı kabul ederse yarın giderim
Attım abla mesaj yarın buradaki son günüm kabul ederse yarın gece gidicem güzellik le söyledim buna yok dersen sana sözüm dür birdaha hiç yazmam hiç te rahatsız etmem dedim
aferin kardeşim sen elinden geleni yaptın istemiyorsa yapacak bir şey yok. 18 yaşındasın bir daha kimseyi böyle sevemezsin diye düşünüyorsun muhtemelen ama öyle değil. bunu unutma
Inşallah öyle değildir be abla 2 senedir kafamı kaldıramadım istesem aldatırdım da hiçbirini yapmadım kafamı çevirip başkasına bakmadım onada delikanlı sözü verdim bilir sözlerimi tutarım yok derse hiç zorlamam birdaha
hayırlısı neyse o olsun
Eyvallah abla sende çok sağolasın
Boş ver değmez o köyde sen krallıkta bırak giden gitmiştir yigenim
Abi onca geçmişimiz var yapılan harbi ayıp biz krallıkta olsak ta kalbimiz burda be abi
Yigenim sen mesaj atma istedigin gibi git evinin oraları dolaş görürsün özgürsün
Abi ailesi ile benim aram biraz bozuk beni pek sevmiyorlar oralarda görürlerse anlarlar gece gidiyorum genellikle ondada anca mesaj atarsam cama çıkarsa öyle görürüm
O zaman kısmet bekliyecen yaşın 20 lere geçtin istemeye gidersin vermezlerse yapacak bir seyin yok her şeyin bir zamanı var sabret bu senin ilk mi?
Yok abi ilkim değil ama ben en çokta bu kızı sevdim yaşım 18 zaten şurda 2 sene kalmıştı onca yolu katettik ama biraz olaylar oldu bizim iş bozuldu
İstemiyorsa görmeye gitme zorlamanın bir alemi yok
Ama abla senede 1 kez geliyorum 10 ay Birlikteliğimiz oldu bunca anı hiçe sayılmaz zaten zor geldiğimi biliyor neden yapıyor ki böule
Bir iliski zorlanmanali. Kiz acik acik sana söylemiş sen ona ısrar edersen sinirlenecek ve belkide senden uzaklasacak. Kendi haline bırak
Benden uzaklaşmazsa zaten ben ondan uzaklaşırım abla son kez mesaj attım onu rahatsız etmeyeceğimi sadece görüp gideceğimi son günüm yarın demesem içimde kalırdı