Kendimi bok gibi hissediyorum abilerim ablalarım tavsiye nolur?

19 yaşında üni 1. Sınıf öğrencisiyim. İstediğim bölümdeyim. Okulum belki daha iyi olabilirdi ama ortalama bir üniversite. Sorun şu kı resmen ders çalışma aşkımı bir şeyler yapma isteğimi kaybettim.
Ben asla böyle biri değildim. Üni sımavına hazırlanorlem günde 8 saat ders çalışıyordum. Dees çalışmayı kendimi geliştirmeyi çok seven biriyim. Bu sene pandemi çıktı okula gidemedim tabi 1. Sınıfı bitiricem. İlk dönem bile az da olsa isteğim vardı. Çalışıyordum etkinliklere katılıyordum konuşmacıları dinliyordum kitap okuyordum vs.. Notum da 3.75 di iyi yani.
Ama bu dönem leş gibiyim. Erteliyorum sürekli bir şeyleri. Derslerimin neredeyse hiçbirine giremedim doğru düzgün ders kayıtları var. 2 hafta kalmış finallere hiçbir şey bilmiyorum. Ben saatlerce ders çalışan kitap okuyan kız gitmiş yerine tembel biri gelmiş sanki kendimden nefret ediyorum artık. Yarından itibaren düzelicem derslerimi 2 haftada kayıtları izleyio halletmem lazım ama şu an o kadar berbat o kdar kötü hissediyotum ki anlatamam saatlerce ağlarım şimdi.
Böyle hisseden olan var mı naaıl geçer nasıl eski tempoma dönerim nasıl eski ben olup ders. Çalışma aşkını kazanabilirim ya.
Eskiden masamda 1 buöuk saat aralıksız ders çalışırken şimdi yarım saat duramıyorum ağlicam
Kendimi bok gibi hissediyorum abilerim ablalarım tavsiye nolur?