19 yaşında üni 1. Sınıf öğrencisiyim. İstediğim bölümdeyim. Okulum belki daha iyi olabilirdi ama ortalama bir üniversite. Sorun şu kı resmen ders çalışma aşkımı bir şeyler yapma isteğimi kaybettim.
Ben asla böyle biri değildim. Üni sımavına hazırlanorlem günde 8 saat ders çalışıyordum. Dees çalışmayı kendimi geliştirmeyi çok seven biriyim. Bu sene pandemi çıktı okula gidemedim tabi 1. Sınıfı bitiricem. İlk dönem bile az da olsa isteğim vardı. Çalışıyordum etkinliklere katılıyordum konuşmacıları dinliyordum kitap okuyordum vs.. Notum da 3.75 di iyi yani.
Ama bu dönem leş gibiyim. Erteliyorum sürekli bir şeyleri. Derslerimin neredeyse hiçbirine giremedim doğru düzgün ders kayıtları var. 2 hafta kalmış finallere hiçbir şey bilmiyorum. Ben saatlerce ders çalışan kitap okuyan kız gitmiş yerine tembel biri gelmiş sanki kendimden nefret ediyorum artık. Yarından itibaren düzelicem derslerimi 2 haftada kayıtları izleyio halletmem lazım ama şu an o kadar berbat o kdar kötü hissediyotum ki anlatamam saatlerce ağlarım şimdi.
Böyle hisseden olan var mı naaıl geçer nasıl eski tempoma dönerim nasıl eski ben olup ders. Çalışma aşkını kazanabilirim ya.
Eskiden masamda 1 buöuk saat aralıksız ders çalışırken şimdi yarım saat duramıyorum ağlicam
Ben asla böyle biri değildim. Üni sımavına hazırlanorlem günde 8 saat ders çalışıyordum. Dees çalışmayı kendimi geliştirmeyi çok seven biriyim. Bu sene pandemi çıktı okula gidemedim tabi 1. Sınıfı bitiricem. İlk dönem bile az da olsa isteğim vardı. Çalışıyordum etkinliklere katılıyordum konuşmacıları dinliyordum kitap okuyordum vs.. Notum da 3.75 di iyi yani.
Ama bu dönem leş gibiyim. Erteliyorum sürekli bir şeyleri. Derslerimin neredeyse hiçbirine giremedim doğru düzgün ders kayıtları var. 2 hafta kalmış finallere hiçbir şey bilmiyorum. Ben saatlerce ders çalışan kitap okuyan kız gitmiş yerine tembel biri gelmiş sanki kendimden nefret ediyorum artık. Yarından itibaren düzelicem derslerimi 2 haftada kayıtları izleyio halletmem lazım ama şu an o kadar berbat o kdar kötü hissediyotum ki anlatamam saatlerce ağlarım şimdi.
Böyle hisseden olan var mı naaıl geçer nasıl eski tempoma dönerim nasıl eski ben olup ders. Çalışma aşkını kazanabilirim ya.
Eskiden masamda 1 buöuk saat aralıksız ders çalışırken şimdi yarım saat duramıyorum ağlicam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendine vakit ayırabilirsin biraz gezip dolaş kafanı dağıt daha sonra bu sorunu aşabileceğine inan gerisi gelir
Ama zaten hiçbir şey yapmıyorum kii
Bugün sürücü kursu için belgelerimi çıkarıdm cuma kayıt olacağım hastabede öok uğraştığımdan çok yoruldum eve geldim ders de çalışamadım.
Yani günlerim boş geçmeye başladı çık üzülüyorum asla böyle değildim böyle olamam yani
Her zaman ders çalışıp ileride mesleğim olacak işi öğrenmek bilgi katmak kitap okumak belgeseller severdim noldu bana ya
sıkılmışsındır her insana olur bu daha sonra kendiliğinden düzelir takma kafana
Evdesin ya Sürekli ondan dolayı Eylül'de açılacak uniler merak etme bı git üniye orda bı sevgili yap bı seviş öpüş hayata dönersin merak etme
Sevgili var da ben yapmıyorum ahahahahha
Ooff ben böyle değildim valla iyice bomboş biri oldum deliricem çok sıkıyo bu durum beni
Senden daha kötü durumda olanlar var haline şükret ben 22 yaşındayım ağır çalışmaktan bel fıtığı oldum. Şuanda işsizim para yok pul yok hayatım kapkara😥
Buraya kadar gelipte burdan dönmek. olmaz. Üniversite bırakmış ve pişman olmuş biri olarak sana şunu söyleyeyim, sakın pes etme.
Asla üni bırakmam
Aksine ben hep öok öalışkan asla pes etmeyen biriyim sadece şuanki dönemden nasıl geöerim bu ruh halinden nasıl çıkarım onu bilmiyorum
Normal bende aynen senin gibiyim
Zor bir süreçten geçiyoruz pandemi vs
O yüzden bunaldık hep
Artık yapmamız gereken şeyler dağ gibi gözümüzde büyüyor
Geçer bunlar okul açılınca
Herkes aynı lan
Hangi üniversite?
kanka bölüm ne
Endüstri mühendisliği
knka sen nefes almaya devam et AG:A:G:AH
Ne alaka be