Abla abi kardeş tavsiyesi verin lütfen çok kotuyum?

Benim isyerimde bir sevgilim vardı cikmayali başlayalı 2 hafta olmuştu ama gerçekten zevk için çıktığını sanmıyorum ilk zamanlar korkmuyum diye 1 metre uzagimdan yuruyodu zamanla sadece elime dokumalar sonra elimi tutmaları sarilmalar en sonda dudagimdan öptü isyerine iki arkadaş girdi tekide Ayşe diyim tekine Fatma ben ayseyle çok samimi oldum herseyimi anlattım ne kadar sevdiğime kadar oda dinledi sıcak kanlılıkla cevap verdi sonra işyerinde bir olay yaşandı yönetimimiz sıkıdır biraz baya bir azar isitmis benle konuştuğu için kendisi mudur ozel yönetimin kulağına gitseydi hiç iyi şeyler olmazdı bana ne olduğu söylenmedi sonra herzaman terasa çıkardık akşam Ogün beni erken çıkardı zar zor cagirdim yukarı sarildim öptüm en son giderken bana bir sarıldı kemiklerim kirilicakti bir öptü iliklerime kadar onun sevgisiyle doldum ilk defa beni okadar içten öptü sarıldı eve gittim 1 saat oldu olmadı sebepsiz yere kavga ettik ayrıldık ertesi gün ise gittiğimde beni kızlar hemen yukarı çıkardı seni salak yerine koymalarına izin vermiycem ayseyle takiliyolar fotoğrafları var kıza ağ attim oda salak gibi dustu dedi beyninden vurulmusa döndüm güvenmiştim biri sevgilim biri dert ortagim olarak gordugum kız ve aysenin en yakın arkadaşı herkesin içinde sevgilimin yanında onun hakkında İstanbul'da çıkmadığı kimse kalmadi herkesle adı çıktı en uzun ilişkisi 2hafta gibi söylemlerde bulundu kızda gulumsedi sadece benim sevgilim dediğim insanla bile bile ona yanaştı kaç kere uyardım canını yakar yapma bunu sevmez dedim benden ayrıldığı halde canı yanmasin istedim bana seni seviyorum dedin dedim evet dedi sevmedinmi yalanmiydi dedim gitmek zorundayım isim var dedi kalktı arkadaşıma herseyi onun iyiliği için yaptım onu yalnız bırakma yalvaririm gibi kelimelerde bulunmus bakıyorum bana bakıyo ben ona bakınca kafasını ayseye çeviriyor yardım edin kafayı yiycem oğuzhan koçun senin adın aşkla aynı değil şarkısı bana yazılmış resmen napmaya calisiyo anlamadım?
Abla abi kardeş tavsiyesi verin lütfen çok kotuyum?