Bir kız ciddi ilişki isteğime önce onay verip sonra neden suçlayıp kaçıyor?

Öncelikle merhabalar çalıştığım iş yerinde bir kız her şeyi o başlattı. İşte nişanlım bey tarzı şakalaşma ile sonrasında instagramdan konuşmalar whatsappdan yazışmalar derken iş ilerledi. Sonrasında ben buna dayanarak ilk aşamada sordum o da şu an için düşünemiyorum dedi ben de baya saygılı bir şekilde belki ben yanlış anladım deyip geri adım attım. Sonra odada ki diğer arkadaşlara işte benim için söylemiş erken pes etti mücadele etmesini beklerdim falan demiş. Ben de bunları duyduktan sonra yine konuşmaya başladım ve ciddi ciddi sordum geleceğimiz olsun mu diye o da neden olmasın diye cevap verdi. Sonrasın da ben haftanın ilk günü izinliyken odada ki arkadaşlara işte o abarttı kendi kendine gelin güvey oldu tarzı bir konuşma yapmış. Ben bunu duyunca çok sinirlendim ve iş (resmi bir kurum) ortamın da huzursuzluk olmasın diye saçma sapan yerlere gitmesin diye engelledim. Sonrasın da diğer arkadaşlara işte beni engellemiş demiş ve devamın da benim için herkesin kabul edeceği bir kişi herkesin evlenmek istediği gelecek kurmak istediği kişi tarzı yorumlar da bulunmuş. Aklımı 2 haftadır alt üst etti ne yapmaya çalışıyor, netlik istiyorsa netlik verdim ciddi bir niyetin var ise adım atalım dedim. Onay almadan sapık gibi zorlamadım. Neden böyle bir duruma düşürdü beni? Özellikle kadın doğasını kadınlar daha iyi bilir, kadın okurlardan ricam bu konu hakkında yorum yapabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bir kız ciddi ilişki isteğime önce onay verip sonra neden suçlayıp kaçıyor?