Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sevdiğim kızla aynı sınıftayım. Kızla bakışıp, gülüşüyoruz. Geçen dün beden dersi çıkışında ona sessizce seslendim. Bana numaranı verebilir misin? Dedim. Direk hayır dedi. Ben ne olduğunu şaşırdım 😂 Sonra Nedenki tüm sınıfın numarası var bir seninki yok dedim. Oda bana benim sadece sınıfta 2-3 kişide numaram dedi. Yürümeye devam etti. Bende arkasından şok olmuş biçimde geliyorum 😂 Sonra benim üzüldüğümü gördü dedi ki benim şuanlık telefonum yok o yüzden görev falan olursa diye annemin numarasından birkaç arkadaşımla konuşuyorum. Eğer benle konuşmak istiyorsan (Ben bunu söylemedim. Galiba konuşmamı bekliyo) yüz yüze veya instagramdan konuşabiliriz dedi. Ama instagramda isteğimi kabul etmiyor. Hep istek gönderildi yazıyor. Geçen sınıfta instagram hesabımın şifresini unuttum diyordu galiba ondandır ama takip/takipçi sayısında iniş çıkışlar var. Bu nasıl oluyor ki?
Onu çok seviyorum. Bugün arkadaşlarla sahile gittik. İçimden keşke bu manzarayı onunla izlesek diye geçirdim ve arkadaşıma telefon geldi sevdiğim kızın arkadaşıda bizle geliyormuş. Sonra geldiler. Yanında sevdiğim kızda vardı. Oturup manzarıyı seyrettik. Ama ben numara olayından sonra çok utanıyorum.
Onu çok seviyorum. Bugün arkadaşlarla sahile gittik. İçimden keşke bu manzarayı onunla izlesek diye geçirdim ve arkadaşıma telefon geldi sevdiğim kızın arkadaşıda bizle geliyormuş. Sonra geldiler. Yanında sevdiğim kızda vardı. Oturup manzarıyı seyrettik. Ama ben numara olayından sonra çok utanıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer