Yeni evliyim eşimi çok seviyorum zaten severek evlendik. Ama bir şeyler eksik gibi hissediyorum. Evlenmeden önce hayallerimle şuanki hayatım aynı değil istediğim gibi mutlu huzurlu hissetmiyorum her şeyin yükü üzerimde gibi. Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz bu yüzden mi onu da bilmiyorum ama mutlu değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
4 ayMerhaba geçmiş olsun ten uyumu yok buna bağlı olarak cinsel uyumsuzlukta var elbette hayal ettiğin gibi değilde hayal kırıklığı içinde kendini bulunca o yüzden bu halde olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran4 ayAslında uyumumuz var sorun burada değil
- 4 ay
Daha ayrıntılı konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulunabiliriz buyrun gelin konuşalım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Düzeniniz, duygusal ilişkiniz ve sınırlarınız oturması zaman alır, hislerini yok sayma ama direk karamsar da düşünme geçinmeye gönlün olsun ufak pürüzlerde. Sıfırdan çekirdek bir Aile oldunuz ve buna ikiniz de alışmaniz gerek sorumluluklar vs.
00 Yorumla
Bende aile apartmanındaydm. Herşeyin içindeydiler. Eşler de konuşamıyor pıs pıs oluyor bazıları. İğrençler cidden. Keşke hiç evlenmeseler de vebalimize girmeseler
13 Yorumla
Soran4 ayKayınvalidem çok tatlı bir kadın her şeye karışmıyor aslında. Ama bilmiyorum sorun mu
Soran4 ayÇocuğumuz yok
Merhaba iyi günler
Maalesef sevgili hayatındayken bir başka hayat dediklerimiz evlilik dönemsel olarak böyle boşluklarda olabilirsin mutlaka ki zamanı ve yeri gelecektir o tür daha da boşluğa düşmemek için Güzel düşün00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Yeni evlilerde bu his sandığından çok daha normal, yalnız değilsin güzelim 🫂✨ Eşini sevmen çok değerli ama sevmek tek başına her şeyi mükemmel yapmıyor. Rol değişti, sorumluluk arttı, beklentilerinle gerçek hayat çakışmış olabilir. Üstüne bir de kayınvalideyle altlı üstlü yaşamak sınırlarını zorlamış gibi duruyor 😔 Belki eşinle sakin bir anda “yüküm fazla, kendimi yorgun ve yalnız hissediyorum” diye açıkça konuşman iyi gelir. Sen böyle hissettiğinde eşin nasıl tepki veriyor, paylaştın mı hiç? 💭💌
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)4 ayBizde de durum ayni daha kotu, evlenince birseylerin buyusu kacti sanirim heyecan tutku falan kalmadi artik
11 Yorumla
Soran4 ayEvet ya:((
Evlilik böyle bişey işte. Koca hayatını tek kişiye geçirme duygusu kötü hissettiriyor. Belki de aldatacaksın ilerde. Evlilik bu işte.
02 Yorumla
Soran4 ayHayır aldatmam eşimi çok seviyorum ve ondan sıkılmadım
Bence birbirinize fazla vakit ayiramiyirsunuz ve sen hep yanliz hissediyorsun gunun monoton geciyo
01 Yorumla
Soran4 ayBelki
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayEvli biriyim demekki eşin elinden geleni yapmıyor evlilik için
053 Yorumla
Soran4 ayYa bilmiyorum yapıyoruz aslında ikimizde
- 4 ay
Zaman zaman evliliklerde monotonluk yaşanır. Ama sanırım siz biraz erken girmişsiniz bu moda biraz renkler hayatı çalışmayan bir hanımmısın
Soran4 ayÇalışıyorum belki de o yüzdendir bilemiyorum
- 4 ay
Çalışmasan daha sıkıcı olacağına emin ol. Tüm gün aynı şeyler sabah uyan temizlik ev işi akşam yemek eş gelince elde telefon iki kelam sohbet yok😂sonra ben bunu arzu etmedim deriz
Soran4 ayYani aynı işleri yine yapıyorum ama en azından beraber yapıyoruz
- 4 ay
Mesela bugünün özeti nedir
Soran4 ayKahvaltı yaptık film izledik mutfağı topladık o arkadaşlarına gitti akşam benim aileme yemeğe gitcez böyle
- 4 ay
Hala arkadaşlara gitme alışkanlığı var yani
Soran4 ayVar bayağı
- 4 ay
Bak o olmadı işte üstelik yeni evli biri bunu yapmamalı
Soran4 ayYapıyor işte
- 4 ay
Yanlış bu semi incitir
Soran4 ayBazen tepki gösteriyorum ama benimde bi hayatım var hep eve mi hapsolcaz git sende arkadaşlarınla buluş diyor
- 4 ay
Peki ya sen buluşur usun mesela bugün
Soran4 ayBugün buluşmadım ama evde yalnız kalınca mecbur bende arkadaşlarımla vakit geçiriyorum
- 4 ay
hafta içi zaten ayrısınız bari hafta sonu bir arada olun. Bunlar alışkanlık yapar sonra
Soran4 ayEvet haklısınız bide onun aklına girse bu düşünce
- 4 ay
Bak mesela bu güneşin evde olsa sen burada olmayacaktın değil mi
- 4 ay
Ne bu soruyu sorma gereksinimi duymayacak
Soran4 ayBu durum canımı çok sıkıyor çünkü artık
- 4 ay
Kafanı karıştıracak tiplerde çıkacak
Soran4 ayNasıl
- 4 ay
Yanlız kaldıkça başka insanlar tanıyacaksın
Soran4 ayHayır öyle bir düşüncem asla yok. Ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum
- 4 ay
Tamam ne güzel peki akşam annene giderken bir tatlı götürmeye ne dersin. Ellerinle yaptığın
Soran4 ayEşim yapsın ben uğraşamam valla dkdjdjkrjjf
- 4 ay
🤣🤣🤣Ne çılgın kızsın ya
Soran4 ayBen iş yapmayı sevmiyorum
- 4 ay
Oooo hanım efendi kökten gelmiş🤣🤣🤣🤣
- 4 ay
Köşkten
Soran4 ayNapayım sevmiyorum yaptığımda da çokta iyi olmuyor o yüzden o yapıyor
- 4 ay
Nerede yaşıyorsun mesleğin nedir
Soran4 ayModa tasarımcısıyım
- 4 ay
Oooo benim babam da terzi idi
Soran4 ayBen terzi değilim ama bağlantılı evet sjdndndjnx
- 4 ay
Babam abiye kıyafet * iyi bir terzi idi nişantaşında
Soran4 ayNe güzel
- 4 ay
Nasıl geçti yemek
Soran4 ayGüzel işte. Olumsuz bişey olmadı
- 4 ay
Güzel yemek yapmış I anne
Soran4 ayAynen
- 4 ay
Beyefendi nasıllar 🤣
Soran4 ayArkadaşlarıyla takıldı kendi yapmadan yemek yedi kötü olmasının imkanı yok
- 4 ay
O ne işle meşgul
Soran4 ayBilmem odada bişeyler yapıyor dolabını düzenliyor galiba
- 4 ay
Hazırmısın yarın iş için
Soran4 ayEvet
- 4 ay
Gizliden çıkmayı düşünüyormusun
Soran4 ayNiyeki
- 4 ay
Sordum sadece
Soran4 ayBulamadım Sorularda çıkılmıyor sanırım
- 4 ay
Bana bir mesaj atarsan kim olduğunu görebilirim
- 4 ay
👍👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayPapaz her gün aynı pilavı yemez felsefesi sende hayata geçiyor be
02 Yorumla
Soran4 ay:((
- 4 ay
Dikkat et ha araya gitme 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)4 ayevlenmeden önce kaynananızla aranız iyi miydi kötümü
016 Yorumla
Soran4 ayİyiydi
Cevap sahibi4 ayevinin belirli yerlerinde çürümüş pis koku var mı veya sürekli birinin sizi takip ettiğini düşündüğünüz bir hissiyat var mı veya eşinizin suratına baktığınız da domuza veya köpeğe veya maymuna benzetiyormusunuz veya eve girince basık üzerinize çöken ağırlık var mı sürekli bunlardan hiç biri yoksa sorun yok
Soran4 ayBüyü falan öyle şeylere inanmıyorum ya
Cevap sahibi4 ayzaten inançsızların başına gelir yoğunlukla herneyse
Soran4 ayKim yapcak ya
Cevap sahibi4 ayherkes bilemezsiniz bir kıskanmaya bakar her şey genelde evli çiftlerin maruz kaldığı vaka kaynananaların yaptığı büyü 2. si eşinizin eskisi veya ona takıntılı olanı yoğunluk böyledir
Soran4 ayKayınvalideminde büyü yapıcak bi inancı yok
Cevap sahibi4 aybüyüyü dinsizler yapar inançlı olanlar değil ruhunu şeytana satanlar yapar hiç bir büyücü de hoca değildir şeytanın kölesidir
Soran4 ayBüyü arapça olur bizdede onu yapıcak insan yok
Soran4 ayŞeytan ne alaka ya şeytana tapmıyoruz
Cevap sahibi4 ayyok inançlı insanlar da yaptırır sadece arapçada olmaz siz genede iyi anlaştığınız eşinizin anlam veremediğiniz veya ben bu adamı tanıyamıyorum artık dediğiniz durum olursa büyü ihtimalini veya musallat ihtimalini aklınız da bulundurun ki çok geç kalmadan kurtulma şansınız olur
Soran4 ayBazen oluyor ama hep değil. Ama ben yinede büyüye inanmıyorum zaten inancım yok. Eşimin ve ailesininkide farklı
Cevap sahibi4 ayben tamamen bilinçsiz insanları bilgilendirme amacında söyledim böyle şeyler vardır inançsızlar kolay hedeftir bir evde kuran yoksa ibadet namaz zikir dua yoksa o yer kafir iblis cinlerin mekanıdır kolayca vakit geçirebileceği mekandır
Soran4 ayO zaman size göre bizim ev şeytanların yuvası
Cevap sahibi4 ayolmasa bile kolay hedeflerin olduğu ev bunların iyisi de var kötüsü de var aynı ortamı farklı boyutta yaşıyoruz biz de göz perdesi olduğu için göremiyoruz ama banyo tuvaletlerdekileri kesinlikle kötü olanlarıdır onun için banyoya tuvalete girmeden önce besmele çekilir bir kaç saniye beklenir ki kötü cin uzaklaşsın çünkü melekler banyoya girmez kapı da beklerle pis ortam kötü cin mekanı olduğu için onun için banyoda fazla vakit gerçirmeyin derler kötü cin gözetlemesine maruz kalmamak için
Soran4 ayAnladımda yapcak bişey yok
4 ayevlilik öncesi her şey toz pembe görünür her iki tarafa, sonrası gerçekler o pembe toz bulutlarını dağıtır ve daha objektif bakarsınız her şeye.. zamana bırakın düzelecektir.
01 Yorumla
Soran4 ayEvet öyle oldu galiba
Gizli Üye(36-45)4 ayMesela evlendiğinizde hayalleriniz neydi Şu anda nasıl bir hayatınız var aradaki fark ne?
09 Yorumla
Soran4 ayDaha huzurlu oluruz her vaktimizi sevgililikteki gibi geçiririz birbirimize daha da bağlanırız diye düşünmüştüm
Cevap sahibi4 ayBöyle olmuyor değil mi, aslında bunu bu şekilde anlamsız hale getiren iki tarafta. Hani ben hala şunu anlamakta güçlük çekiyorum sevgiliyken ne yapıyorsa insanlar evliyken de onu yapabilirler hayatlarını heyecanı tutabilirler birbirlerini vakit ayırabilirler hani bunun hiçbir şekilde bahanesi olmamalı bence haksız mıyım?
Soran4 ayBilmiyorum ama bizde olmuyor
Cevap sahibi4 ayPeki bu konuyu eşinizle konuştunuz mu hani niye artık eskisi gibi değiliz niye hayat böyle monotonlaştı
Soran4 ayKonuştumda daha da tatsızlık çıkıyor bu kez
Soran4 ayAynıyız sen kafanda kuruyorsun diyor
Cevap sahibi4 ayErkekler olaylara daha yüzeysel bakarlar her şey Güllü gülistanlık onlar için ama kadınlar daha İnce ayrıntıları düşünürler yani sizin gördüğünüz şeyleri aslında o göremez. Mesela ben eski kız arkadaşıma her zaman derdim Ne görüyorsun ne düşünüyorsun Çünkü kadınların dediğim gibi görüş açısı bizden çok farklı
Soran4 ayEvet olabilir benim farkettiğim şeylerin farkında değil onun için tozpembe hâlâ her şey
Cevap sahibi4 ayİşte Ama bu tek kişinin görmesi de olmaz ki kişinin birlikte karar vermesi lazım bazı şeyleri. Hani size abartıyorsun demek yerine oturalım şöyle konuşalım Ne yapabiliriz ne yaparsam seni mutlu edebilirim demesi bence daha güzel olur da işte
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
4 aySeni muhakkak soğutan bir şey neden vardır boşu boşuna olmaz
04 Yorumla
Soran4 aySoğumadım aslında
- 4 ay
Sogumusun aslında ister istemez kesin biyerlerde eksiklik var ruhunun
Soran4 ayBilmem
- 4 ay
Var var anlarım ben asma sende yüzünü hadi hayat yaşamaya değer
beklentini çok büyüttüğün için
elinde olanla mutlu olmaya bak
01 Yorumla
Soran4 ayOlabilir
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgi ve saygı varsa zamanla olur
01 Yorumla
Soran4 ayBakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 4 aySevgi varsa düşünme takma
07 Yorumla
Soran4 ayVar ama canımı sıkmaya başladı bu durumlar
- 4 ay
Demekki bı dert var
Soran4 ayVar
- 4 ay
Aranızda çözün konuşun. Dışarıdan biz ne desek boş
Soran4 ayKabul etmiyor işte sorun olduğunu
- 4 ay
İnşallah düzelir mutlu olsun herkes
Soran4 ayTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
4 ayYatak odası sıkıntılı mı
04 Yorumla
Soran4 ayÇok değil ama çok iyi de değil orta
- 4 ay
Yeni evliyken. Ben gergin yapardım
Hem sanah hem akşam
Soran4 ayBiz çalışıyoruz çokta mümkün değil
- 4 ay
Bizde çalışıyorduk. İsteyince samanlık seyran olur
Geziyor musunuz boß vakitlerde?
018 Yorumla
Soran4 ayGeziyoruz ama her zaman baş başa değil bazen aileler akrabalar da oluyor aslında onları seviyorum ama huzuru kaçıran budur belki bilmiyorum
Soran4 ayKonuştum sonra plan yapıyoruz geziyoruz falan ama yine bazen eski döngüye dönüyor veya o arkadaşlarıyla geziyor falan
Soran4 ayEvet
Soran4 ayHer şeyimizi anlatıyoruz birbirimize ama eskiden daha şakacı neşeli olurduk
Soran4 ayNormal. Bitek akşam beraberiz zaten. Gün içi çalışıyoruz
Soran4 ayNiye
Soran4 ayÜç ay
Soran4 ayTamam
Eksik ne? Ne umdun ne buldun?
05 Yorumla
Soran4 ayDaha huzurlu oluruz her vaktimizi sevgililikteki gibi geçiririz birbirimize daha da bağlanırız diye düşünmüştüm
- 4 ay
Kocan Müslümansa ve büyük günahlardan uzak duruyorsa ona itaat etmek zorundasın. Evliliğini, önceden de hayal ettiğin gibi bir mutluluk ilgi ve huzur abidesi olarak görmek yerine ALLAHIN bir imtihanı olarak göreceksin. Çünkü hiçbir şey cicim aylarında olduğu gibi olmaz ve zamanla eşler birbirine doyar. Esas sanat o saatten sonra evliliği ayakta tutmaktadır. Buda kadının kocasına itaatkar olması ve kocasının da iyi bir Müslüman olmasıyla mümkündür.
Soran4 ayHayır eşim ve ailesinin inancı farklı benim de yok gibi bişey
Soran4 ayAma sadece kadının itaatiyle olacak bir şey değil bence karşılıklı olmalı
- 4 ay
Ozaman sana diyecek bişeyim yok başka.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
4 ayEksik sandığın belki olması gerektiği kadardır
01 Yorumla
Soran4 ayBelki
Gizli Üye(25-29)4 ayBence kayınvalidenle altlı üstlü oturduğun için
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle her şeye karışan kayınvalidelerden değil tatlı birisi bence. Ama yinede bi etkisi olabilir belki
Cevap sahibi4 ayHer ne kadar iyi olursa olsun etkili bence
Gizli Üye(45 üstü)4 ayHayaller hayatlar :)
01 Yorumla
Soran4 ay:((
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
4 ayyeterince sevmedin demek knka
02 Yorumla
Soran4 aySeviyorum
- 4 ay
knka sevmek var sevmek var sonuçta demi
4 aySıkıyordur ya da ilgili değildir
01 Yorumla
Soran4 ayAslında elimizden geleni yapıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 aySorun nedir
013 Yorumla
Soran4 ayBende bilmiyorum
Soran4 ayGenel olarak var
- 4 ay
Ozman bosan
Soran4 ayÇok severek evlendim ve hâlâ da seviyorum ya
- 4 ay
Nasıl sevgi neden mutsuz olduğunu bilmiyeosun
Soran4 ayTek bir sorun yok çünkü
Soran4 ayGenel olarak azar azar var her şeyden
- 4 ay
İşte yani neyin sorun olduğu belli şu an sizi. Kafanizda
Soran4 ayHer şeyden var bana göre
Soran4 ayOna göre hiçbir şeyden yok
- 4 ay
E et o zaten boslamis hayatı evliligi sen kafana takıyorsun
Soran4 ayÜzücü çünkü
- 4 ay
Kotu tabi senin için üzüldüm ya anaa ya
4 ayutum sürecindesin
04 Yorumla- 4 ay
uyum nsll
Soran4 ayUyumluyuz bence ya
- 4 ay
yaşlar kaç
Soran4 ay27/28
4 aySorun nerde
06 Yorumla
Soran4 ayBende bilmiyorum ya
- 4 ay
İşte bilmen gerekli cinselik nasil
Soran4 ayNormal ama aşırı da iyi değil
- 4 ay
Sorun odur belki istekli biriysen
Soran4 ayBence değil ya
- 4 ay
Peki
Gizli Üye(30-35)4 ayHayalleriniz nasıldı
03 Yorumla
Cevap sahibi4 ayher şey öyle toz pembe olmuyor ne yazıkki
Soran4 ayÖyleymiş
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026