Sevgilimle Mutlu hissedemiyorum?

Yani onu seviyorum bunu biliyorum. Önceden arkadaştık zorlu bi ilişkiden çıkmıştım ve hep yanımda oldu onunla bir ilişkiye başladık sonradan ve ilk aylar hala eski sevgilimdeydi kafam o da biliyordu hu durumu ama onu unutmama yardımcı oldu onu sevmeye başladım başka bir göz ile bakmaya özel günlerde hediyeler almaya mutlu olsun diye.
Ama şu an fark ediyorum ki buluştuğumuzda 3 saatten fazla kalmak beni bunaltıyor çünkü eli hep bi omzumda hep bi belimde hem öpüyor yüzüme dokunuyor vs ve ona yapma desem de durmuyor. Cinsel olarak ise iyiyiz genelde ancak bir ara eski sevgilimden konu açıldı ve hiç hoş olmayan bir tabir ile sordu bana öptü mü elledi mi dedi kavga ettik baya o günden beri yanındayken daha mesafeliyim beni çok üzen o eski sevgilimle bile önceden daha neşeli bir ilişkimiz vardı bu ise bilmiyorum.. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum iyi geceler seni seviyorum yazdığımda ya da kavga ettiğimizde seni asla kaybetmek istemiyorum eğer ayrılır isen ölürüm seni çok seviyorum hata yaptım özür dilerim vs diyor çoğu zaman ağlıyor ayrılma düşüncesi aklıma geldiğimde dehşete kapılıyorum korkuyorum çünkü ailesi ile de arası çok kötü onun yanında olan tek kişilerden birisiyim ve gidersem ne olur bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Neden sadece cinselliğe takıldınız anlamadım 2 reşit birey arsında gayet normal bir şey bu
Sevgilimle Mutlu hissedemiyorum?