Sevgilimle neden mutlu degılım?

2 yıla yakındır ilişkimiz var. Aşığım seviyorum ama bazen sevgi yetmiyor. Sorunun ne olduğunu kendim de bilmiyorum. Belki siz anlamama yardımcı olursunuz. İlgisiz mi bilmiyorum. Buluşalım desem haftanın 7 günü buluşur. Ama buluşmalarda acıkcası sohbet yok. Aklıma geldikçe konu buldukça ben konuşuyorum anlatıyorum sonra bende tıkanıyorum. Kendisi konuşmayı bile ilerletme cabasında degıl. Eline telefonu alıyor ya oyun oynuyor ya Instagram keşfete bakıyor. Ben soru sorarsam gelişigüzel cevaplıyor. Birbirimizi pek aramayız sadece mesajlaşırız. O mesajlarda 1 saat aralıklarla geç yazılmış mesajlar. Toplasan günde 10 mesaj falandır. Onlarda haber etme amaclı konuşmalar.. Kendisi asla çekingen suskun içine kapanık biri degıl. Konu bulup konuştuğu kişilerle çok da iyi sohbet eder. Acıkcası ne yüz yüze ne mesajda sarıyor artık. Arkadaşımla bile daha keyifli vakit geçiriyorum. Normal zamanda mutlu etmek için 2 güzel laf söylemez ya da ufacık 10 tl lik bir hediye bile almaz. burada hediye degıl düşünmesi mutlu etmeye çalışması önemli.. yani bilmiyorum yanımda sanki ruh gezdiriyorum. Ama buluşma isteyen taraf da hep o oluyor. Anlamadım ben bu işi.
Sevgilimle neden mutlu degılım?