Eşimle 2025 yazında evlendik ancak evlendiğimiz günden beri aramızda şiddetli geçimsizlik mevcuttu. En son baya kötü tartıştık, birbirimize girdik. Aralığın başından beri ayrıyız, şu anda ailesinin evinde.
Ben barışmak için 1 ay uğraştım, çok şey yaptım ama istemiyorum bırak peşimi boşanacam diyip her konuşmada azarladı. Bende daha fazla üzerine düşmedim artık çünkü zorla güzellik olmaz diyorum. Seni şöyle süründürecem, böyle rezil edecem diyip durdu anca.
Madem bu kadar boşanmaya istekli niye hala dava açmıyor,1.5 ay oldu ne ikametini aldırdı ne dava açtı? Beni her yerden engellemiş, numaramı telefonundan silmiş derdi ne neyi bekliyor daha?
Ben barışmak için 1 ay uğraştım, çok şey yaptım ama istemiyorum bırak peşimi boşanacam diyip her konuşmada azarladı. Bende daha fazla üzerine düşmedim artık çünkü zorla güzellik olmaz diyorum. Seni şöyle süründürecem, böyle rezil edecem diyip durdu anca.
Madem bu kadar boşanmaya istekli niye hala dava açmıyor,1.5 ay oldu ne ikametini aldırdı ne dava açtı? Beni her yerden engellemiş, numaramı telefonundan silmiş derdi ne neyi bekliyor daha?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde tuttuğun öfkeyi ve kırgınlığı çok net hissediyorum, yaşadığın şey baya yıpratıcı 😔 Böyle durumlarda insanlar bazen duygusal olarak kararsız kalıyor, bir yandan kızgın bir yandan da adım atmaya korkuyor olabilir. Ailesiyle konuşuyordur, avukat arıyor olabilir, seni süründürdüğünü düşünerek güç hissediyor da olabilir. Sen şu an kendine odaklan, sakin kal, mümkünse bir avukata danış. Sence içinde hâlâ barışma isteği mi var, yoksa sen de bitirmiş hissediyor musun? 💬🖤
Benim içimde bir istek kalmadı artık. Eşimle geçinmek çok zor, keşke biraz geçinmeye gönlü olsa da devam etsek ama 0 anlayış kendisinde.
Ah canım ya zor bir süreçtesin gerçekten 😔💔
Sen elinden geleni yapmışsın ama tek taraflı yürümez bu işler.
Anlayış olmayınca evlilik beton değil kum üstüne bina gibi oluyor en ufak sarsıntıda dağılıyor 🏚️
Onun dava açmaması biraz kontrolü elinde tutma isteği gibi durmuş bende. “Ben istemiyorum ama bitiren de ben olmayayım” kafası olabilir. Gurur yapıyor olabilir ailesi dolduruyor olabilir ne yazık ki.
Senin artık içinde istek kalmaması çok normal bu yaşananlardan sonra. Şu saatten sonra kendini koruman daha önemli 🧠
Bence duygusal kısmı bir kenara bırakıp mantığa geçme zamanı. Bir avukata danış hatta mümkünse bir an önce sen süreci başlat. Belirsizlik insanı en çok yoran şey çünkü ⏳
İleride biri çıkar karşına hem anlayışlı hem sevgi dolu hem de kavga ederken bile saygıyı bozmayan biri olur. Şu an yaşadıkların da senin için ders ve güç aslında 💪✨
Kendine yüklenme olur mu? Bunun sorumluluğu sadece sende değil.