20 yıllık evliyim eşimle görücü usulü evlendik ama hep bir sogukluk vardı. 20 ye yakın şirketim var bir oğlumuz var. Yıllardır onu aldatıyorum. Boşanmak istiyorum seni sevmiyorum başkasını seviyorum dedim 10 yıl önce ama asla boşanmadı yuvamı yıkmam dedi. Hala boşanmıyor. Sevdiği için mi boşanmıyor yoksa kadınlık gururu için mi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Şunu asla unutma kimse seni eşin gibi sevmeyecek bak kendin diyorsun her şeye rağmen seviyor, bırakmıyor.. Bence hayat kısa ve yol yakınken değerini bil eşinle ilgilen, sevmeyebilirsin ama Allahtan korkup iyi davran ve mutlu et eşini. Zenginlik/ Mal/ Mülk gelip geçici her şey hayatından geçip gidecek eşini aldatıyorsun evet ama diğer dünyanı karartıyorsun yani eşine değil kendinde zarar veriyorsun kendini aldatıyorsun. Allah’ın emanetine sahip çık kardeşim üzme eşini. Hatanın neresinden dönersen kardır. Eşin doğru kişi olmasa seni bunlara rağmen sevmezdi. Öyle insanlar var Kİ eşleri bir şeyi yapmadı diye terk edip çıkıyor ama senin eşin o kadar çok seviyor Kİ seni hem de karşılıksız çünkü gerçek sevgi karşılıksızdır, bırakmıyor. Umarım seversin ve çok mutlu olursunuz. Dualarım sizinle.
51 Yorumla
Öncelikle 20 yıl az bi zaman dilimi değil. Bazı konularıda bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum, mesela çalışmıyorsa kendine ait bir işi, gelir kaynağı yoksa boşanmayı istemeyebilir, çocuğunuz varmış, boşanmalarda en çok çocuklar zarar görür onu düşünerek istemiyor olabilir, sizi seviyorda olabilir,20 yıl uzun bir zaman çünkü sürekli sizi gördü, sizinle vakit geçirdi sevebilir gayet normal alışmıştır yani. Sizinde aldatmanız hoş değil bence ama bir şeyde diyemem evliyseniz birbirinize sadık olmanız gerekir, aksi taktirde bu eşinide yorar senide yorar, bunu onunla uygun bir dille konusabilirsin.
00 Yorumla
- +1 yıl
O kadın sırf çocuğu için kalıyordur emin ol yoksa hiç bir kadın böyle karaktersiz demek istemiyorum ama öylesin maalesef öyle birinin yanında kalmak istemez çocuğu ve çevresinin eleştirisinden korkuyor, çekiniyordur sende seviyesizligini gösteriyorsun ona saygının en kralını göstermek yerine.
82 Yorumla- +1 yıl
zaten kadın boşansa çocuktan dolayı yüksek nafaka alırdı adam da zengin miş baya iyi nafaka alırdı, acunun eski eşi şeyma subaşı acundan boşandı ve şu an nafaka alarak krallar gibi hayat sürüyor ama acun bu adam dan daha zengin ve acunun verdiği nafaka çok yüksek bir de acuna koymaz nafaka parası
- +1 yıl
adam sevmiyor, beraber mutlu değil... kadın ayrılmıyor da.. ne yapsın adam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114
Cevap
76Cevap
- u+1 yıl
Keyfi ve rahatı için. Bu nasıl bir karaktersizlik abi ya, sen boşan. Senelerdir aldatıyormuşmuş, ne yapalım madalya mı takalım? Oğlunla karına bi iyilik yapmak istiyorsan, sen kaybol hayatlarından.
170 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Ezik olduğu için. Ya da maddi yönden rahat bir hayatı olduğu için..
Sana bayıldığından değil yani. Sevgi görmediği birini neden sevsin..30 Yorumla- +1 yıl
Burada boşanmayan kadın için yapılan bazı yorumlara istinaden bir şeyler yazmak istiyorum. Özellikle hemcinsine bu denli vicdansızca yazan kadınları şiddetle kınıyorum. Para için demişsiniz boşanmama sebebine tanımadan, etmeden, kanun bilmeden, hukuk bilmeden. Uğur Mumcu nun bir sözü vardı bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diye. Bilmemek ayıp değil ama bilmeden bilmiş bilmiş konuşmak ayıptır.
Medeni kanun, hukuk, psikoloji bilmiyorsunuz, empati gücünüzde sıfır bari çenenizi kapatın ya da saçma sapan yazmayın.
O kadın boşansa 20 yılda edinilen tüm malların yarısını alır zaten. Aylık nafakasını kişinin gelir düzeyine göre alır (mesela Cem Yılmaz 14 bin dolar ( 250 bin TL den fazla ) aylık nafaka veriyordu en son ve anlaşma ile TL ye döndüler ). Ayrıca adamın aldattığını ispatlarsa milyonlarca lira tazminatta alır.
Kocasından boşanmak istemeyen bir kadını bilip bilmeden böyle acımasız ve ukalaca suçlamak kimseye yakışmaz hele başka bir kadına hiç yakışmaz.
Tamam burası mahkeme değil ama haddinizi de hakkınızı da aşmayın.
16 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim adam bir imza attı diye 1 ömür boyu sevmediği biriyle olmaya mecbur tutulabilir mi?
- +1 yıl
O konu farklı bir şey, boşanma hem karşılıklı anlaşarak hemde tek taraflı istenerek yapılabilen bir medeni hukuk durumu. Bu arkadaş bedelini ödemeye razı olsa boşanma davası açsa en geç 3 yıl içinde boşanabilir zaten.
- +1 yıl
O zaman adam 3 sebe rahip gibi mi yaşayacak... nesini eleştiriyoruz?
- +1 yıl
Ben adamı eleştirmiş miyim? Tek kelime yok adamla ilgili eleştiri.
- +1 yıl
Hepsi birbirine karıştı pardon... böyle konularda pozitif ayrımcılık o kadar aşırı boyutlara ulaştı ki kusura bakmayın neredeyse erkek olmak doğrudan suç sayılacak hale geldi...
- +1 yıl
Genelleme yapmak doğru değil, bir hata varsa, suç cinsiyetin değil kişinindir.
para ıcın degıl senı sevdıgı ıcın bosanmıyor cunku zaten zengınsın senden bosansa bıle o nafakaları paraları devlet senden alır esıne ve cocuguna verır cunku bu bır hak. yanı anlayacagın para konusunda bosansan bıle eşin karlı kazançlı çıkacak bu durumdan. yanı sonuc olarak para ıcın degıl devlet zaten kadının yanında , senı sevdıgı ıcın bosanmıyor ha bır de madem sevmıyordun neden evlendın sana zorla silahla evlen demedıler o halde kandı adamlıgını sorgula ve dikkat et gelen gıdenı aratmasın.
00 Yorumla- +1 yıl
Konforundan vazgeçmek istemeyen sensin. Aslında boşanmak istemiyorsun su durum daha çok konforlu geliyor. Gidip boşanma davası aç ve kendine ev tut oradan taşın. Bu çok mu zor maddi olanağın da yerindeymis neden her şeyi kadından bekliyorsun bir de gurursuz konuma getirmeye calisiyorsun? 20 yıl kolay mı kadın seni kan bağı olan bir aile bireyi olarak görüyor evi olarak görüyor o yüzden kopamıyor. Evde beslediği kediyi bile dışarı birakamaz insan. Seninle büyümüş sensiz olmayı bilmiyor senden başkası ile işi olmamış belki onun da biriyle ilişkisi olsaydı senden kolayca kopardı.
01 Yorumla- +1 yıl
kadın istemedikçe boşanmaz... çok zor bir şey erkek için boşanmak... neredeyse imkansız gibi
20 şirketin varmış seni kendi enayisi yapmış paranı yiyo belli ki seni sevmiyo valla sen aldatıyorum sevmiyorum diyosun da burada asıl kullanılan sensin vallahi karının aklına sağlık hak ettiğini yapıyo ben olsam bende boşanmam eşek gibi çalışan bi karaktersiz bulmuşum ne boşucam valla helal olsun ablaya
30 Yorumla- +1 yıl
sen kalk yirmi yılını bir kişiye ver oda gelsin desin ki zaten görücü usulü evlendik seni sevmiyorum peki sevmiyorsun veya sevmedin o çocuklar neden var çocuk yaparken güzeldi de şimdi nesi kötü gelmeye başladı. Boşanmaması tercih ettiği şeylerdir asla seni sevdiğini düşünmüyorum neden seni sevsin ki...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Size karşı duygusu var olabilir.
Boşanmanın yanlış bir hareket olduğunu sanıyor olabilir "aileden öyle görmüştür".
Maddi açıdan durumunuz iyi ise bırakmak istemiyordur ya da tam tersi kendi de istediği halde maddi açıdan sıkıntı yaşayacağını düşündüğü için boşanmak istemiyordur. Çocuklar varsa onları birlikte büyütmenin doğru olduğunu düşünüyor olabilir.
Yanlış bir davranışta bulunduysanız size ceza vermek için olabilir.
Düzenini bozmak istemediği için olabilir.. gibiiii00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen bosuna yasamisin.. 20 degil 2 bin sirketin olsa senin adam olacagini kanitlamaz.
Öncelik ile diyorsun ya 20 tane sirketim var evi guzelce terk edersin.. Hic bir kadina baskasini seviyorum diyemezsin.. medeniyetini bil.
Hatta sen ilk Köprüden kendini at.
00 Yorumla- +1 yıl
Karına sadakat göstermediğin halde kadınlık onurunu hiçe sayıp hala yanında kalacak kadar seni seviyor olan, yuvasına bağlı kadının '20 şirketin olduğunu' vurgulayarak maddiyat için olabilir diye düşünerek zan altında bırakıyorsun. Sen bu söylemlerinle kendince boşanmıyor olmasına sebep bulmuşsun ne diye soruyorsun. Boşanma halinde evilik sonrası alınan mülklerde hak talep edebilir, tazminat alabilir, çocuklara bakmak, nafaka verme durumunda olacak senden kurtulmak istese boşanır hiç beklemez sana, çocuklarına, yuvasına değer veriyor demek ki yarın elden ayaktan düşersen, hastalanırsan, iflas eder her seyini kaybedersen böyle kadınlar yanında kalır metreslerin değil. Yuvanı yıkma sende caba göster.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Paranı yemek için, boşanmıyordur. Bir de Tüm malvarlığını evlendikten sonra edinmişsen; yarısını alır bir de.. Boşanalım deme yani. Anında Avukata gider, senin malvarlığına konar. Bir de aldattığını ispatlarsa, tazminat da alır.. Bu arada, 33 yaşında mısın gerçekten?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
kadın 20 sene emek vermiş üstelik 1 oğlunuz var oğlu için boşanmıyor olabilir veya 20 senenin boşa gitmesini istemiyorda olabilir veya karınız daha önce baba sevgisi abi sevgisi görmediyse kimseside yoksa size bağlanmış olabilir onun dışında bir de paranız içinde ayrılmıyor olabilir ama bu düşük ihtimal çünkü zaten sizle boşansaydı boşanma sebebinden dolayı bir de oğlunuzun yaşı çok küçükse böyle 5 8 10 yaşlarında ise onun içinde nafaka bağlarlardı nafaka alırdı
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
cinsiyetin kız ona göre soleyin çünkü farklı oluyormuş. Ya nasıl solim mesela sevgilimle konuşurken bile bana güzel seyekendeyince hoşuma gidio böyle bir heycanlanma oluo ya işte sonra vesevese oluyor bende mahvetti beni bu vesveve hergun duş almaktan yoruldum en ufak bir heycanlanmada kendimi kötü hissediyorum isste bugün gene sevgilmle konuştum heycanlanma oldu böyle hoşuma gitti sonra tuvalete gittim akışkan gibi bişi gelmişti içinde de bir damla bile değildi galiba beyaz bir siviydi ama hiç mastürbasyon yapmadım sadece hoşuma gitti karnım böyle heycanladi birde ne bilm çok kötü hissediyoeum kendimi gusül almama gerk var mı bilmiyorum gerçekten yoruldum psikolojim bozuldu şimdi genelde de akıntılarım var ztn acaba bu gelende normal akintimiydi yoksa o heycanlanmada sonramı geldi lütfen bilen yazabilirimmi artık utaniyorum duş almaktan gerçekten bu vesvese beni bitirdi lütfen namaz kiliyorum kendimi çok kötü hisseiyorm
00 Yorumla kadın bu yaştan sonra ne yapacak büyük ihtimal cahilin teki böyle şeyler hakkında bilgi sahibi değil dinci ailelerin çocukları ne yazık ki böyle oluyor kendini de geliştirmezler ve düzene alışmıştır ekmek elden su gölden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin yaptığın karaktersizliği bir kenara koyarak konuşayım. Eşin muhtemelen çocuklardan dolayı boşanmak istemiyor veya maddi sıkıntılar çekmekten korkuyor aynı şekilde çevresindeki baskılardan da korkabilir.
10 YorumlaAbi kusura bakma ama hayatımda senin gibi karaktersiz bir adam görmedim ya kaç yıllık evlisin sırf başkasıyla olmak için başkasıyla yatmak için 20 yıllık karını boşuyorsun Bir de kadının yüzüne söylüyorsun sevmiyorum sevmiyorum diye Allah sizi ıslah etsin Allah'a havale ediyorum sizin gibi insanları adam bile demek istemiyorum sizin gibilere
20 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim 20 yıl olmuş. Kim düzenini bozmak isterki.
Başkasını seviyorum deyip o kızın da hayatını mahvetme.
Karın gitse hesap sorsa haklı.
Zan altında kalan o kız olacak.
Neden?
Senin boşanamaman yüzünden. Boşan öyle milletle gez toz!01 Yorumla- Yeni +1 yıl
kadın kabul etmeden nereye boşanıyor?
- +1 yıl
Palavra Sanki 20 ye Yakın Şirketin nasıl oluyor?
33 Yaşında anlat bilelim
Neden Holding değil
Madem bu derecede fazla sayıda Şirketin var.
Mantıklısı hepsini bir Çatıda Toplamak olur.
Show Sanki yapıyorsun.00 Yorumla Bence kadın çevreye karşı boşanmış yaftası yapıştırılsın istemiyor. Aileyi de dağıtmayı göze alamıyor çünkü 20 senede oturttuğu düzen bozulursa kendini kaybedeceğini düşünüyor. İki yıllık evlilikler bile bittiğinde kişilerde bir dengesizlik ortaya çıkmakta. Alıştığı düzeni kaybetme korkusu, psikolojik olarak çöküntü yaşayacağı hissi veriyor kadına. Psikiyatr veya aile danışmanıyla görüşmeniz daha sağlıklı olur bence
10 Yorumla- +1 yıl
Bir diğer sorunuzda 20 yıllık bu soruya 30 yıllık demişsiniz. Hangisi doğru ya da bu bir şaka sorusu mu, öyleyse bile hoş değil
20 Yorumla Karımı aldatıyorum demen bile karakterini ortaya koyuyor neyse beni ilgilendirmez bir insan bu kadar gurursuz olmamalı hele ki bir kadın çocuğu için desem sanmam bu kadar bir süre göz yummazdi boşanıp yeni yuva kurmani istemiyordur sevgi ile alakalı olduğunu sanmıyorum tam tersi
00 Yorumla- +1 yıl
Gurur kavramı yok bı kere.. şunu anlamıyorum istenilmedigin bı yerde neden durur.. hiç mi onur yok mesela peki ya kişilik.. bu şu demek oluyor benden bosanman için hiçbir sebep yeterli değil aslında sizi özgür birakmis oluyor gitmeyerek madem öyle siz de yaşayacağınız şeyi yaşamaya devam edin. Çünkü anlatıyor boşanmak istiyorsaniz ve karşındaki hâlâ gitmek istemiyorsa sizin yapacağınız başka hiçbisey yok. Sizin de bir hayatınız var böyle baltalayamz
00 Yorumla Ne kadar aptal birisin. 20 yıllık evliyim diyorsun burada yaşın 33 ? 13 yaşında mı evlendin ya abazası. Sen o kadına kurban ol. Aldattıkların senin o bokumsu suratını beğendiklerinden gelmiyorlar ya paran için geliyorlar. Ama o kadın sırf cocugu için ve sana olan alışkanlığından dolayı. Ve cevreden akrabadan kötü bakışlara maruz kalmamak için? Kadınlar boşanınca dul siz boşanınca bekar oluyorsunuz halk diliyle. Sizin icin boşanmak kolay olabilir ama bi kadın için gurur onur meselesı aptal
05 Yorumla- Yeni +1 yıl
33 yaş diyorda öylesine yazmış olabilir biliyorsun bazen insanlar ya büyük göstermek için yaşı büyütür ya da yaşı küçük göstermek için yaşını küçültür, veya bu adam gerçekten 13 yaşında evlenmiş olabilir çünkü bazı yerlerde maalesef küçük yaşta evlendirilen insanlar oluyor
- Yeni +1 yıl
onun dışında haklısın
- Yeni +1 yıl
bu sitede daha önce 2 kişi 16 yaşında evlendirilmişti 17 yaşlarında çocukları olmuştu ve 20 li yaşlarında karısını üniversite sınavına sokmaya çalışmıştı karısı için
- Yeni +1 yıl
istenmediği yerde durmak gurur kırıcı değil ama boşanmak gurur meselesi öyle mi?
- Yeni 1 yıl
her kadın paragözdür iyi oluyor size bee zengin koca böyle mal gibi kullanıyor
- +1 yıl
Kesinlikle maddiyattan dolayı sizi bırakmıyor. Siz başkasını o da sizi kullanıyor. Sevdiği içinse tamamen eziklik derim ama sevdiğini sanmam onca şeye rağmen
00 Yorumla Karını sevmedigini soyluyosan seni sevip sevmedigiyle niye ilgileniyosun farzet ki sana aşık olduğu için vazgecmiyo ne değişecek senin için? Bu erkekler tuhaf ya valla
00 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta alıştığı Bir düzeni var düzeni bozulmasın istiyordur evet birde kadınlık gururu da olabilir ama yaptığı bencilce ve çok gurursuzca böyle kişilere saygı duymuyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı. Psikolojik olarak bakıldığında olay biraz handikap çünkü bazı insanlar çevre için yaşar şunu derler bunu derler miş miş miş bu yüzden boşandı demesinler diye ayrılmıyor fikrimce
00 YorumlaBenim de tanıdığım bir arkadasin başına geldi kadın da ki mantık düzeni bozulur yani senden sonrası olmaz yapamaz o yüzden bırakması çok. zor ya da onun hayatın da onu etkileyecek birisi olması lazim
00 Yorumla- +1 yıl
Ne sevdigi icin kaliyor ne de kadinlik gururu icin😂 bak bak yukarda ne demissinnn “20 ye yakin sirketim var” kadin senin sundugun imkanlardan vazgecer mi ya😄
02 Yorumla- +1 yıl
Yazik
- +1 yıl
Tatlim gonul ister; adamin saglayiciligi olmadan bir kadinin adami sevebilmesini hemde kendisini sevmeyen bir adami ama pratikte is boyle mi sence?
- +1 yıl
Ne sevdiğiii için nede kadınlık gururu içinnn ki kadınlık gururu olsaa istemiyorum dediğiniz an ardına bile bakmadan boşanırdı..
Bence miras mal mülk için..00 Yorumla - +1 yıl
Bence sende aldatmaktan vaz geç ve yuvana bı sarılmaya dene belki sende o zaman aslında bu dünyada hiç bir şeyin öneminin olmadığını anlarsın bir defa geliyoruz şu dünyaya çocukların ve eşin için güzel bir şekilde yasa hep birlikte bırak sende şu aldatmalari sadece kndi karekterini dusuruyorsun yerlere aldatarak benim düşündüm bu kardeşim hayatında mutluluklar.
00 Yorumla - +1 yıl
Yahu 20 sene vermis uzerine mal mulk yapmissin belliki sana olan saygisi sevgiside bitmiş niye boşasin da üc kuruş nafakaya tamah etsin hic mi tanımadin karıni sen olsan senden bosanirmisin 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada bunun gururla falan alakası da yok adam onu aldatiyomusta gurursuzmuşta hayir efendim ne alakası var ha çok gitmek istiyorsan sen gidebilirsin tabiki
- +1 yıl
emekleri için. çalıştığınız işyerinden sizi atmak isteseler napardınız.. amaçsız kalırdınız. şu an eşiniz 20 yıldır gece gündüz varı yoğu ile emek verdiği yerden kopmak istemiyor. battıkça batıyor diyelim. kendisi de bu durumun farkında değil aslında. sizden ayrılınca nasıl bi hayat bekliyor ne yapması gerekiyor o da bilmiyor bilmediği yola gitmek istemiyor.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
wow yaw he 20 şirketsin. parrran için. o PARAYLA DÜZİNELERCE ÖLÜP BİTEN KADIN BULUNABİLİCEKKEN YÜZÜNE BAKILICAK HALİ KALMAMIŞ BİRİYLE UĞRAŞMAK CİDDİ BETA İŞİ. SENDE PARA YOKTURDA NEYSE... SONUÇ ZTN AYNI BETA. KILÇIKSIZ
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
20 şirketi olan birinin burada böyle absürt sorularla vakit geçireceğini zannetmem. bunun avukatı var psikoloğu var, aile danışmanları var. burada takılmak boş adam işi.
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme. Bir tane abi fabrikatördü. Sevgilisi piskoloğa gitmeyecek diye ısrar ediyordu falan. Ben de bir şeyler söyledim yorum falan yaptım. En sonunda adam benden yardım istedi. Ona yol gösterdim. O kızdan ayrıldı. Başka bir kız buldu. En sonunda mutluydu. Ama ben hesabı sildigim için sonucu öğrenemedim.
Öncelikle Allah şirketlerine uzun ve kazanlı bir ömür nasip etsin.
Sorunun cevabı ise kısaca para.
Saygılarımla00 Yorumla- +1 yıl
Sakın yatalak hasta olma. Eßin ziyarete bile gelmez. Kadınlar yapılan çirkinlikleri asla unutmaz. Burnundan getirir. Haklı da.
01 Yorumla- +1 yıl
Adam ayrılmak istiyorum diyor zaten
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. boşanmıyorsa aldatıyorsan ona rağmen yanında kalıyorsa öp başına koy ne bu heycan mı arıyon mq adama bak
00 Yorumla- +1 yıl
Knka şimdi sen çok fakirsin tamam mı , ama çok zengin biriyle evlendin ama kadın sonradan seni istememeye başladı boşanır mıydın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Kadın sana 20 yılını vermis karaktersiz sana zaten ömrünü vermiş bu saatten sonra sen rahat rahat hovardalık yap diye mi seni boşasın
00 Yorumla- +1 yıl
Buradan reklamını da yaptın şimdi bir ton servet avcısı çıtır yazar sana hadi bakalım hayırlı işler 😀
00 Yorumla - +1 yıl
Düzenini ve konforunu bozmamak için. Şayet istersen bosanabilirsin ama, şiddetli geçimsizlik davası açarak.
00 Yorumla Başkasıyla evlenip mirası çocuğunun rızkını el karısına yedirme diye
10 Yorumla- +1 yıl
Ben açıkçası yirmi şirketin olduğuna inanıyorum madem atıyon bari biraz küçük at bu kadar abartma
11 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum olcaktı pardon
- +1 yıl
İyi sallamışsn mk 20 şirketin var KS de ne arıyorsun iş sahası mı
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sırf paran için rahatı bozulmasın senin üstünden para yesin diye para için evlenmiş bir gün söyle battım param yok gibi bi kandır inandır bak Naısl kaçıcak
00 Yorumla Mesleği işi yoksa ortada kalma korkusuyla bırakmaz ömür boyu başında
00 YorumlaPeki bişey sorucam neden aldatıyorsun belkide kadın aldattığın için kinli olup boşamak istemiyor?
00 Yorumla- +1 yıl
Bence 20 te yakın şirketin için yoksa gurur yapardı Çulsuz olsaydın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. gurur murur hikaye. ekonomik acıdan olabilir ya da seni süründürmek için.
00 Yorumla- +1 yıl
Paran oldugu icin bosanmiyor bosanip ta hem ne yapsin deli mi ki
00 Yorumla - +1 yıl
Paran için boşanmıyor bunu anlamak zor olmasa gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence paran için boşanmıyor. Tapun onda, kadın uyanık.
04 Yorumla- +1 yıl
Yazık bi de kadınsın.
- +1 yıl
Böyle adama böyle cevap verilir. 20 yıllık karısını hala ve yıllardır aldatıyor, yüzüne de başkasını seviyorum diyor. Ne deseydim, aferin ne iyi yapıyorsun mu? Doğru dediğim; kadın uyanık, buna da paradan başka bir şey gözüyle bakmıyor. Çok da iyi yapıyor, böylesinin ederi de değeri de parayla ölçülür ancak.
- +1 yıl
Adamın aldatmasina niye laf etmiyorsun kendi kocan aldatsa yırtarsın kendini empati kursana
- +1 yıl
Sanki sana zengin adam gelse kaptirmak istersin birakin bu numaralari ya
- +1 yıl
Paran için olabilirmi 20 şirketini evini arabanı ver donsuz kal bak seni nasıl boşuyur
00 Yorumla - +1 yıl
şirketin için 😂😂😂 tabi bu sorunun fake olduğuna da gönülden inanıyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Çok utanmazsınız.
Cidden arlanmaz insanlar bitmiyor. Kardeşim evlenmeseydin? Marifetmiş gibi aldatıyorum diyorsun. Ulan sevmemek bunun bahanesi mi?40 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Herkes kadına para için duruyor demis kimse senin ALDATAN BİR KARAKTERSİZ oldugundan bahsetmemis?
23 Yorumla- +1 yıl
Adam sevmiyorsa ve boşanmak istiyorsa ama kadın boşanmamakta diretiyorsa her şeyi hak ediyordur. Biz aldatanlara hep niye aldatıyorsun adam gibi ayrıl diyoruz ama bazı insanlar ayrılmayı kabul etmiyor. Kimse bir şekilde evlendi diye ömrü boyunca sevmediği biriyle yaşamak zorunda olmamalı. Para için adamın hayatını çalıyor, onun yaptığı karaktersizlik.
- Cevap sahibi+1 yıl
Adamın hayatini caliyor mu? Kim kimin hayatini caliyor ya senelerce aldatmis karisini oturup deger verebilir ne var sevemeyecek niye evlendi o zaman
- +1 yıl
Herkes herkesi sevmek zorunda mı? Sevgi öyle ben bir seveyim diyince olan bir şey değil, içinden gelmiyorsa yapacağı bir şey yok. Deli gibi aşıkken evlenen de sonradan soğuyabiliyor. İnsanların düşünceleri yıllar içinde değişebilir, sen 20 sene önce buna karar vermiştin ölene kadar sevmediğin biriyle yaşacaksın demek dünyanın en saçma şeyi. Ayrıca boşanmak isteyen birine parazit gibi yapışan gurursuz bir kadının nesini sevecek? Adam öncesinde insan gibi boşanalım dediyse ama kadın ısrarla boşanmıyorsa adamın bir suçu yok, herkes hayatında seveceği birini ister.
- +1 yıl
"20 ye yakın şirketim var" Cevabı kendin vermişsin. Yüksek değerli bir erkeksin muhtemelen sende yaşadığı rahatlığı başkasında yaşamıyıcak o yüzden ilişkiyi bitirmek istemiyor. Sana deli gibi aşık olduğu için vs. olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla Selamlar abi zaten eşin ortak olmuş daha bırakır mı peşini konuya böyle bak bir de
00 Yorumla- +1 yıl
Belki seni seviyor ve boşanmak istemiyor seven kadın herşeyi göze alir alsatsan bile gözüne gözükmüyor demmeki yoksa hiç bir kadın aldatan adamı affetmez de ne bilim sebebini hiç mi sormadin kendisine neden boşanmiyorsun diye falan
00 Yorumla - Devamını Gör (130)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evlilik ve ilişki danışmanı olarak eşinizin neden boşanmadığı hakkında sayısız sebepler yazabilirim, fakat net sebebi bilmek ve çözüm için daha derin bilgiler gerekir.
Bu sebepleri çoğaltabilirsiniz ve kendinize vereceğiniz dürüst cevaplarla sağlıklı yol alabilirsiniz. Bu konularla ilgili bilincaltidonusum. doganerim Instagram hesabımdan faydalı videoları izleyebilirsiniz.
İyi günler dilerim🙏🏽
Çok teşekkür ediyorum
1. görüş tamamen boş. Muhafazakar demek aldatan ve mutsuz ilişkili birinden boşanmamak değil o tamamen cahillik ile ilgili. Aldatan bir adamdan boşanmanın ayıbı olmaz. O haysiyetsiz aldattığında zaten evlilik bitmesi gerekir o beni aldatmış ama ben onu seviyorum diye bir şey yok o 2 sinin de ahlaksızlığından midesizliginden kaynaklanıyor.
ya hocam ne anlatıyorsunuz adamın şirketleri varmış işte