20 yıllık evliyim eşimle görücü usulü evlendik ama hep bir sogukluk vardı. 20 ye yakın şirketim var bir oğlumuz var. Yıllardır onu aldatıyorum. Boşanmak istiyorum seni sevmiyorum başkasını seviyorum dedim 10 yıl önce ama asla boşanmadı yuvamı yıkmam dedi. Hala boşanmıyor. Sevdiği için mi boşanmıyor yoksa kadınlık gururu için mi
Karım boşanmıyor neden?

Evlilik ve ilişki danışmanı olarak eşinizin neden boşanmadığı hakkında sayısız sebepler yazabilirim, fakat net sebebi bilmek ve çözüm için daha derin bilgiler gerekir.
Bu sebepleri çoğaltabilirsiniz ve kendinize vereceğiniz dürüst cevaplarla sağlıklı yol alabilirsiniz. Bu konularla ilgili bilincaltidonusum. doganerim Instagram hesabımdan faydalı videoları izleyebilirsiniz.
İyi günler dilerim🙏🏽
Çok teşekkür ediyorum
1. görüş tamamen boş. Muhafazakar demek aldatan ve mutsuz ilişkili birinden boşanmamak değil o tamamen cahillik ile ilgili. Aldatan bir adamdan boşanmanın ayıbı olmaz. O haysiyetsiz aldattığında zaten evlilik bitmesi gerekir o beni aldatmış ama ben onu seviyorum diye bir şey yok o 2 sinin de ahlaksızlığından midesizliginden kaynaklanıyor.
ya hocam ne anlatıyorsunuz adamın şirketleri varmış işte