Uzak mesafe ilişkide kelebek hissi bitince aşk biter mi, ayrılmalı mıyım?

Günaydınlar herkese 2024 5 aralıktan beri güzel bir ilişkim var o farklı bir şehirde fakat buluşabiliyoruz 3 gün önce bana konuşmanın ortasında ayrılalım mı dedi kendisine daha sonra anlamadığımı ve bi sorun olup olmadığını eger istedigi buysa saygı duyduğumu ifade ettim bu sene yksye gireceğim mezun senem kendisi de bu durumu biliyor bana dedigi şey bir buçuk hafta önce sınavları varken bir fark olduğunu düşünmüş ve 3 gün önce gecenin ikisinde konuşurken emin olmuş kendisi 18 yaşında geç yazılmadan dolayı 11. sınıf ilişkiye başlamadan her şeyi konuşmuştum açıkça kelebek hissi aşkın tek kriteri mi kendisine çok ciddi ısrar ettikten sonra bunları öğrenebildim eskisi gibi heyecanlı değilmiş konuştuğumuz bu bi haftada daha önce de bi sınav döneminden sonra ayrılık talebi olmuştu seviyorum ve ayrılsak da sevicem dedigi için ısrarcı olmuş ve durumu anlamaya çalışmıştım şu an bile ayrılırken iyi ki o zaman ısrar ettin diyor çok fazla kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz kelebek hissi aşkın tek kriteri mi

Güncellemeler
4 ay
metin icin ozet bi sene bi aydir sevgiliyiz ayrilmak isteyen kendisi donemsel bulusabiliyoruz yazili sinavlarindan sonra o ayrilmak istedi
Uzak mesafe ilişkide kelebek hissi bitince aşk biter mi, ayrılmalı mıyım?